Gå til innhold

Lazzie68

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lazzie68

  1. Dette stemmer godt med mine egne erfaringer, med unntak av at den aldri har mistet kontakt med nettverket (Google WiFi mesh). Den er vanskelig å få kontakt med dersom det er en del lyd i rommet (her er Google Mini en god del bedre) og jeg må som oftest gå helt opp til den og snakke høyt inn i mikrofonen. Bassen er også litt slarkete, men jevnt over er jeg godt fornøyd med kjøpet.

  2. Noen som har en løsning på hvordan man kan velge en spesifikk distriktssending på NRK P1? Jeg forsøkte å spesifisere NRK P1 Østlandssendingen i TuneIn Radio (via routines), men ender allikevel opp med tilfeldige streams.

    Fant ut av det. I Google Home kommer kanalnavnet opp som NRK P1 Østlandssendingen, mens på radio.nrk.no er det korrekte navnet NRK P1 Oslo og Akershus. Når jeg legger inn sistnevnte ser det ut som den treffer hver gang.

    post-332850-64299_thumb.jpeg

  3. Flere som bruker Nova Launcher og opplever trøbbel etter siste oppdatering (153)?

     

    Får opp varsel fra Smart Recovery om at Nova har kræsjet systemet... Andre gang nå etter jeg oppdaterte i dag morges og aldri problem før.

    Oppdaterte til 153 for tre dager siden. Nova har vært stabil så langt.

  4. Flere som bruker Nova Launcher og opplever trøbbel etter siste oppdatering (153)?

     

    Får opp varsel fra Smart Recovery om at Nova har kræsjet systemet... Andre gang nå etter jeg oppdaterte i dag morges og aldri problem før.

    Jeg hadde det problemet til tider både på Mate 10 Pro og P20 Pro. Tror jeg har sett det et par ganger på Mate 20 Pro'n også, men kan ikke si at det har vært et problem. Avventer med å oppdatere etter å ha sett posten din og interessert i å høre om flere sliter med Nova etter oppdateringen.

  5. Ser du har sofascore der også. Virker widget på den? Hadde P20 Pro, og der fikk jeg aldri sofascore sin widget til å virke selv med manuell styring. Måtte alltid fjerne den og legge den til igjen for å oppdatere resultater.

    Jeg har aldri testet SS widget, men kan bekrefte at appen funker problemfritt.

  6. Fikk min mate 20 pro idag med BOE skjerm, men jeg kan se grønne(veldig) svake farger på kantene og de blir borte når jeg snur telefonen 45 grader til høyre eller venstre. Noen med samme problemm? Likte heller ikke at telefonen er curved:/

     

    Får heller bytte til p20 pro for min del.

    Min (med BOE) er også sånn på hvit bakgrunn (svakt), men ikke på grå bakgrunn, hvor den jeg byttet inn (med LG skjerm) ble veldig grønn.

     

    Antar at dette ikke har noe med "glue gate" å gjøre, men med brytning av lyset pga buet skjerm(?). Hadde S8 en veldig kort periode, men husker ikke om den hadde tilsvarende fargeendring i kantene.

     

    Jeg beholder denne da jeg er fornøyd med resten av telefonen.

    • Liker 1
  7. Jeg sliter med å få fingeravtrykk til å fungere særlig godt. Stort sett ikke et problem, ettersom den låser raskt opp ved faceid, men så er det apper disse bank appene da. Savner fingeravtrykkleseren fra min gamle Mate 9 Pro i grunn. Den var ekstremt rask og nøyaktig, hvor det holdt å tappe på leseren.

     

    Nå er jeg heldig om den låser opp på 3. forsøk, og det går tregt.

    Hvor lenge har du hatt tlf? Pga grønne kanter er jeg på #2. Begge var litt ustabile de første par dagene, men etter det fungerte de nær problemfritt.

  8. Jeg var også skeptisk til all optimaliseringen i begynnelsen, men synes dette har gått seg til. Med få unntak lar jeg EMUI styre hvilke apper som kjører. Selv push varsler fra Finn funker som de skal, til tross for at appen ikke har fått spesiell tillatelse til å kjøre i bakgrunnen.

     

    Sikkert bedre telefoner der ute, men kost/nytte er det beste jeg har opplevd.

  9. Hei Steffen. Fått telefonen ennå? Interessert i å høre hva du kom fra og hvordan du liker Mate 10 Pro. Jeg kom fra iPhone X og syntes 10 Pro var helt konge. Med få unntak (Bluetooth) er 10 Pro helt konge, spesielt gitt batteriet og prisen.

     

    Bestilte den nå. Blanda følelser, men fant liksom ikke en annen tlf.. Ser P20 sliter med det samme også. Skulle kanskje bare gått for Moto G6 Plus.. Men den er jo ikke testet for div feil/bugs så tidlig ute uansett...

×
×
  • Opprett ny...