Gå til innhold

lcpy

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lcpy

  1. Sverre1969 skrev (13 minutter siden):

    Du skriver at hun har en god eiendomsformue fra før. Dersom deler av denne eiendomsformuen er sækunderbolig (eller aksjer) hvor hun får verdsettelsesrabatt ender hun opp med å betale formuesskatt av viderelånet til deg.

    Hvorfor? Jo:

    Fordringen som hun har på deg inngår 100% som formue på hennes hånd.

    Lånet derimot; det får hun ikke 100% fradrag for. Dette blir avkortet.

    Se skatteloven §4-19.

     

    Hei, takk for innspill.

    Hun har eiendom som hun sikkert må betale formueskatt på, jeg har ikke innsyn på hennes verdi, men sannsynligvis.

     

    Forstod ikke helt forklaringen, det er jeg som eier boligen.

    "Lånet derimot; det får hun ikke 100% fradrag for. Dette blir avkortet."

     

     

  2. Nimrad skrev (3 timer siden):

    Fordring er det motsatte av lån, altså hun har en fordring mot deg noe som hun må føre opp som en del av formuen sin. Sånn sett er det riktig, men samtidig skulle jo dette nullet seg ut mot lånet hun har i banken. Jeg ville forventet at netto formue er 0-ish og derfor ingen formueskatt.

    Nei, ikke hvis lånet mot banken gjør at det går i null. Hvis dette er gjort helt riktig på kronen så er det et nullsumspill for søstra di. Hun har renteinntekter hun må skatte for, men disse går i null mot rentekostnadene banken belaster. Hun har formue i eiendelen/fordringen mot deg, men denne går i null mot lånet i banken.

    Men da regner jeg med at det er du som faktisk eier boligen? Det eneste jeg kan komme på hvor hun ender opp med eiendomsskatt er om hun eier boligen.

    Takk for forklaring. Ja det er jeg som eier boligen.

  3. Gjest 6c700...49d skrev (8 minutter siden):

    Lån er ikke formue. 

    Anonymous poster hash: 6c700...49d

    Takk for innspill, hun krever en del beløp fra meg pga hennes  "ekstra formueskatt"

    Er "fordringer" noe betydning?

    Jeg mistenker hun fikk restskatt og restbeløpet hennes hvert år er pga lånet. Jeg har betalt henne årlig hvert år(3 år nå) med varierende restbeløp.

    Jeg har følt alltid dette er ikke helt riktig, men nå vil gjerne komme til bunns med saken.

    Har du noe link/forskrift angående dette? takker for svar.

  4.  

    Apple?`Yakk... ikke skal jeg støtte Apple, kommer aldri til å eie en heller. !!!!!!!! Hvorfor støtter jeg ikke Apple? Vel, arbeidsforholdene i kina hvor Apple har fabrikken er korrupte 1 pund i timen? ingen PAUSE ??? laaange arbeidsdager !!! Forresten, 1 døde der, hva gjorde Apple? De betalte familen men de måtte skrive under på at de aldri måtte snakke om saken. !!! WTF:

    Så hvordan vet du om saken? Siden de ikke fikk snakke om det å sånt mener jeg. Tror du det er bare apple sine fabrikk levrandører som har elendige arbeids forhold? Ikke det at jeg forsvarer slave srbeidet som blir praktisert flere plasser. Men å være så selektiv blir en smule flaut i mine øyne. Skal du la "rettferdigheten seire" må du kutte ut alt av addidas, nike, samsung å massssssse mere.

     

     

    Som du kanskje vet også da Apple tjener sinnsykt pr telefon, så hvorfor ikke gjøre fabrikken deres bedre enn andre for å lage eksempel for andre..... alle er en Steve Jobs, du er bare en mainstreamer... åjå... siden alle kjøper det....

×
×
  • Opprett ny...