Gå til innhold

MagZu1

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MagZu1

  1. Da vil jeg tro det var en fishy installasjon det var snakk om, opplevde det siste på en maskin til en kunde hvor det på en helt ny maskin ikke var mulig å installere SQL da det bare gav en haug med Windows Installer error, men en gjenoppretning av systemet og vips så fungerte alt.

     

    Har vært borti det med Windows 7 selv på min stasjonære, hvor ting er helt på styr selv rett etter en fersk installasjon og hvorpå alt fungerte helt fint om jeg bare kjørte re-installasjonen på nytt. Merkelige greier som jeg aldri helt har klart å forstå meg på. Men har skjønt såpass at det sjeldent har noe med maskinvare, drivere eller selve operativsystemet å gjøre.

    Har aldri vært borti det på Win7 eller noen andre windows installasjoner. så må si det var et ganske rart problem. reinstall hadde sikkert fungert for meg også, der og da blei jeg litt irritert så det er fort gjort å skylde på noe som er nytt. men siden du sier du har opplevd det samme i Win7 så var det nokk ikke win8 problemet lå i. :)

     

    eneste jeg ikke liker er det at MS tvinger gamere over til en nyere windows der directx er lokkematen

  2. Høres nesten ut som feil eller dårlig driver, eller rett og slett en dårlig installasjon. Har opplevd flere ganger med Windows at en helt fersk installasjon kan ha helt merksnodige problemer, så reinstallerer med samme media og vips så fungerte alt som det skulle.

    Var ikke drivere som var problemet. men kan hende den bare trengte en fersk reinstall. den var ikke sånn i begynnelsen når installasjonen var fersk. det skjedde en sjelden gang i blant også gikk det sånn gradvis det blei værre over tid, noe som er litt rart. de problemene jeg støtte på der var værtfall noe jeg ikke hadde sett før, bare måten windows oppførte seg på, den reagerte rett og slett ikke annet enn at den kunne åpne programmer osv men programmene ville crashe fort etterpå. når jeg gikk tilbake til win7 etter det da opplevde jeg ingen av de problemene. kjører samme installasjon fortsatt og kjører like fint som fra start.

  3.  

     

    Jeg har kjørt Windows 7 helt siden beta og da Windows 8 kom ut da bytta jeg til windows 8. kjørte windows 8 i 6 måndter og da gikk jeg totalt lei av bugsa jeg opplevde. så hoppa jeg tilbake til Win7. Er mulig dissa bugsa er fiksa nå. men jeg ser bare ikke helt grunnen til å gå til Win8 og liker heller ikke rettningen microsoft går mot.

    så reinstallerte laptoppen for en mnd siden og kjører nå arch linux på laptoppen. storkoser meg med noe jeg faktisk kan holde oppdatert uten at jeg må kjøpe en ny lisence for et nytt OS.

    Hvilke bugs er det snakk om? Selv har jeg ikke registrert en eneste bug så langt.

    Jeg hadde plagsomme bugs der det trådløse nettverkskortet ville slutte å svare (hadde ikke noe med hardware å gjøre) hadde også problemer med programmer som låste seg og responderte ikke ved å prøve å kille prosessen til dem. eneste som hjalp var en reboot for å så oppleve samma problem om igjen.

    Er mulig detta er fiksa nå, eller at jeg var bare en av de uheldige få som opplevde detta.

  4. Jeg har kjørt Windows 7 helt siden beta og da Windows 8 kom ut da bytta jeg til windows 8. kjørte windows 8 i 6 måndter og da gikk jeg totalt lei av bugsa jeg opplevde. så hoppa jeg tilbake til Win7. Er mulig dissa bugsa er fiksa nå. men jeg ser bare ikke helt grunnen til å gå til Win8 og liker heller ikke rettningen microsoft går mot.

    så reinstallerte laptoppen for en mnd siden og kjører nå arch linux på laptoppen. storkoser meg med noe jeg faktisk kan holde oppdatert uten at jeg må kjøpe en ny lisence for et nytt OS.

×
×
  • Opprett ny...