Gå til innhold

Sindre_

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sindre_

  1.  

    Hei

     

    opplever ofte at SMS'er ikke kommer inn, ofte er det i jobbsammenheng for meg. Bruker ikke stock sms app men google sin. Opplever hvis jeg tar en restart av mobilen at da funker sms'er midlertidig, for å så at de ikke kommer etter en stund.

     

    er det noen som har sendt mobilen til service om problemet? Regner egentlig med at dette er et software problem og service ikke kommer til å hjelpe.

    Les mitt innlegg litt lengre opp på siden her. Ut i fra hva du skriver, høres det ut som appen går i dvale. Prøv det jeg nevner over. Fungerer ihvertfall bra for meg i flere måneder etter at jeg gjorde det.

     

    Takk, Skjønner hva du mener, Men tror ikke dette er problemet, ettersom jeg har åpnet sms-appen og bedt folk sende med sms, og allikevel ikke fått meldingene. Funksjonen skal jo kun sette appen i dvale hvis den ikke har blitt brukt på 3 dager. Også har jeg gjort slik at melding appen ikke skal bli påvirket av batteri optimaliseringen. 

  2.  

    Tenkte at Samsung kunne fikset dette i en oppdatering nokså kjapt?

    Hvis det viser seg å være en feil i programvaren på telefonen og ikke i nettverkene. SMS er super-enkelt, men det kompliseres veldig av RCS. Kan jo tenkes at S8 har blitt brukt som lanseringsmodell for den nye tjenesten eller at folk har brukt Google sin meldingsapp og slått på tjenesten der Telenor i Norge bruker denne tilnærmingen for tiden: https://www.telenor.no/privat/kundeservice/rcs/

     

    https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/5xh4mt/missing_sms_issue_possibly_fixed_with_verizon/

    https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/5kmx0d/att_cant_receive_smsmms/

    https://www.reddit.com/r/GalaxyS8/comments/73bzo7/not_receiving_all_my_text_messages/ (høyest rangerte svar)

     

     

     

     

     

     

    Søkte igjennom tråden for å se om noen har opplevd "lost SMS". Jeg har ihvertfall det, og det er sykt irriterende. Har gått glipp av flere sosiale tilstelninger fordi jeg ikke mottok SMS, og opplever det også av og til når jeg skal 2-faktor-autentisere meg vha SMS.

    Ingen som har opplevd at noen sier de har sendt dere SMS som dere ikke har fått?

    Jeg har så langt kun kjørt stock messaging app, så det er ikke relatert til Textra eller andre alternative SMS/MMS-app'er.

    Jeg kan heller ikke skjønne at det skulle ha noe med batterioptimalisering å gjøre, men har nå for sikkerhets skyld skjermet messaging-app'en fra all batterioptimalisering.

     

    linker:

    https://www.theguardian.com/technology/2017/oct/09/galaxy-s8-samsung-users-complain-sms-text-messages-fail-arrive

    https://www.slashgear.com/galaxy-s8-has-a-missing-text-messages-problem-09503160/

    http://bgr.com/2017/10/06/galaxy-s8-text-messages-lost-text-issue/

    http://www.itpro.co.uk/android/29677/samsung-galaxy-s8-owners-say-sms-messages-go-missing

     

    Og denne tråden på reddit:

    https://www.reddit.com/r/GalaxyS8/comments/74hzdt/megathread_missing_texts_on_s8_all_carriers_all/

    Alle lenkene refererer til en og samme reddit tråd, altså svært dårlig kildemateriale.

     

    Lurer på hvor mange av nettverkene denne feilen opptrer på har lansert RCS:

    https://www.gsma.com/futurenetworks/wp-content/uploads/2017/09/FN-RCS-Launches-Nov-2017.pdf

     

    Jeg opplever dette til stadighet, har prøvd tre forskjellige SMS apper, skal prøve dette med stømsparingen og se om det hjelper.

     

     

    Tenkte at Samsung kunne fikset dette i en oppdatering nokså kjapt? 

     

    Hei

     

    opplever ofte at SMS'er ikke kommer inn, ofte er det i jobbsammenheng for meg. Bruker ikke stock sms app men google sin. Opplever hvis jeg tar en restart av mobilen at da funker sms'er midlertidig, for å så at de ikke kommer etter en stund. 

     

    er det noen som har sendt mobilen til service om problemet? Regner egentlig med at dette er et software problem og service ikke kommer til  å hjelpe. 

  3. Raphael Pirker Aka Trappy er ikke en student ifra usa, men med i Team blacksheep. som er fra europa nærme Sveits eller Østerrike. De driver med Hobbyen FPV hvor man bruker fjernstyrte modell fly, utstyrt med kamera og en radiosender som overfører "live" opptak ifra modell flyet til en bakkestasjon. denne saken handler om og fly Modell fly og Har ingenting med disse så kalte Dronene og gjøre.

×
×
  • Opprett ny...