Gå til innhold

str03mm3n

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av str03mm3n

  1. MrMarbles skrev (12 minutter siden):

    Yes. CDON pleier å sende ut gradvis. Dvs. noen får sannsynligvis allerede i neste uke. Så de sender ut fortløpende så snart de får de inn. Så dersom folk begynner å få, så er det bare å ta det lungt. Så lenge man fikk bestilt, så ender man som regel opp med å få.

    Angående disk vs. digital. Anbefaler disk på det sterkeste. Kjøpte Ratchet & Clank på disk hos Komplett med bonuspoeng til 430kr. Solgte det etter å ha runda det til 450. Videre kjøpte jeg Hitman 3, FFVII Remake og AC: Valhalla på PS4 disc (rundt 250-300kr pr spill). Disse spillene får man oppgradere gratis til PS5 versjonen (eneste ulempe er at man må ha plata i mens man spiller). Når man har runda spillene, så kan man bare selge de igjen. Mye bedre det enn å betale 850kr på PSN. 

    Tusen takk for ett godt og detaljert svar! Falt helt av med PS5 da det ble så mye styr og sjeler som måtte selges, men nå som oktober kommer begynte jeg å få litt hastverk.

    Betalingen gikk glatt igjennom 5min etter at du tipset oss, så nå får jeg bare vente.

    Enig når det kommer til disk. Er alltids en og annen special edition enten fruen eller meg ønsker seg, så disc er det mest fleksible.

    Igjen, tusen takk for både å gi oss hintet og for svaret.

    • Liker 1
  2. Det jeg personlig savner mest er som regel nevnt, som å kunne heve og senke områdene og en verden med flere høyder og bakker hvor jeg så og si kunne bygge huset mitt inn i en fjellside. Nå var jo også vanilla sims 1 knøttlite hvor verdenen vokste drastisk med alle DLCene. Savner også å kunne forandre utseende på alt som i sims 3. Farge på hår, tattoo eller en kjøkkenbenk kledd i giftgrønn fløyel for den del. Savner en del jobber som har fulgt oss gjennom hele serien som forsvaret, politi- og brannsim. Savner å skakk-kjøre kjønnsroller som hvor der kona i huset var elitesoldat og mannen var stylist. Enda en del DLCer før sims 4 er hva jeg vil ha det til å være, for det har potensial.

×
×
  • Opprett ny...