Gå til innhold

Vanessa

Medlemmer
  • Innlegg

    419
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vanessa

  1. Som sagt, nynorsk er et konstruert språk. Bokmål har også mange 'nynorske' ord fordi det er fornorsket dansk, og faktisk slik folk snakket for hundre år tilbake. At vi som eneste land i verden skal trenge to sidestillte språk er for meg uforståelig. Alle i norge forstår hverandres dialekter. At vi skal måtte lære å skrive og snakke andre dialekter er temmelig fjernt. Lærer britene seg å snakke skotsk, kanskje? Lærer resten av USA å snakke hillbilly? Boston dialekt? Brooklyn? Disse timene kunne brukes på noe mye viktigere.

  2. Jeg har ikke lest noe om voldsbruk i denne saken, skal han likevel fengsles mener du? Forklar dette til meg som om jeg var 6 år gammel nå...

     

    Ikke fengsles. Han kan selvsagt ikke straffes for noe han ikke har gjort bevisst. Men han bør gå gjennom et søvnstudie, eventuellt medisineres eller selvmedisinere, dersom det ikke fungerer bør man enten finne en måte å hindre ham i gå i søvne på, f.eks med tidslåste dører eller binde seg selv fast i noen slags 'restraints'. Eventuellt forvaring på et minimumssikkerhetspsykiatri anstalt f.eks.

     

    Hvorfor skal mennesker som begår alvorlige kriminelle handlinger i SØVNE straffes for det?

     

    De skal ikke straffes. Men dersom de utgjør en fare for seg selv og andre er det uakseptabelt å la det gå upåaktet hen.

  3. Alle kan POTENSIELT gå i søvne, ja, men å drepe og voldta folk i søvne? Hallo?

     

    Enten lyver de, eller så er de en fare for seg selv og andre. Så enkelt er det.

     

    Jeg har heller ikke sagt at alle som går i søvne skal i fengsel. Det er snakk om folk som begår voldelige kriminelle handlinger i søvne og hvor bevisene er entydige. Vennligst ikke putt ord i munnen på meg.

  4. Folk må få snakke hva de vil. Det gjør de nemlig uansett. Men hvorfor kan vi ikke ha et felles skriftsspråk?

     

    Nynorsk er ikkje dialekt, det er det norske skriftspråket, mens Bokmål er dansk

     

    Nynorsk er en sammenfatning av alle norges dialekter, inkludert østlandsk og "oslo" dialekt. Det var ikke noe skriftspråk før det ble LAGET som et kunstig språk for ikke så lenge siden. Bokmål er overhodet ikke dansk, men det språket de fleste i norge til enhver tid har skrevet, og som har vært mest brukt. Riksmål derimot, er nesten dansk og eksisterer i dag bare i lovtekst.

     

    Dersom målet var å snakke noe som var så 'likt' opprinnelig 'norsk' (hvilket er en tåpelig tanke, siden språket vårt var felles og hadde stor innflytelse fra svensk, dansk, engelsk og tysk) så ville vi snakket islendsk. Man blir ikke patriotisk av å snakke nynorsk, man får bare jobb i NRK.

  5. Hvis han lider av denne høyst tvilsomme, uhyre sjeldne 'sykdommen', hva er det som skal hindre han i å gjøre det samme igjen, eller noe verre som f.eks drap? Det er mange som hevder å ha vært søvngjengere i mordsaker også. Altså, hvis han kan ta av seg klærne, ta av kvinnen klærne, bruke mye krefter osv. og gjøre intelligente, våkne handlinger, som forøvrig også krever at du har øynene åpne, så er det ingenting som hindrer ham i å f.eks drepe i søvne. Dessuten ville det være umulig å holde kontrol på ham til enhver tid og derfor er forvaring på et minimumsikkerhets psykiatrianstalt rett løsning. Dersom det ikke er sant kan han jo bare innrømme det og ta straffen sin. Dersom det er sant, så er han en fare både for seg selv og andre...

  6. Er det noe bedre at andre land som f.eks.USA gir mange millioner til Israel, slik at de kan bygge opp sin hær?

     

    Helt klart, ja. For hadde ikke israel hatt sin hær så hadde det funnet sted et nytt holocaust på 60-tallet når israel ble invandert av alle sine muslimske naboer og litt til.

     

    Gjort er gjort, israelere og palestinere må lære å leve sammen.

  7. Edit: Hvorfor har alle unge gladkristne sånn sveis som det der?

     

    Du skjønner det at når det hellige spøkelse kommer ned fra himmelen og voldtar sjelen din (hvis du er heldig og ikke som Maria) i guds navn, så skjer det sånn som i poltergheist, og den spinner deg rundt og rundt til du skriker ut at du elsker Jesus... shaken, not stirred.

  8. At du og Vanessa ligger i hver deres skyttergrav og missbruker statistikken på

     

    Hvordan missbruker jeg statistikk? Den er utarbeidet av norges kriminalpoliti, og den taler for seg selv. Hvor lenge kan vi ignorere generelle trender som stirrer oss i ansiktet? Hva om 99% av mennesker fra sverige var psykopater. Ville vi hatt åpne grenser pga. den enè prosenten som er ok? Når sier man at nok er nok? Dersom man skal gjøre noe med et problem må man først identifisere det. En av grunnene til at det ER så mye rasisme som det er i vesten er at legitime innvandrere er blitt feilaktig stemplet pga. ting et relativt lite, men alikevel betydelig, andel av dem/oss gjør.

     

    Et eksempel: En kokainavhengig og psykisk syk tidligere barnesoldat fra Sierra Leone får opphold i norge på humanitært grunnlag. Han kommer hit, og en stund går det bra. Så en dag klikker han og slakter familien sin med kniv. Hvem går det utover? Nordmenn? Nei. Det går utover meg, og andre innvandrere, som arbeider like hardt som nordmenn for å lykkes, og ikke ønsker annet enn fred og broderlig kjærlighet.

     

    Innvandrere som gruppe er selv skyld i mange av sine problemer. Men stortinget må ta sin del av skylden som lar tikkende bomber importert fra fjerntliggende land gå rundt blandt vanlige mennesker. Det er klart det blir rasisme mot oss alle når slike går av, og det tragiske er at jeg forstår dem inderlig godt. Nordmenn er blitt forrådt av myndighetene sine som har byttet liv, folks helse, sikkerhet, og verdier, mot internasjonal politisk kredibilitet.

     

    Skal vi gå helt ned til det vitenskapelige og antropologiske så viser historien at det ikke fungerer å integrere en primitiv barbarisk kultur med en avansert sivilisert en. En av dem må vike, og her i vesten står vi i fare for å bli offer for våre egne humanistiske verdier. Norge må ha lov til å KREVE ting av innvandrerne, og man må holde kontroll på de psykiske syke, krigsforbryterne og kriminelle som allerede er kommet hit og se om man ikke kan få gjort noe for å sperre dem inne eller kaste dem ut.

     

    For det de gjør går først og fremst utover uskyldige INNVANDRERE.

     

    hver deres måte, det bringer jo ingen av dere nærmere noe som helst fornuftig.

     

    Fornuftig ville være å kaste ut mennesker med dobbelt statsborgerskap som begår kriminalitet, slutte med strafferabatt, samt stoppe importen av tikkende asylbomber i form av kokainavhengige barnesoldater fra Sierra Leone.

  9. Som det sies over var det varmere i vikingtida og fram til minst 1300 enn det er nå. Debatten blir fort tåpelig når man innser at ett enkelt vulkanutbrudd forurenser like mye som alle USAs biler i 20 år.

     

    Jeg ser på global oppvarmingsproblematikken på mange måter som jeg ser på 'støvproblemet' på 60-70 tallet, hvor de sa at det var så mye bygg, industri og gruvevirksomhet at svevestøv til slutt ville omslutte jordkloden og blokkere alt sollys - basert på mangefulfull og dårlig vitenskap.

     

    Alle som har hatt biologi på ungdomsskolen eller videregående har hørt om fotosyntese. Dersom du pumper ut mer CO2 får du også mer plantevekst. Det finnes nemlig mer enn nok sollys og jordsmonn. Jordens biomasse har faktisk økt, selv om man har hogd ned store deler av regnskogen.

     

    Det eneste positive Kyotoavtalen gjør er å flytte STORE pengesummer fra rike til fattige land. Og jeg lurer på om ikke det er det virkelige poenget. Faktum er jo at dersom global oppvarmingsmodellen var riktig, hvilket det er bevist at den ikke er, siden det nylig er blitt avslørt at de gjorde gedigne feil i programvaren på hockeykølle-modellen som er brukt til beregningene, så ville det allerede være for sent. Dessuten vil utviklingslandene som ikke er bundet av Kyoto om 20-30 år stå for 80-90% av forurensningen av verden. Med andre er Kyoto fullstendig ubrukelig uansett hvilken vei du snur og vender på det.

     

    Kyoto er ikke noe annet enn en sosial skatt på rike land. Hvorvidt det er bra eller dårlig vet jeg ikke, men det er hvertfall feil å mate folk fantasien om global oppvarming når det ikke finnes NOE godt bevis på at det faktisk er en realitet. Global oppvarming er således mer enn religion enn en vitenskapelig teori.

  10. Og det skal vi ta ditt ord for? Du er tydeligvis en ekspert på muslimer...

     

    De får tre ganger så mange barn. De øker med 15% i året.

     

    Ånei, jæælp, lager de unger også? De er jo gale!

     

    Alle tror at muslimer er kjeltringer og kriminelle

     

    Og ifølge kripos så stemmer dette.

     

    Yeah right, hvis meg et sitat der en fra kripos har sakt dette!

    Og det skal vi ta ditt ord for? Du er tydeligvis en ekspert på muslimer...

     

    Tja, jeg har da studert islam og muslimer i europa i lengre tid nå. Det jeg siterte over var forøvrig bladd opp i alle store aviser etter 11 september. Det viste seg nemlig at gjennomsnittet av muslimer som støttet terroraksjonen mot World Trade Center lå jevnt i de muslimske landene ifra 90-98%.

     

    Ånei, jæælp, lager de unger også? De er jo gale!

     

    Du synes ikke det er noe problem at en homogen genetisk, etnisk og religiøs gruppe, som innehar nazistiske og sterkt fascistiske politiske meninger øker i et alarmerende tempo, nemlig 15% p.a., enda vi allerede har problemer med å integrere de innvandrerne som er kommet?

     

    Yeah right, hvis meg et sitat der en fra kripos har sakt dette!

     

    http://www.aftenposten.no/meninger/kronikk...ticle574555.ece

     

    "Når sannheten blir ubehagelig", av daværende Kripos sjef Arne Huuse

     

     

    Av tallene ser vi følgende:

     

     

     

    Grove narkotikaforbrytelser:

    Over 75% innvandrere og asylsøkere.

     

    Drap og drapsforsøk:

    Over 27% innvandrere og asylsøkere.

     

    Voldtekt:

    Over 51% innvandrere og asylsøkere.

     

    Grov legemsbeskadigelse:

    Over 40% innvandrere og asylsøkere.

     

    Menneskesmugling:

    Over 85% innvandrere og asylsøkere.

     

    Disse innvandrerne, asylsøkerne og flyktningene utgjør 2.2% av den norske befolkningen og står for 55.6% av den grove kriminaliteten. Det gjør dem cirka 25 ganger mer kriminelle enn nordmenn. SSB's undersøkelse for 2004 viser at forholdet for mindre alvorlig kriminalitet er nesten det samme. I høyrisiko fengslene i norge for langtidssoning sitter det 81% muslimer.

     

    Asylsøkere, flyktninger, og særlig muslimer, er en umiddelbar og overhengende fare for alle norske borgere og rikets sikkerhet. De øker sin totale befolkning med 15% hvert år. Kriminaliteten bør etter tallenes tale stige cirka 8-9% per år. Særlig legemsbeskadigelse, menneskesmugling og narkotikakriminalitet øker sterkt.

     

    Til etteretning: jeg er innvandrer. Familien min flyttet til norge fra brasil på slutten av 70 tallet for å UNSLIPPE vold og terror.

  11. Alle tror at muslimer er for terror, vold, mishandling, tortur.

     

    Den store majoriteten av muslimer er faktisk for terror som virkemiddel. I muslimske land er det over 90%, i vestlige land kun noe mindre.

     

    Alle tror at muslimer er her for å utradere oss etniske nordmenn før eller senere.

     

    De får tre ganger så mange barn. De øker med 15% i året. Nå er ikke jeg etnisk norsk, men hvilken grunn har vi til å anta at muslimene skal gjøre noe annet i norge enn de har gjort ellers i verden og opp igjennom historien?

     

    Alle tror at muslimer har en agenda om å ta over verden

     

    Les koranen. Gud sa 'gjør alle folkeslag til mine disipler'. Muslimene drar den et steg lenger. Sharia skal gjelde over alle lover, og alle land skal islamiseres der minst 10% av befolkningen er 'standhaftige' muslimer.

     

    Alle tror at muslimer er kjeltringer og kriminelle

     

    Og ifølge kripos så stemmer dette.

×
×
  • Opprett ny...