Gå til innhold

ostdruer

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ostdruer

  1.  

    Hvis jeg går for Multicomdatan med denne skjermen https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/pc-skjerm/23-24-tommer-skjerm/aoc-g2460pf/220395.10992/ så vil jeg ha en ganske så bra pc som drar de nyeste spillene med god grafikk, punktum? Får aldri bestemt meg så må nesten bare ta et valg til slutt. 

     

    Du vil absolutt ha en bra nok maskin for spill til oppløsningen skjermen støtter (1080p/FullHD). 

     

    Her er en video som illustrerer FPS på Battlefield 1 med et oppsett ganske likt Multicom-maskina (samme skjermkort med lik VRAM og ca. samme CPU). YouTube er begrenset til 60 bilder i sekundet, men hvis du ser måleren i spillet så er den ofte over 60 FPS.

     

    Ikke dårlig! Slår meg til ro med maskina trur jeg. Hvis du skulle ha valgt mellom de skjermene du har valgt ut ovenfor, hvem ville du ha gått for? I forhold til utnyttelse av maskina. 

  2. Hallois! 

    Har lenge hatt lyst på en stasjonær pc som jeg kan spill nyere spill med god grafikk på. Har spilt på en bærbar Lenovo Thinkpad så langt det lar seg gjøre, men nå er det ikke mange av de nye spillene jeg kan kjøre lengre. 

    Kan man få mye for 10.000,-? Må ha både skjerm, tastatur, mus (og trådløst nett.)

    Har sett på denne https://www.komplett.no/komplett-gamer-premium-144hz-edition/11163#!tab:extra

    men den er jo litt over budsjettet og ikke veit jeg om den er god til den prisen(har nesten ingen peiling).(Mulighet for å konfiguere uten at den taper seg mye, men prisen går ned?) Fint hvis den er satt opp slik at den er enkel til evt oppgraderinger etter hvert.

    Har en "gammal" samsung tv som jeg kanskje kan bruke som skjerm en periode hvis noen kommer med et forslag med en bedre maskin,men uten skjerm.

     

    Kom med forslag!! 

     

    (PS! Har aldri vært sjukt grafikkavhengig så må ikke ha det beste av det beste, husk at jeg klarte meg fint med en lenovo thinkpad i tre-fire år.Men blir sikkert bortskjemt hvis jeg først spiller på god grafikk)

  3. Hei.

     

    Lurer bare litt på om noen har litt peiling på hårtap for menn. Har lest mye om det og begynner å lure litt på om det bare må aksepteres?! Det begynte etter at jeg begynte i militæret høst 2013.. Måtte selvfølgelig shave håret i rekrutt perioden og fikk da se at jeg begynte å få viker. Etter en stund så jeg at håret mitt vokste mye saktere enn andres hår....

    Og jeg legger merke til når jeg tørker meg i håret etter en dusj så er det del hår på håndkledet etterpå. Sitter jeg å se på tv noen timer senere og "rufser" litt i det, så faller det hår på hår :/ Mest fra vikene....

     

    Så er det noen tips på hvordan jeg skal akseptere dette? Jeg er 20 år om to måneder og syntes hårtapet tar på selvtilliten. Føler meg ikke komfortabel med at dette skjer, og ligger ofte å tenker på dette. Både bestefar og pappa begynte å miste håret i samme alder... Så selv om jeg har vært klar over at det kunne skje, så syntes jeg det er kjempe uknall! Dessuten ser jeg ganske ung til å være 20, og det ser kjempe teit ut med viker.

     

    Må jeg bare akseptere det, i så fall, noen positive tanker jeg kan ta med videre for å prøve å akseptere det? Eller er det snart en mirakelkur som fikser det snart?

     

    Hilsen gutt 20 med veldig lite selvtillit på grunn av hårtap... :)

×
×
  • Opprett ny...