Gå til innhold

Wildthing

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wildthing

  1. Asså, cs er orginalen, enten man husker beta eller som meg kom inn til 1.3 versjonen. Selv har jeg byttet til source, hvilket jeg finner nesten perfekt, og hadde faktisk heller sett en utvidelse til source enn csgo.

     

    Når det gjelder gode spillopplevelser, som de fleste her snakker om, så er det ofte de første/eldste spillopplevelsene som sitter igjen som de virkelig store.

    Jeg savner fremdeles Myth II (m/ WWII mod) fra 96-97 en gang, og har ikke hatt bedre spill opplevelser siden faktisk. Ei heller har jeg sett et spill med sammenlignbare kvaliteter.

     

    Det er en ting jeg går å venter på, som jeg tror kan bli første gang Myth II blir overgått, og det er et produkt som smelter sammen virkeligheten med det digitale gjennom Augmented Reality, bl.a gjennom tilsynelatende ordinære briller som har en slags H.U.D

  2. Det som kalles tid er vel like virkelig som din og min eksistens skulle jeg mene. Det som kan betviles er hvordan tid oppfattes og organiseres.

    Vår vestlige verden har et forhold til tid som relativt mer enn absolutt, hvor dager ikke er fult ut 24t, en måned er ikke lik månens omløpstid(29.5 dager) et år er egntlig 365.25 dager osv.

    Min opplevelse av tid har blitt utvidet og fått større dybde av å studere alternative kalendere, og tidsperspektiver.

    I mange kulturer oppleves tid som et sirkulært fenomen, i forhold til vår vestlige lineære tid.

     

    Cudoz til trådstarter, for et øyeblikks inspirasjon, for et sterkt møte med sin egen sanne natur. Takk for at du deler!

  3. Det står så mye viss vass i denne tråden, at jeg bare må se forbi det meste.

    P.S. SKal du diskutere, kan det være lurt å diskutere sak, ikke person hvilket inkluderer meninger en person forfekter.

     

    Illuminati kan best forstås som et samlende begrep, basert i virkelighet.

     

    Det som i dag kalles eliten i verden, de som defakto styrer over stort sett alt som tas av viktige besluttninger, på statlig nivå og over kan kalles illuminati. Denne lille gruppen mennesker er for en stor del etterkommere av de som grunnla det som en gang hadde navnet Illuminati. I dag bryr de seg svært lite om navnet, utover den betydning som dere legger i den som en ubeskrivelig sky med ubeviselige "sannheter". Det eneste de virkelig bryr seg om, er Makt! Deres manglende forståelse og evne til å filtrer ut sannheten bak Illuminati er en av maktpilarene de kontrollerer deres verden med.

    Denne makten har de også gjennom eierskap i 147 av verdens mest profitable selskap som kontrollerer nøkkelområder som Helse, Utdanning, Media, Energi, Næringsmidler og Banker. Denne internasjonale dominansen igjen brukes til å påvirke og for en stor del styre de aller fleste stater gjennom først og fremst lobbyisme. Gjennom sin Bank virksomhet EIER de faktisk den amerikanske statsbanken, som er en privat stiftelse. Dette eierskapet bruker de til å styre amerikansk økonomi, som igjen dominerer verdens økonomi.

     

    Dette er hverken påstander eller meninger, men dokumenterbare fakta tilgjengelig gjennom anerkjente informasjonskanaler.

     

    Skal du virkelig forstå begrepet illuminati, er det nesten en heltidsjobb å sortere gjennom alle løgnene som finnes der ute, som oftest kalt konspirasjonsteorier. Dette fordi sannheten oftest ligger gjemt i disse løgnene. Enhver dyktig løgner vet at løgn best kamufleres bak sannhet, det holder med 5-10% for å oppnå en nødvendig "troverdighet"

     

    Skal du lære mer om verden, så lær mer om deg selv. Jobb med å utvikle din egen evne til å skjelne mellom hva som føles sant og usant inni deg selv.

     

    Til de som fortsatt leser - Eliten driver med utstrakt bruk av splitt og hersk, sådde konflikter som kun tjener dem selv. Igjennom mellommenneskelige konflikter, skaper de indre konflikter i alle mennesker som involverer seg, om så bare mentalt, ved å ta stilling til konflikten.

    Det beste du kan gjøre for å bedre ditt liv, samtidig som du motarbeider eliten, er rett og slett og finne indre fred og harmoni. Lev uten fordommer, avhengighet til ting, og overdreven bruk av noe annet enn hva din kropp og sinn trenger.

     

    Peace

     

    Wildthing

    • Liker 1
  4. vi har vel ikke så mange seriemordere, men mener at hvis det forekommer noe sosiale avvik som gjør tonnevis med ugjerninger, dreper, voldtar, raner banker og selger narkotika. mener du at de skal komme ut av fengslene etter ti år og starte på nytt igjen?

     

    en annen synsvinkel, Adolf hitler rømte asyl til norge rett etter nederlaget, han levde her i noen år og ble oppdaget. han får 20 års fengsel og slipper ut....

     

    Hadde du bare skjønt at det er fordumsfulle jævler som deg, som sliter med å leve med seg selv, som egentlig er det store problemet i Norge.

    Vi drepte et par hundre millioner mennesker i det forrige århundre, noen av dere ser faen meg aldri ut til å lære.

    Har du så store problemer med å akseptere virkeligheten, er det kanskje på tide å finne seg et tau og prøve på nytt ?

  5. Som mange andre her opplevde jeg også en berg og dalbane av følelser jeg ikke hadde styring på.

    Det positive med cipralex var et den fjernet toppene og bunnene i mitt følelsesliv, gjorde meg emosjonelt flatere.

    Dette føler jeg gir evnen til å se på sterke følelser på en ny måte, og ikke minst forstå og akseptere dem.

    Dette kan dessverre fort bli et problem, hvis ikke brukeren har mennesker å stole på rundt seg, noe som var min situasjon.

    Det var ingen som fortalte meg hva som faktisk sjedde når jeg startet på medisinen, og det ble lagt større vekt på bivirkning, enn medisinsk virkning.

     

    Medisinene setter deg bare i en tilstand du er herre over.

    Det er fortsatt opp til deg å faktisk gjøre det som trengs, gjøre de forandringer som er nødvendig!

     

    Stå på!

     

    W

  6. Siden jeg aldri fikk opplevd Deep Purple live, er jeg glad jeg fikk oppleve den siste turneen før de ble kolektivt sinnsyke hele Metallica.

     

    Skulle jeg sett et av de store bandene i fra 80 tallet i dag, måtte det ha blitt maiden.

    Det finnes kun et band igjen i fra den æraen som klarer å levere noe tilnærmet de de en gang kunne, maiden.

     

    Metallica live i dag kan ikke bli annet enn nedtur

     

    Wildthing

  7. Plateselskapene forsøkte tidligere også å saksøke guttens mor. Plateselskapenes advokater droppet imidlertid søksmålet da det ble bevist at den 42-årige moren ikke engang klarte å skru på en datamaskin.

     

    Den her digget jeg. Jeg bare ser for my trynet på plateselskapens advokater da de så penger, men fikk heller en på trynet.

    Personlig er jeg mer spent på hvordan den nye akseleratoren på CERN vil fungere :p

     

    Wildthing

  8. Man kunne ha kjørt linux på Mac lenge  :)

    7862891[/snapback]

     

    Og os'et til Amiga lenge før det.

    De hadde faktisk samme cpu som mac en periode, og de var overlegne til spill i begynnelsen.

     

    Når det gjelder led skjermer så kommer vel det som en følge av at de for ikke lenge siden klarte å lage helt hvitt lys med en led diode.

     

    En kamerat snakket om fremtidig skjermteknologi for 12 år siden, og hans visjoner kommer bare nærmere og nærmere.

    Han mente at vi en gang i fremtiden ville få levende 3d bilder tegnet på nethinnen av en laser. Men led er vi i hvertfall kommet nærmere laser o.l. Som et projeksjons system for levende bilder

     

    Wildthing

  9. Jeg ser for meg at en slags utskytningsrampe kan brukes i fremtiden, en rampe drevet av magnetfelt, ikke ulikt dagens utsytnings berg og dalbaner, og tilsvarende som driver maglev togene.

     

    Hvis man klarer å levitere ved magnetisme, skulle friksjon kunne reduseres kraftig. Deretter må et magnetisk fremdrifts system utvikles, men usikker på om det er langt unna.

    Jeg ser for meg at man må finne en løsning på at man ikke har superledere som fungerer i normale temperaturer før noe som dette kan gjennomføres.

     

     

    Wildthing

×
×
  • Opprett ny...