Gå til innhold

MikeDevelop

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MikeDevelop

  1. Kort fortalt: Norskt og nytt sosialt nettsamfunn. Visjoner om å få mange brukere. Vi har allerede en Alpha versjon med over 156brukere registrert. Vi har fått opp Innlogging, Innstillinger, Display av ulike funksjoner, vi jobber nå med bilde upload. Vi startet for 3 dager siden, jeg har kodet det meste til nå med små hjelp fra en annen.

    Men målet er å få det strukturert og sikkert. Jeg kommer også til å ha sperringer og spam filter + mobbefilter på siden. Det vil si; Om en bruker kommenterer eller sender melding som "Fy faen å stygg du er" Vil nettsiden nullstille kommentaren / meldingen å svare som dette "Denne meldingen er fjernet fra iSocial. Vi godtar ikke slike hatemeldinger."

    - Mere informasjon kan du få om du vil være med i ledelsen og jobbe med oss.

  2. Hva er bakgrunnen for prosjektet. Er det på gøy, for å lære, for å skape et samfunn dere har lyst på, eller for å tjene penger? Open eller closed source? Privat eller business? Hvem og hvor mange er "Vi"? Hvor mye er gjort til nå? Hva er formålet - hvordan skal det skille seg ut fra lignende løsninger? Hvor mye innsats er dere klare for å legge ned i prosjektet?

     

    Etc. :)

     

    Slik informasjon lekker vi ut til den som melder seg på. Vi vil derfor ikke lekke for mye informasjon om tjenesten her i dette forumet. Det ser vi på som litt senentive opplysinger om tjenesten. Jeg kan si såppas at å tjene penger er det ikke snakk om. Vi koder fra bunn og bruker derfor inen Open source. Dette er nå verken privat eller busniness. Dette er det jeg vil kalle en start face. :)

  3. :dribble:Hei alle datageeeks der ute! :dribble:

    Vi søker etter en eller flere PHP-programmerer(e) som vil være med på et nytt Innholdsrikt prosjekt. Vi jobber med og utvikle et nytt Sosialt Nettsamfunn. Det å bygge et nytt og lære vennlig sosialt nettsamfunn krever utallige timer med kordineringer og kodeark. Derfor trenger vi nettopp deg. :) - Om du har visjoner innen for programmering ( PHP-MySQL JavaScript Ajax HTML / HTML5 CSS / CSS3 ) så har du fri mulighet til å hjelpe oss med tjenesten. :w00t: Her ser dere noen bilder av prosjektet så langt! :)

    V58MSSn.png
    8BQYP4g.png


    :dribble:
    Meld ifra om du vil være med! :dribble:

×
×
  • Opprett ny...