Gå til innhold

zannazol

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zannazol

  1. voluz skrev (På 6.9.2007 den 11.06):

    Og for å konkludere i denne tråden... så er det null problem å fysisk flytte toalettet. Har nå flyttet det til veggen som er lengst mulig unna den opprinnelige plassen til toalettet. ;)

    Vet du hvor mye fordyrende det blir ca? Snakker vi 3k eller 30 k lissom 😅  

    • Hjerte 1
  2. hei

    i går slo jeg av pc'n med å bare holde inne strømknappen. Da jeg slo på pc'n i dag fikk jeg beskjed om at den reparerte diskfeil. Da den var ferdig kom jeg til innloggingssiden som vanlig, men nå er boksen hvor jeg skriver inn passordet borte. Hva i all verden har skjedd, og hvordan får jeg kommet meg inn på skrivebordet? Er takknemlig for all hjelp, på en fredag ettermiddag :(

  3. takk War :) jeg ser at hobbynerden har installert AVG, og avinstallert det igjen. Så jeg har startet pc'n i sikkerhetsmodus, og prøvd å installere det anbefalte AVG verktøyet. Men med samme resultat. Virus funnet. Har fjernet alt på pc'n som begynte med avg. Slik jeg oppfatter det nå utifra den andre tråden må jeg prøve laste ned programmet på en annen pc og overføre til denne.

  4. jeg må for tiden bruke en eldre pc, som ble "overhalt" av en hobbynerd for en stund siden. Problemet er at jeg ikke får lastet ned noen programmer, eller lagret bilder fra nettet. Uansett hva jeg prøver på kommer beskjeden "virus oppdaget". Under mer info står det "Anti-virusprogramvaren oppdaget et virus.".

     

    Til og med bilder som er på min facebookside som jeg prøver lagre på pc'n blir avvist. Skype, Silverlight, ja alt. Har nå brukt flere timer på å løse problemet, uten hell som dere skjønner. Har ingen virusprogrammer installert på pc'n, kun Windows brannmur og Defender. Har prøvd å slå av begge deler for å laste ned, men ingenting hjelper. Fins det noen her som kan hjelpe meg med dette? Det vanker haugevis med virituelle klemmer som takk!

     

×
×
  • Opprett ny...