Gå til innhold

Tehrig

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tehrig

  1. Lite strategi interesse i staben deres? :p

     

    Shadow Tactics: Blades of the Shogun og Duskers spesielt er ett par skjulte skatter fra året som gikk. Shadow Tactics er etter den gamle Commando oppskriften bare utført ennå bedre mens Duskers må bare oppleves siden det er vanskelig og sammenligne med noe annet egentlig.

     

    Stellaris, HoI 4, TW Warhammer og Civ 6 kan og nevnes som kandidater på min årets spill liste.

     

    Ellers ble det mye Battlefield 1,The Witcher og Fallout 4.

     

    Helt enig med deg i at Stellaris er et av de beste spillene fra '16, fantastisk spill. Har enda ikke prøvd Shadow Tactics, men kjøpte det på Steam når det kom ut, så  jeg må finne tid til å teste etter hvert. Så noen videoer på youtube fra spillet, og likte veldig det jeg så :)

  2.  

     

    Hadde ikke trodd overwatch skulle få så mye skryt. Et fps spill for meg er en slags investering hvor eg lærer å mestre det, og der er CS fortsatt kongen på haugen, det har det vist seg å være gjennom et tiår med fantastisk esport. Har også hørt at overwatch trengs å spilles med venner, er visst grusomt å solo queue (i CS kan man solo queue, for har du en god dag, kan du alene avgjøre alt for ditt lag, 1v5 osv). Kan du føle deg like godlike som dette i overwatch? 

    Synd at eg leser bilkjøringen til watch dogs er så dårlig. Noe av det viktigste for meg er selve kjøringen, det er så gøy i gta5, spesielt motorsykkel. 

     

    Tror folk er veldig delte. Syntes selv at bilkjøring var forbedret betraktelig fra forgjengeren da jeg anmeldte det - mye tightere og mer arcadeaktig enn i eneren. Motorsykkel fungerer uansett knallgodt, verdt å sjekke ut.

    tusen takk! Trenger overhodet ikke være realistisk, faktisk så synes eg det blir kjedelig. Arcade ftw! Personlig så er Trackmania fremdeles min favoritt blant bilkjøring.

    Største problemet jeg personlig hadde med bilkjøringa i Watch Dogs 2 var at bilene føltes litt som om de var laget av papir. Ikke på det viset at de tålte lite, men at de manglet vekt og ikke "føltes solide". Resten av spillet har underholdt så langt, men akkurat den biten ødela litt.

×
×
  • Opprett ny...