Gå til innhold

member_336259

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av member_336259

  1. Det originale lokket mitt ble dessverre ødelagt for et par år siden. Jeg løste dette enkelt ved å lage et trelokk, men vannintrenging har gjort at også dette har tatt kvelden. Er det noen som selger? Eller lager på bestilling? Eventuelt tips til hvordan jeg kan lage selv, helst uten å lage et i glassfiber, det er mye arbeid!

    Regner med en eller annen form for plast er det enkleste, men kan aluminium fungere?

    Bor i Trondheim, om dere vet av noen butikk i nærheten
    PS. Jeg har tretofter, som er godt lakkert, men også der er det noe vanninntrenging, så plasttofter hadde nok gjort seg.

    PXL_20230506_140607821.jpg

    PXL_20230506_140602583.jpg

  2. Hei
    Jeg tenker å kjøpe meg en ny bærbar PC, som kan brukes til både skriving/arbeid og enkel gaming. Jeg ønsker helst en skjerm på 15,5" og en makspris på rundt 7000, gjerne billigere. Pc'en bør ha grei batterikapasitet, men trenger ikke å være den beste. Vekt og design spiller ikke så stor rolle for min del, da ønsker jeg heller å prioritere mest mulig hardware for pengene.

    Jeg har sett på denne Huawei PC'en som virker som et godt alternativ, men er 256 GB minne nok? Og går det evt an å bytte SSD senere?
    Setter pris på andre forslag innenfor disse spesifikasjonene! Kanskje må jeg gå ned til 14" der markedet er mye større..

    Takk

  3. Hei

    Skal kjøpe meg stereoanlegg, m/platespiller. Har vært en tur på hifiklubben og fikk da dette forslaget fra dem, etter litt lytting og synsing.

     

    NAD C338

    Project Debut Carbon DC platespiller

    (Argonspilleren som ligger der går nok ut)
    B&W 685 høyttalere

    Og kabler selvfølgelig

     

    Det jeg er mest usikker på er forsterken. Jeg ønsker å kunne streame, og synes google cast virket fristende. En kompis av meg mente at det var for lite Watt, og at jeg heller burde gå for denne:

    Yamaha WXA 50. Hans argumenter var mer watt og bedre streamingmuligheter. Hvis jeg har skjønt det rett, er dette streaming via Bluetooth? Det hater jeg, synes rekkevidden er alt for dårlig.. I tillegg har den "bare" en digital inngang, kunne ønsket meg to.

     

    Har et budsjett på 15-20K, kabler inkludert. Noen tips her? Burde jeg kjøpe høyttalere brukt, altså mer for pengene? Tror ikke jeg finner en tilsvarende forsterker brukt. Ønsker også færrest mulig bokser stående i TV-benken.

     

    På forhånd takk! 

     

     

     

  4. Ville kjøpt dette som en slags reboot til din maskin, vil nok puste nytt liv i den :)

    Overklokk samtidig prosessor til cirka 4 ghz.

    GTX 1060: https://www.komplett.no/product/894966/datautstyr/skjermkort/pci-express/zotac-geforce-gtx-1060-3gb

    CPU kjøler: https://www.komplett.no/product/657097/datautstyr/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-luftkjoeling/cooler-master-hyper-212-evo-cpu-kjoeler

     

    Takk for innspill!

    Det der så ikke så krisedyrt ut nei... Den CPU-kjøleren var ikke inne på lager. Er det noen andre alternativ som kan fungere?

    Jeg har bare brukt stock-kjøler så langt (har heller ikke overklokket CPU'en)

  5. Hei

    Jeg kjøpte meg en toppspecca PC da Battlefield 3 kom ut. Denne har holdt seg godt, men nå har jeg støtt på noen utfordringer. Det ser ikke ut til at jeg kan kjøre disse nye spillene på grunn av at driverne til skjermkortet mitt ikke lenger oppdateres. Stemmer dette?

     

    Mine speccs:
    Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz

    AMD Radeon HD 6900 Series

    8 GB Ram

    Windows 7

     

    Bør jeg investere i et nytt skjermkort? Må ikke kunne kjøre alt på Ultra..

    Bør jeg kjøpe både nytt skjermkort og CPU?

     

    Eller bør jeg bruke 3500 kroner på en PS4?

     

    Blir det slik framover at alle nye spill krever nyere skjermkort? Er det frostbyte-motoren som gjør dette?

     

    Jeg har forsåvidt klart meg veldig godt i mange år med mitt oppsett, men er litt overrasket over at det går såpass bra å kjøre både Fifa 16, Witcher 3, Battlefield 4 etc med god grafikk, til å ikke kunne starte de nye spillene i det hele tatt...

     

    Vet ikke helt om dette ble rett plass å legge inn tråden, men på forhånd takk for hjelpa.

    Øivind

  6. Hei

    Jeg er lærer, og ettersom ungdommen snart forlater meg hadde det vært litt morsomt å kunne holde kontakt med de som vil det på Facebook. (Dere trenger ikke å bruke tid på å moralisere over dette).

    Ettersom jeg har fått en relativt stor feed over 7 år med Facebook har jeg mengder med bilder, innlegg osv som jeg ikke nødvendigvis ønsker at disse skal se. Jeg sliter litt med å finne en enkel måte å skjule disse for en liste av venner. Fremtidige innlegg er enkelt å filtrere, men hva med eldre innlegg? Det letteste hadde vært å f.eks kunne satt alle bildene mine til "tillatt for alle venner -elever". Noen tips der ute?

×
×
  • Opprett ny...