Gå til innhold

Selvaag

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Selvaag

  1. Hei.

     

    Prøver å sette opp dualview på pcen min. Skal være mellom en Nec 1770 og en LG 32LB75.

     

    Det som skjer er at 2 millimeter av bildet jeg enter har på pcskjermen eller på tvskjermen kommer over på det som blir skjerm nummer to. Slik jeg får en travel stripe heelt i kanten på den. Noen forslag til hvordan jeg får vekk denne?

     

    Legger med bilde for å illustrere.

     

    Mvh.

    Audun Selvåg

    post-33313-1215727550_thumb.jpg

  2. hei!

     

    Har nettopp installert Windows vista, og det meste fungerer som en drøm, men får problemer når jeg skal installere skjermkortdriver til GeForce 6800GT. Når jeg skal restarte pcen vil den ikke boote igjen. Noen andre so har hatt det samme problemet? Eller i det hele tatt noen som kan hjelpe mej?

     

    Mvh.

    Audun Selvaag

  3. Hei

     

    har nettopp installert Windows vista, og det meste fungerer som en drøm, men får problemer når jeg skal installere skjermkortdriver til GeForce 6800GT. Når jeg skal restarte pcen vil den ikke boote igjen. Noen andre so har hatt det samme problemet? Eller i det hele tatt noen som kan hjelpe mej?

     

    Mvh.

    Selvaag

  4. hmm:P...jeg tror ikke pappa er heelt med på det...du skjønner, dette tilbudet han får på jobben blir trekt fra bruttolønn, så han sparer litt på skatten, og vi får billigere adsl med levrandøren viss vi bestiller :)..så jeg bare lurte på om det var verdt kjøpet jeg:)..må betale 380kr i månen, men sparer mye på adslen, so blir ca 180kr i månen mer en vi betaler nå, i 3 år =)

     

    er det vert det? =)

     

    Mvh.

    Selvaag

×
×
  • Opprett ny...