Gå til innhold

chilloutinput

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chilloutinput

  1. Kanskje den dårligste artikkelen jeg noen gang har lest. Ikke på grunn av at jeg er spesielt glad i Diablo eller lignende H&S-spill, men på grunn av det knapt finnes et riktig eller objektivt argument i artikkelen.

     

    "Spillet har ingen karakterutvikling" - jo. Utvikling betyr noe endrer seg basert på et utfallsrom.

     

    "Det å ha valgfrihet over hvilke ferdigheter din karakter skal bruke for å drepe" - Tror du virkelig at dette er Diablo's/Blizzard's definisjon av rollespill?

     

    --Rollespill er en lek/spill der deltakerne spiller ut roller med karaktertrekk, motiver og bakgrunner som er annerledes enn sine egne-- Synes Diablo sammenfaller helt greit etter dette.

     

    "Hvorfor skal man ta seg tid til å designe gode kamper i spennende omgivelser" -gode kamper i spennende omgivelser er vell ikke et kriterium for et spill av slik sjanger? Jeg tror mange er uenig med deg der. Mange vil nok mene at diablo har gode kamper i gode nok omgivelser. Er dette er "greie" for deg så er vell Divinity eller Dark Souls mere riktig for deg.

     

    "Rikt spillunivers...bruke tid på å designe ulike fiender.." - Oppfatningen av et "rikt spillunivers" er vell så subjectivt som du får det. - Diablo har mengder av ulike fiender.

     

    "Hvilke motivasjoner har de, og du, for den kampen på liv og død som pågår, ustoppelig, gjennom hele spillet" - Man spiller vell ikke et H&S for et narrativ i særlig grad. Da har man muligens valgt feil type spill (noen vil nok være uenig med meg og mener da at Diablo har massevis av narrativ. Jeg er ikke helt uenig i det heller).

     

    " lage våpen med historier" - Joa, finnes det og.

    Men du bør kanskje lese i bok i stede for spille et H&S dersom du er ute etter et godt narrativ/god historie.

     

    "Det er absolutt ingenting ved våpnene du får som tilsier om det er et skikkelig bra sverd, eller laget av en lokal smed" - Ganske enkelt ved å se på stats'ene på "utstyret" for tilsi om det er bra. - Må et skikkelig bra sverd være laget av en lokal smed? Er det viktig å vite for deg at sverdet ditt er muligens laget av en lokal smed?

     

    ..og slik fortsetter det..

     

    Du sammenligner epler med pærer.

    Det er som noen skulle sagt: "Skikkelig dølt å bruke 2 timer på å se 5-mila på ski. Drit kjedelig. De scorer jo ikke mål, er ikke offside eller noen ting.." - Nei, helt riktig, det er ikke meningen å score mål på ski. Se en fotballkamp i stedet for. Det kan muligens passe deg bedre.

  2. Når oppsigelsestid ikke er skriftlig avtalt gjelder oppsigelsesfristene i § 15-3 i arbeidsmiljøloven.

    Dvs 1mnd. Dersom det foreligger en tariffavtale med kortere oppsigelsestid, så gjelder dette. Dersom spiller ikke mottar lønn kan spiller være løst fra kontrakt innen 14 dager iff. § 15-3 punkt 9.

     

    Med andre ord. Si opp før månedsslutt, så er du klar 1. mars, dersom ikke annet er gitt.

     

     

    https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2005-06-17-62/KAPITTEL_16#%C2%A715-3

×
×
  • Opprett ny...