Gå til innhold

Dominator X

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dominator X

  1. 150km/t i 90 sone, kvalifiserer til fengsel, etter hva jeg har lest. Men du innrømte alt, så jeg vil tro du slipper unna fengsel. Siden du er i prøvetid, så vil jeg tror du får en hardere straff mtp førekortbeslag, så jeg ville vært forberedt på å være uten lappen i 12-24måneder, og en relativt heftig bot, og kanskje en betinget dom. En bot i størrelsen 15-25.000,- må du i hvert fall regne med.

    Men du kan jo alltids ringe til politiet å høre med dem. De har nok mer peiling på dette enn oss. 

  2. Så du har vært inne å hørt med to bilverksteder, fått to forskjellige svar/meninger, så velger du å spørre på et forum der du kanskje kan treffe på en tilfeldig bilmekaniker, om ikke bare en hel haug med bedrevitere uten peiling? Jeg kan garantere at du blir mye mer klok om du hører med flere verksted enn å få folks meninger her.

  3. Å du er helt sikker på at denne ikke fulgte med, og mest sannsynlig ligger i hanskerom, eller oppbevart i bagasjerom, eller under bagasjerom, eller i ett eller annet rom bak i bilen?

     

    Edit: Om du fikk med sommerdekk eller bolter, så kan den ligge sammen med boltene. Ikke uvanlig med forskjellige bolter til sommer/vinterdekk. 

    • Liker 1
  4. In Solskjær we trust! Det blir nok en Solskjær-tatovering på mange etter dette, vil jeg tro! Helt sinnsykt! For 20år siden så avgjore du som spiller i Champions League-finalen, 20år etter - som manager for United, så gjør du nesten det umulige - mulig! Du er en GUD!

  5. Nå kan ikke jeg snakke for "folk flest", men min kjæreste har implantat.

     

    Hun sultet seg i tenårene og utviklet dermed ikke bryster. Hun har da operert inn implantater for mange år siden og er kjempefornøyd med det. Dette hjalp henne masse og hun er glad hun gjorde det.

     

    En slik endring kan gjøre vidunder for en persons selvtillit. De fleste menn hadde nok styrtet til om det var en operasjon som kunne gitt dem større pikk, selv om det ville vært upraktisk for de fleste, og antagelig fått mye bedre seksuell selvtillit av dette, men implantater har veldig stigma rundt seg.

     

    Nesten alt "folk" sier om implantater er feil og stammer fra feilinformasjon eller mangel på informasjon.

    Implantater er vanskelige å oppdage og man må være klar over hva man skal kjenne etter for å merke dem. Selv arrene er så små at de knapt synes selv om hun ligger på rygg og brystene løftes opp.

     

    En ørliten forandring er antagelig ikle merkbart for oss andre, men for personen selv oppleves forandringen som enorm.

     

    Nå hadde min kjæreste et "ekte" behov for implantat (i den forstand at hun tidligere ikke hadde bryster og dette var svært tungt for henne) og det var ikke for å "forbedre" på brystene i den forstand som det kanskje menes her, men før tråden rennes ned av de som ikke helt forstår hva de uttaler seg om så tenkte jeg det var greit med en relevant anekdote som stammer fra konkret førstehånds erfaring.

     

    Min kjæreste ville vært akkurat like nydelig for meg flatbrystet og jeg prøver ikke å påstå at operasjoner fikser alt, eller engang trenger å være eneste utvei.

     

    Jeg er da fullstendig uenig i antagelsen at en operasjon vil føre til flere operasjoner på generell basis.

    Noen mennesker er nok syke, men jeg har ingen grunn til å tro at det gjelder majoriteten.

    Implantater vanligere enn mange tror - dere får bare ikke vite om det pga stigmaet de opplever.

    Spot on! Bra formulert.

     

    Ellers, så kan styrke- eller generell trening også gi økt selvtillit. Du kan faktisk få større og fastere bryster av styrketrening, så jeg ville prøvd å fått henne til å prøve dette, uavhengig om hun ønsker eller gjennomfører en brystoperasjon. 

    • Liker 2
  6. Har du koblet sammen hovedkort, Cpu, Ram og Psu og sjekket at dette fungerer før du satt det sammen i kabinettet? Alltid greit å testkjøre delene før man bygger. Har du satt i CPU'en feil eller bøyd noen pinner? Ta en sjekk! Jeg ville også demontert pcen, bygget den sammen utføre kabinettet og sett til at alle delene virket. Du kan ha festet hovedkortet oppå en standoff som har ødelagt hovedkortet eller kortslutter hovedkortet. 

  7. Forklaringen til sensor høres litt vag ut. Jeg tror du generelt har kjørt for defensivt, og at det er dette hun legger til grunn for å stryke deg. Måten du ordlegger deg på, virker for meg som at du er litt usikker og nervøs. Om dette stemmer, så mener jeg at hun gjør rett i å stryke deg, men jeg hadde krevd en bedre forklaring fra sensor - helt klart.

×
×
  • Opprett ny...