Gå til innhold

-AGMNHM91

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -AGMNHM91

  1. svenka skrev:

    Fin artikkel og mye sant det du skriver men jeg stusser litt på at du nevner NES som du sier ikke hadde god maskinvare den tida? I forhold til? Det var ikke store forskjellen mellom den og Sega sin Master System og den kom jo i tillegg ut ca 1 år etter i Europa.

    Godt poeng, Nintendo NES var jo ganske så bra i sin tid, og spillene var innlastet før du rakk å fjerne fingeren fra power-knappen :)
    • Liker 3
  2. Mala skrev:
    Knetten82x skrev:

    Ikke singel historie? Da blir det ikke kjøp. Holdt på å kjøpe det I går. Takk og pris eg ikke gjorde det.

    Helt topp i grunn. Battlefield sitt sterkeste kort har alltid vært online biten, for i bunn og grunn var det jo der det hele startet. Ser ut til at DICE har hatt mer enn nok å henge fingrene i med 2042, så at ressurser ikke sløses bort med en enspiller del syns jeg er helt fair. Skal sette meg ned med spillet i dag og utover helgen, jeg er stille optimist ettersom det jeg såg i betaen var rett og slett under-par.
    Enig ned deg,. Bare synd at spillet så langt er nesten umulig å få spilt. Det er store problemer med forbindelse mot serverne.. Fortsatt mye beta preg. over det hele synes jeg
  3. "– Vi har beundret Codemasters' kreative talent og høykvalitetsspill i mange år. Med EAs teknologi, plattformekspertise og globale rekkevidde i ryggen, vil denne kombinasjonen la oss styrke våre eksisterende spillserier og levere mer banebrytende racingopplevelser til fans over hele verden"

    Pfffff... Codies klarer seg helt fint uten det der. Blir spennende å se, men har ikke helt trua.

×
×
  • Opprett ny...