Gå til innhold

polergarn

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av polergarn

  1. Fortsatt superfornøyd med mitt valg av telefon, men har merket at kompasset ikke er veldig stabil, men det kan være mine innstillinger på telefonen.iallefall så skifter retningen hele tiden når jeg er ute og går og bruker gps og kart. Noen som har noen tips?

     

    Går du med kamera på deg også? Det kan rote til kompasset, det gjør iallefall mitt lommekamera. Google hvordan du kalibrerer kompasset, hvis ikke feilkilden er et kamera.

  2.  

     

    You should be aware that unlocking the boot loader will not give you root access. The only way to get root access is to flash a custom ROM with root access.

     

    Sony støtter kun opplåsning av bootloader. Ikke root. Dette sier jeg fordi du må kjøre custom rom for root.

     

    Er det mulig å skaffe root med stock operativsystem på Xperia Z med 4.3? Helst permanent..

     

     

    På min med Jelly Bean 6.2.B.1.96 må jeg nedgradere til Jelly Bean 6.2.B.0.211 (kernel) for å kunne roote den (for å deretter flashe .96 (kernel) igjen).

     

    Z: http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/guide-how-to-root-101-firmware-lb-t2656698

  3. Å ødelegge telefonen permanent skal godt gjøres. Så lenge du har strøm på batteriet så kan en "soft brick" alltid fikses. Jeg har eksperimentert med min Sony i over ett år. Den er fremdeles god som ny. :)

     

    Jeg var en "n00b" da jeg startet og jeg har "soft bricka" den mange ganger, men det har aldri vært noe problem å få den opp igjen. Har passet på å ha nok strøm på batteriet.

     

    Sikkerheten er ikke noe problem med Xposed med XPrivacy.

×
×
  • Opprett ny...