Gå til innhold

Rollingrock

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rollingrock

  1. Joda .. de kjører 10gbit på kjernenettet sitt. Og det skal mildt sagt grusomt mye til for spise opp en slik linje. Jeg mistenker at den core node som noden min henger på ikke har mer en 1 gbit til neste core node. Og disse oppgraderingene vil jo komme etterhvert vil jeg tro, iallefall utifra det jeg tolker ut ifra pressemeldingen deres.

     

    Og hva det angår prisavslag så er det dødfødt da jeg har det som en 'bonus' ;)

     

    Men uansett .. regner med på sikt at det blir bedre :)

     

    Jeg kjører min Zyxel i bridgemode som går videre til en linux box som jeg bruker som router, som er mer en god nok til å kunne gi meg 500/500. Har også prøvd å koble direkte til fiber converteren , men det er ingen hastighetsforkjell.

     

     

    Om det er noen andre som har 500/500 så hører jeg gjerne ifra dere :)

    • Liker 1
  2. Fikk for en ukes tiden siden 500/500 ifra Altibox, men jeg er noe skuffet at dem ikke klarer å levere godsakene. Første som faller meg inn er at 'noden' som noden min henger på sliter med kapasiteten. Dog Altibox ikke kan eller vil gi meg noe klart svar på akuratt dette.

     

    fra ftp.uio.no når jeg tester ligger jeg på 30-50mb/s når jeg laster ned. Altibox burde fint greie å levere meg full rulle imot uio uten problem. En annen ting er at farten er veldig variabel når jeg tester. kan gå opp til 50mb/s og droppe ned til 30mb/s og så jobbe seg opp imot 50 igjen. Max peak jeg har klart er 60.1mb/s.Dette er dog på dagtid 07:00 til 16:00 .. etter det blir linja helt jojo va det angår fart.

     

    Så er det noen andre der ute som har 500/500 ifra Altibox som vil dele sine erfaringer ?

     


     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...