Gå til innhold

Aceman2

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aceman2

  1. Dette overrasker meg egentlig ikke så mye. Irriterende ja, men ikke overraskende. Det er i det minste bra at de sier dette i en pressemelding i god tid før arrangementet. Lillestrøm SK kunne lært av dette. Det står absolutt ingenting om restriksjoner på kameraer og annet fotoutstyr hverken på billetten eller på hjemmesidene deres. Jeg ble bortvist da jeg kom dit for to uker siden som bortesupporter. Årsaken var at fotoutstyret mitt så for proft ut. Sikkerhetsgjøken sa at "linsen" var for lang. Dette var altså 7D med et 200mm objektiv.
    Dette er feil, hvis du leser stadion reglemanget på Åråsen så er video opptaksutstyr, samt fotografering ikke tilatt. 200mm er også sett på som et slagsvåpen eller objekt som kan kastes. Reglene står ved inngangen flere steder, og ved området du kjøpte bilettene dine.

     

    Lurer på hvem som ville brukt et stort, dyrt teleobjektiv som slagvåpen, da er man dum da ;)

    • Liker 1
  2. Jeg merket en vesentlig forbedring da jeg oppgraderte fra en athlon64 4000+ til en Opteron 175, tror jeg gikk opp 7-800 poeng i 3dmark06, og det var før klokkinga begynte... Tror nok at en DC Opteron er det sprekeste å få tak i til S939 om dagen... Jeg drar 4900 poeng i '06 med denne prosessoren lettere klokket og et x1900gt skjermkort

  3. Hei...opplevde det værste hittil i år i går:(

    Festehaken til chippsetkjøleren på hket falt av.

     

    Hvordan kan det ha skjedd? det er jo maskinloddet for F***.

    Uansett, fikk loddet den idag på jobb, men aner ikke hvor lenge det vil holde.

    Hvis den andre faller av da er hK'et kastbart.

    Får da ikke loddet på den siden det er en haug med kretsbaner akkurat ved loddepunktene

     

    Du kan bruke termisk tape hvis de ryker igjen, da blir kjøleren limt på.

  4. Hadde noe av samme problemet med min oppgradering fra athlon64 4000+ til Opteron 175. Det som skjedde var at jeg fikk blåskjerm og at maskinen frøys veldig ofte både i windows og under oppstart. Det viste seg at BIOS ikke likte prosessoren så etter en flashing av denne og litt tukling med den nye bios'n så funket alt fint. Sikker på at hovedkortet støtter Opteron dobbelkjerne?

  5. Hei!

     

    Har fått et problem med maskinen min etter at jeg skiftet ut prosessoren fra en athlon64 4000+ til en Opteron 175. Hovedkortet mitt er et MSI K8n NEO4 Platinum SLI (MS-7100) og jeg kjører Vista 32-bit. Øvrig hardware er Ati X1900GT, 2x HD (S-ATA). Lydkortet er det som er innebygd på hovedkortet.

     

    Problemet oppsto etter at jeg skiftet CPU til Opteron'n. Innimellom fryser maskinen (musikk står og skurrer, musa stopper opp osv...) og andre ganger får jeg blåskjerm med to forskjellige feilmeldinger "irq not less or equal", den andre husker jeg ikke, var litt trøtt i går... Drivere til CPU ble installert automatisk av Vista etter byttet.

     

    Virker som om det ikke er noen systematisk feil, spilte over tre timer med BF1942 og Bioshock i går uten problemer mens den hang seg mens jeg brukte photoshop/mediaplayer og faktisk i natt (BSOD) mens det eneste den gjorde var å laste ned med Azeurus.

     

    Med Athlon64-prosessoren har jeg aldri opplevd en eneste frysning eller blåskjerm.

     

    Husker ikke versjoner av Bios men skjermkortet har ihvertfall nyeste drivere. Har ikke kjørt memtest men jeg mistenker noe med CPU/chipset siden maskinen var dønn stabil inntil jeg skiftet ut CPU. Kan det være et kompatibilitetsproblem med hovedkortet?

  6. Søkte litt og fant dette på en sånn hus, hjem og hage-side :)

     

    "Forskriftene har i de siste årene blitt

    litt friere, slik at du og jeg kan utføre noen enkle arbeider hjemme uten å ringe elektriker.

    Merk at dette gjelder 'løst utstyr' og ikke utstyr som er en del av den faste, elektriske installasjonen.

     

    Det faste opplegget skal installeres og vedlikeholdes av autorisert installatør, også to-polede støpsler for over 25 A (ampere) med eller uten jording. Det samme gjelder alt utstyr i forbindelse med tre-polede anlegg. Monteringsveiledning (i PDF) på hva du har lov til å gjøre selv, kan du laste ned gratis fra Nelfos hjemmeside.

     

     

    Dette kan du gjøre selv:

     

    Tilkobling:

     

    • Kople til og reparere lamper, lampetter, bordlamper etc. med bevegelig ledning, også brytere på selve ledningen.

     

    • Kople til og skifte lamper som henger i takkrok e.l., tilkoplet med støpsel/stikkontakt, kronklemme eller sukkerbit, dersom ikke lampene er å betrakte som en del av den faste installasjonen. Det må være strekkavlastning på selve ledningen, slik at kontaktene ikke belastes fysisk.

     

    • Kople til eller skifte topolede støpsler i bevegelig ledning til og med 25 A (ampere), med og uten jording.

     

    • Kople til eller skifte topolede skjøtekontakter og apparat-

    kontakter til og med 16 A (ampere) med og uten jording.

     

    Montere og skifte:

     

    • Skifte andre lysarmaturer i tørre rom med isolerende gulvdekke.

     

    • Skifte dekselet for koplings-

    bokser, brytere og stikkontakter, men ikke selve den veggfaste delen.

     

    • Montere og skifte varmeovner dersom de har bevegelig ledning og støpsel."

     

    Man kan derfor gjøre enkle arbeider på løse installasjoner uten fare men ikke noe på faste installasjoner uten godkjennelse.

     

    Edit: Var da sikker på at man kan gjøre egne installasjoner og så få det godkjent i ettertid men i teksten står det at alt arbeid skal gjøre av godkjente installatører, noen som veit dette for sikkert?

  7. Dimmer, stikk, altså 230V anlegg har du egentlig ikke lov til å legge opp sjøl hvis du ikke er elektriker....

     

    Så lenge det ser ok ut og du har husket å isolere, skrudd fast skruer orntlig osv så skulle det gå bra.

    9511893[/snapback]

     

    Du har lov til å gjøre hva pokker du vil selv, men før bruk og for at det skal bli godkjent som et "lovlig" anlegg må en autorisert elektriker godkjenne det. Det vil i praksis si at alt må åpnes opp og kontrolleres av vedkommende.

     

    Hvis du velger å ikke "godkjenne" arbeidet du har gjort står du selv for risikoen for avkorting av forsikring dersom det oppstår f.eks. brann i huset og det kan spores tilbake til utstyret du selv har montert.

  8. Har ventet en god stund på oppgradring fra WM5 til WM6 til min HTC s620

    Endelig har den kommet, men dessverre så feiler oppgraderingen!

    Har fått lastet ned oppdateringen (HTC_S620_WWE_1.27.405.1_4.1.13.44_02.94.90_Ship.exe), og den starter opp. Men ved 3% stopper installasjonen og følgende feilmelding kommer opp:

     

    Error [294] Invalid Vender ID.

    This update utility cannot be used for your Smartphone. Please check your update utility.

     

    Noen som har noen tips?

    9420531[/snapback]

     

    Jeg har samme telefonen og fikk samme feilmeldingen, all hjelp verdsettes...

  9. Tydelig at maskinen har dårlig viftestyring, jeg har en maskin fra HP med omtrent samme specs, der starter ikke vifta før cpu er oppe i 60 grader og slår seg av på 50. Dette gjør at vifta starter en gang i blant ved vanlig bruk, ellers er det knyst stille...

     

    Som sagt, hvis støyen irriterer deg, send den tilbake...

×
×
  • Opprett ny...