Gå til innhold

annsilje

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av annsilje

  1. Noen som har fullført questen om å drepe kuene på gården utenfor montana? Jeg får det ikke til uten å bli oppdaget. Noen hint eller strategier?

    7093783[/snapback]

     

    Bare løp rundt og drep kuene, for så å stikke av.

    7093803[/snapback]

     

     

    Oki, jeg kan prøve igjen. Jeg prøvde først å skyte piler på de og så jage de ut av gården, men da rebellene som ga meg questen så at jeg drepte ei ku gikk de til angrep på meg. Snodig.

  2. 1) Hvor finner jeg det flammesverdet, som dere alle snakker om? Og,

     

    2) Hvordan miner jeg? Har lært meg kunsten, og fått tak i Pickaxe, men jeg trodde disse grønne greiene som stakk ut i fjellet var ting man kunne kakke løs på!? Ikke?

    7090542[/snapback]

    1) Du kan kjøpe det av smeden i Ardea. :) Ta til høyre når du kommer inn i byen. Han heter bare "Rebel", men holder til i smedstua eller jobber utenfor.

     

    2) Har ikke prøvd det selv enda.. Uansett, de grønne greiene er nok ment å være svære krystaller og følgelig ikke så egnet for å få tak i jernmalm. ;)

    7090857[/snapback]

     

     

    Huh, så ikke denne posten før etter å ha skrevet den forrige. Kjøpte jeg virkelig sverdet? Jøss, der her vi hukommelse.

  3. Takker for svar, Hr. Jenssen og annsilje! :)

     

    Har 2 spørsmål til jeg;

     

    1) Hvor finner jeg det flammesverdet, som dere alle snakker om? Og,

     

    2) Hvordan miner jeg? Har lært meg kunsten, og fått tak i Pickaxe, men jeg trodde disse grønne greiene som stakk ut i fjellet var ting man kunne kakke løs på!? Ikke?

     

    Takker igjen! :)

    7090542[/snapback]

     

    Jeg har flammesverdet men jeg har ikke peiling på hvor jeg fant det. Oppdaget det tilfeldigvis i inventaret mitt da jeg skulle selge noe stæsh til en fyr. Husker ikke hvem og når det var heller, men jeg husker at jeg brukte det til å frigjøre cape dun (eller hva byen nå het), så det må ha vært før det. Jeg kan ikke åpne metal chests så det er ikke i en av de og på dette tidspunktet i spillet hadde jeg bare fullført reddock og cape dun quests, så det må være i det området et sted. Ellers har jeg ikke så mye hjelp å komme med.

  4. Jeg har lært meg å "skinne beasts" .. Men, hvordan gjør jeg dette? Trenger jeg en skinne-kniv? Hvor får jeg tak i den, eventuelt?

    7086691[/snapback]

     

    Du trenger rett og slett bare å "trykke" på dyret, slik at du får opp et inventory. Der ligger som regel et kjøttstykke og skinnet til beistet.

     

    Akk, jeg gleder meg til jeg er ferdig på jobben i dag!

    7086732[/snapback]

    :blush: Fant ut dette rett etter jeg hadde postet her..

    Hvorfor jeg spurte var fordi jeg gikk rett bort til en ulv jeg hadde tatt for en stund siden, som bare lå der død.. Men, så snart jeg knerta en ny en, så gikk det bra! :)

     

    Noen som vet om noen andre tilholdssted til "Shy Deer" enn mellom boblebyen og Stonehenge!? Jeg finner neimen ikke noen.. :(

    7086851[/snapback]

     

    Jeg fant et shy deer som var blant vanlige deer i området rundt jack's tower og ardea. Jeg løp lenge etter det og drepte det til slutt like nedenfor orc patrol campen.

  5. Det er da flere fiender som bruker staver. Jeg finner dem rett som det er.

     

    Jeg har et lite spørsmål til et oppdrag: Jeg møtte en jeger i skogen, inni en ring med steiner (à la Stone Henge). Han vil bare trene meg i jakting om jeg dreper en "shy deer" og gir han kjøttet fra denne. Jeg skjønner ikke helt hva han vil ha. Altså, ALLE hjortene heter jo "shy deer"! Er det en spesifikk hjort han vil jeg skal finne? Jeg har prøvd å drept haugevis av vanlige hjort, og tatt kjøttet deres, men det er jo bare "raw meat", altså det samme som jeg får av griser og bjørner. Han vil ikke ha dette kjøttet.

     

    Noen som har fått gjort dette oppdraget? Jeg har VELDIG lyst til å få det gjort, så han kan lære meg å flå dyr. Da får jeg endelig tak i ulveskinnet som jeg trenger for å smi et broadsword.

    7064706[/snapback]

     

    Han er ute etter noen spesifikke deer. Alle heter ikke "shy deer". Du finner de hvis du går fra der han jegeren er mot hovedstaden (byen i bobla), mellom der orkene står vakt og den stonehenge sirkelen. Når du har drept mange nok (tror det var 5 stk) får du quest completion. Da kan du gå tilbake til han og gi han kjøttet.

    7065905[/snapback]

    Er det noen deer's som IKKE heter Shy Deer? .. men, questen HETER jo "Shy Deer" .. !? :dontgetit:

     

    Er det noen som faktisk har fått til denne questen her? Når vet jeg har fått riktig "meat" da!? .. heter det noe annet enn "raw meat" da?

    7079048[/snapback]

     

    Det er masse vanlig Deer rundt omkring, men de er som regel i andre områder enn akkurat der Chris (the hunter) vil at vi skal jakte. Jeg har drept ett Shy Deer og bare funnet vanlig Raw Meat. Jeg har også sett to andre Shy Deer, men de går for nærme orkene som passer på boblebyen. Hver gang jeg dreper en av disse shy deerene så ser orkene meg når jeg skal hente kjøttet. Antar jeg bare må vente litt med denne questen.

  6. hehe, jeg kan masse om matematikk og naturvitenskap så da burde jeg vel ligge godt an til å lære meg å fotografere da;)

     

    Fotobok har jeg alt kjøpt og lest, problemet er å finne tid til å fotografere midt oppi alle innleveringene på skolen i tillegg til å ta igjen for de 3-4første ukene av semesteret jeg gikk glipp av pga sykdom.

     

    Hva med khio da? Det virker nærmest umulig å finne noen som har noen erfaringer med denne skolen.

  7. takk for tips og kommentarer:)

     

    Grønnfargen har egentlig en ganske grei forklaring. Jeg var først å tok bilder i en park og var litt misfornøyd med fargen på trær og gress og sånn så jeg justerte hvitbalansen. Uheldigvis glemte jeg å sette den tilbake da jeg dillet inn på et industriområde;) Og uten internett hjemme og bare paint å forholde seg til på maskinene på skolen lot jeg bildene være som de var.

  8. Høres nesten umulig ut med andre ord. Egentlig så er er Osloområdet som er mest akutelt for min del, tror jeg skal se litt på hvor umulig det er å komme inn på den kunsthøyskolen. Hva slags kvalifikasjoner krever de egentlig? Noen må de jo slippe inn. Hvor vidt jeg er kvalifisert eller ikke kan sikkert diskuteres, men i og med at dette er en skole med linje for billedkunst, altså ikke bare foto, så passer det meg egentlig ganske bra. Har drevet med tegning og maling så lenge jeg kan huske (foto er en forholdvis ny interesse), men realfagstudiene har på en måte tatt knekken på kreativiteten og inspirasjonen.

  9. Tror jeg kunne trenge litt konstruktiv kritikk jeg også så poster en link til et bilde jeg er fornøyd med. Bilde ble litt for mørkt så brightness og saturation er økt for å kompensere for dette. Ellers syntes jeg bilde kunne vært litt skarpere i midten av blomsten.

     

    www.stud.ntnu.no/~kirkvik/bilder/blomst.jpg

     

    Redigert: Legger til noen flere linker

     

    http://www.stud.ntnu.no/~kirkvik/laas.jpg

    http://www.stud.ntnu.no/~kirkvik/taarn.jpg

    http://www.stud.ntnu.no/~kirkvik/speil.jpg

    http://www.stud.ntnu.no/~kirkvik/gitter.jpg

     

    At bildene er grønne vet jeg fra før;)

  10. Mulig jeg har plassert denne tråden under feil kategori, men jeg prøver meg her jeg.

     

    Jeg har blitt mer og mer interessert i fotografering, og med innkjøp av litt bedre utstyr kommer jeg nok til å benytte meg av det mye oftere enn før. Jeg er vel rimelig amatør og har ikke noe å vise til i dag, men jeg kunne kanskje tenke meg å jobbe med dette senere. Lurer litt på hvor man finner slike jobber, sånn bortsett fra de opplagte der man fotograferer for aviser og sånn (som forsåvidt også kunne vært aktuelt). Bare innbilder meg at fagfeltet er litt mer utstrakt enn som så. Foreløpig har jeg igjen ca 2 år av studiet mitt (som førøvrig ikke er fotorelatert, siv.ing datateknikk med fordypning i grafikk og bilderestaurering i forbindelse med medisin, tror jeg;) så det blir vel ikke før etter det jeg kommer til å dra på noe seriøsjobbsøking. Tips om skoler, kurs og lignende hvor man får en 'kjapp' introduksjon til fotoverden kunne kanskje også vært aktuelt.

  11. jeg har nettopp kjøpt meg kameraet og har langt ifra lært meg hva alle knappene er for noe en gang, jeg vil bare teste hvor bra utskiftskvalitet jeg kan få, hva jeg kommer til å gjøre til en vane får vi se på. Hvis jeg tar bilder jeg tror jeg kommer til å skrive ut bruker er raw og da blir de automatisk til .tiff med softwaren som fulgt med kameraet. Når jeg har fått konstatert at bildene er elendige kan jeg lagre de som .jpg ;)

  12. Normalt ville jeg nok ha tatt med meg ei tiff fil til butikken, men akkurat nå får jeg ikke gjort det fordi jeg er på 'ferie' hos mamma og her er det ikke noen cdbrenner og jeg har ikke fått kjøpt meg noen kortskriver/leser enda og dette bildet skulle jeg helst ha fremkalt før jeg reiser hjem igjen og jeg vet ikke hvor stort jeg kan fremkalle det før bildekvaliteten blir dårlig (jeg vil ha det størst mulig for å teste kameraet). Gidder ikke kjøpe kortleser/skriver til 260ellerno og betale 119 i porto, vet ikke hva det koster i butikken eller om de har det i byen her en gang (ene butikken jeg var i solgte ikke digitale speilrefleks en gang). Hadde jeg hatt bil skulle jeg kjørt ned til sentrum og spurt nå med en gang, men har ikke det akkurat nå ;)

  13. Så Canon sitt RAW format er CRW da, logisk nok;) Fotobutikker som tar imot minnebrikker for fremkalling må ha støtte for å lese alle disse formatene da? Går det an å få hjelp til redigering av bilder på en fotobutikk, eller i det minste få en ekspert til å se på bildet å gi råd i hva som er galt/burde fikses og om det er egnet for trykking? Vet jeg sitter på en skjerm som ikke er optimal for bilderedigering.

×
×
  • Opprett ny...