Gå til innhold

Thems

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thems

  1.  

    Hos meg var det oppgave to som ikke gikk helt bra, hadde virkelig ikke håpet på den...satser på at det er snille sensorer som retter, og med tanke på at så mange gikk tidlig OG 9/10 av alle jeg har snakket med sa at de stryker på oppgave 2, er det jo håp;-)

    Jeg er litt usikker på hvordan det gikk på oppgave 2 også, oppgave 1 om læring gikk rett på papiret, 10 sider på 1 time, haha. :)

    Jeg leste heldigvis om situasjonsbestemtledelse i går, faktisk det siste jeg gjorde i boken perspektiver på ledelse, så satser på at dette går bra, selvledelse derimot var litt verre, men tror nok jeg klarte å få frem det viktigste der. Hva tok dere som fikk til oppgave 2 med?

     

    Om selvledelse tok jeg med definisjon, hvorfor selvledelse er mer motivasjonsteori enn ledelseteori, atferdsstrategi, kriterier, formål, "ulemper" med selvledelse og om situasjonsbestemt ledelse tok jeg med definisjon, samspillteori, fred fielder og hersey og blankchards(?) teori om situasjonsbestemt ledelse. Skrev også eksempler der det passet seg.

  2. Jeg satt til nesten 13, og tipper det var rundt 20% som satt igjen når jeg gikk. For min del så gikk eksamen bra! Husket det meste på læring utenom enkelkretslæring og dobbelkretslæring - noe som irriterer meg noe inderlig..... Selvledelse og situasjonsbestemt ledelse var heldigvis en oppgave jeg synes var interessant når jeg pugget til eksamen, så var overraskende mye som var lagret i hodet :)

    Hvor mange sider skrev dere? Jeg endte på 21..

×
×
  • Opprett ny...