Gå til innhold

DeathAngelX

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeathAngelX

  1. Jeg bruker Rollermouse på jobben så det er nok hjemme at jeg har overdrevet med bruk av vanlig mus. Det sitter nok fast litt lengre. Vil det være lurt i å investere i spillmus hjemme med rask pekerhastighet (dpi?) og en del programmerbare knapper som f.eks copy/paste?

  2. Eg brukar denne på jobben og er ganske fornøgd med den. Litt tilvenning er det jo, og det er ikkje den mest presise tingen i verda, men sparar meg for mykje smerter i høgrearmen.

    Jeg er litt skeptisk til vertikal mus, redd for at det blir verre å venne seg til det. Har også sett den musa på YouTube og det ser ut som fingrene henger utenfor tastene for en som har litt lengre fingere. Tror at formen vil være for liten for min hånd. 

  3. Hei,

     

    Sliter med musearm for tiden og tenker at det er på tide å kjøpe en mus som hjelper litt mot det. En mus som har rask pekerhastighet og kanskje knapper som kan programmeres til f.eks copy og paste siden jeg driver og overfører en del ting fra en tabell. 

     

    Håper dere kan komme med gode anbefalinger til en mus. 

  4. Kan funke nå, men for noen måneder tilbake var ikke VLAN støtten helt på plass i AC66U, så du må regne med å gjøre en "cherry pick" på builden du trenger til routeren din, da build A kan ha funksjon X og Y, men funksjon Z funker ikke, og Build B kan ha funksjon Y og Z, men funksjon X funker ikke.

     

    Ellers er risikoen stor for at du må manuellt via kommandolinjen sette opp VLAN biten, dette avhenger av build og router modell du har.

     

    Ville du anbefalt å kjøre dd-wrt på den? Kjører du det selv?

×
×
  • Opprett ny...