Gå til innhold

degvold

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av degvold

  1. Hei.

     

    Bestilte to skjermkort fra dere for noen uker siden etter en tid viste det seg at ene skjermkortet var defekt og ytelsen fra skjermkortene tyder på at det har vert defekt fra dag 1.

     

    Jeg tok kontakt med kundeservice og forklarte sakene. Siden dere bruker nesten 24 timer på og svare opp mail så tar oppgaven med og gjøre en veldig enkel oppgave som å opprette en retur sak unødvendig lang tid. Hittil har dere brukt mer 5 dager på det samme som andre konkurrenter gjør på 10 min via telefon eller live support.

     

    I dag fikk jeg svaret at jeg endelig kunne sende pakken et sted og en melding om at jeg måtte vente på Fraktseddel og serviceseddel fra posten. Dette også øker tiden det tar for jeg faktisk får sendt pakken med flere dager. Disse dokumentene kunne ha vert mailet til meg og jeg kunne ha hatt dem innen minutter i stede for dager.

     

    Jeg skjønner at dere slite med og skaffe norske ansatte i Sverige men, er det ikke mulig og ansette noen svensker? Akkurat nå tar kundeservicen usaklig lang tid og jeg skjønner at det hoper seg opp med saker med så lange saksbehandlingstider.

     

    Hilsen- En veldig frustrert kunde som håper han kan få et nytt skjermkort før det er utdebattert.

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...