Gå til innhold

IvarDude

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IvarDude

  1. En venn av meg hadde en lik vifte på sitt skjermkort. Kortet hans var litt gammelt så når han spilte cs go som deg så var temperaturen over 100 grader. Så vi tok og renset viften for støv og tok på ny kjølepasta og da ble temperaturen 60-70 grader ved samme spill. Så prøv å rens vifta får støv og bytt kjølepasta og se om det er noen forskjell.

  2. Kan nok være noen filer som er skadet, siden igår så oppdaget jeg at jeg hadde virus selvom jeg ikke laster ned noe drit.

    Har ikke noen cd med windows 7 på. Når jeg kjører repair windows så skjer det ingenting. Det eneste som kommer opp er bakgrunnen til windows uten noe annet.

     

    Måtte prøve å trykke f8 når du sa det. Men det eneste som skjedde da var at jeg fikk velge boot options. Har prøvd alle mulighetene men det er jo bare på harddisken det ligger windows. Å det finker jo ikke der.

     

    :p

  3. Hei. Har en pc med Windows 7 som ikke fungerer. Når jeg spilte league of legends kom jeg ani strømkontakten og den gikk utav. Når jeg da skal starte pcen så kommer jeg bare til der det står "starter windows" også begynner den bare på nytt. Har prøvd sånn reparering av Windows greier men det fungerer heller ikke.

     

    Hva gjør jeg? Er det noen måte å reasette windows på via bios menyen eller.

     

    Hardware er

    Hovedkort asus b85m-g

    I5 4670

    Strømforsyning cooler master g 700

    Msi radeon r9 290

    4 år gammel 700 gb harddisk

     

    Så hvis noen kan hjelpe meg så blir jeg veldig glad.

    Takker på forhånd :D

    • Liker 1
  4.  

     

    Bør nevnes at du ved kjøp av multicom laptop må instalere windows selv eller betale ekstra for å få jobben gjort. Men her er iallefall et annet alternativ : https://www.komplett.no/acer-aspire-v3-772g-173-fhd-matt/805347

     

    nformasjon!

    Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på 33 00 55 00 [email protected] så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

    Du kan gå for en billigere modell av multicom PC-ene med 860m men det anbefales jo å ha SSD.

     

    Du får rett og slett ikke mer for pengene enn multicom.

    Hehe, ser det nå skulle sett bedre etter og det du sier om multicom er nok helt sant :p
  5. Har nå kjøpt ny prosessor (i5 4670) og hovedkort (ASUS B85M-G), og hva kan jeg si?? Dere hadde selvfølgelig helt riktig :dribble: Ytelsen har økt ekstremt i alle spill og alt fungerer rett og slett mye bedre :tease:

    Vil si tusen takk til alle som har hjulpet meg med å finne ut problemet.

     

    Ps: alle som leser dette må huske at det aldri er lurt å kjøpe en såkalt APU :sick: til gaming.

  6.  

    Det er nok som du sier bedre med intel prosessor. Har kjøpt prosessor og hovedkort hos harddisk i bergen så får se hva jeg får gjort.

    Hvilen deler? :)

     

    OBS, mente ikke at jeg har kjøpt nye deler men Amd a10'en og hovedkortet som jeg har nå kjøpte jeg der for nesten to uker siden.

     

    Så nå at det jeg hadde skrevet kom helt feil frem :p

  7.  

     

    Får litt over en uke siden kjøpte jeg dette skjermkortet: https://www.komplett.no/msi-radeon-r9-290-gaming-4gb-gddr5/805891 som skal være et ganske bra skjermkort, men resultatene mine har ikke vært i nærheten av det jeg har sett av benchmarks. F.eks på Assassins Creed 3 får jeg bare 15-30 FPS når jeg spiller på de høyeste settings :( Hvis noen kunne hjelpe meg å få utnyttet skjerkortet så hadde det gjort meg glad :)

     

    Prosessor er en AMD A10 7700k

    8 GB ram 1333hz

    Hovedkort: https://www.komplett.no/gigabyte-ga-f2a88xm-d3h-socket-fm2/797768

    700 gb harddisk

     

     

    På forhånd takk!!

     

    Kanskje du bruker det integrerte skjermkortet i cpuen :p

     

    Sjekk dette du.

     

    Ahahah... Da får jeg lattis :p

     

    Er ikke det integrerte skjerkortet som kjører da jeg ser på Afterburner at skjermkortet jobber og temperaturer endrer seg etter bruk.

     

    Men kan en Amd fx 8350 være god nok + et hovedkort til 1000lappen.

     

    Skjønner at jeg har gått på en smell ved kjøp av prosessor :(

  8. Får litt over en uke siden kjøpte jeg dette skjermkortet: https://www.komplett.no/msi-radeon-r9-290-gaming-4gb-gddr5/805891 som skal være et ganske bra skjermkort, men resultatene mine har ikke vært i nærheten av det jeg har sett av benchmarks. F.eks på Assassins Creed 3 får jeg bare 15-30 FPS når jeg spiller på de høyeste settings :( Hvis noen kunne hjelpe meg å få utnyttet skjerkortet så hadde det gjort meg glad :)

     

    Prosessor er en AMD A10 7700k

    8 GB ram 1333hz

    Hovedkort: https://www.komplett.no/gigabyte-ga-f2a88xm-d3h-socket-fm2/797768

    700 gb harddisk

     

     

    På forhånd takk!!

×
×
  • Opprett ny...