Gå til innhold

-YC4D2D4U

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -YC4D2D4U

  1. Takk for gode svar, setter veldig pris på det!! Noen som går datateknologi her, og kan fortelle litt om hva slags type jobber man får innenfor denne linjen? Hørt at fleste blir konsulenter (hva nå det egentlig er), men kan man jobbe innefor andre fagområder? eller er det slik at man kun jobber med datamaskiner?

    Ser også at ingeniørvitenskap har et ganske så hardt 2.høst semester med fysikk,mekanikk 2, algoritmer og datastrukturer(hørt er veldig vanskelig) og matematikk 3( som skal være litt lettere enn matematikk 1??)

     

    Ser også at datateknologi ikke har matematikk 2, trodde det var et fag alle innen siving måtte ta, på samme linje som matte 1, 2 og fysikk osv.

     

    setter umåtelig pris på svar!

  2. Hei! jeg skal velge studieretning nå til våren, og planen er et av sivilingeniør løpene. Problemet er at jeg ikke helt klarer å bestemme meg for hvilken linje jeg skal gå, noe som går ut over motivasjon til få de nødvendige karakterene for å komme inn. Ingeniørvitenskap og ikt virker derfor meget lovende,siden det virker som en linje for folk som ikke har bestemt seg helt enda. Er det slik at denne linjen er litt mindre attraktiv på arbeidsmarkedet grunnet at man ikke spesialiserer seg veldig, men er i midten av ikt og ingeniørfag?

    Datateknologi virker også som en meget interessant linje, selvom jeg aldri har programmert før er jeg generelt glad i teknologi og pc. Problemet er at jeg er usikker på hva man jobber som innen dette fag feltet. programmerer man hele tiden eller hva gjør man egentlig? Hovedlinjenen innefor linjen sier ikke mye om dette heller. Kan man jobb innenfor olje bransjen med en slik utdanning f.eks? Og vil man med en master i spillteknologi være attraktiv for andre industrier enn akkurat spill?

     

    Vet det blir mye her nå, men er nysgjerrig!

  3. Hey! Etter noen timer med gaming merker jeg at fps i eks Heroes of Newearth faller av litt. Trodde i begynnelsene dette skyldes at cpu ble for varm, så kjøpte en noctua nh-d14. Men problemet eksisterer fortsatt. Lurer derfor på om det kan skyldes psu min. har denne Corsair CX 600M, 600W PSU, samtidng har jeg et GTX 770 gpu og en intel core i5 4670k cpu. Temperaturene ligger på rundt 30-50 når det gjelder cpu. Kan det skyldes psu min?

×
×
  • Opprett ny...