Gå til innhold

BlackOuT_205

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BlackOuT_205

  1. Kom med et bedre forslag da, som yter bedre i spill til 15k, ferdig bygd ;)

     

    Ryzen er da bare å glemme ytelsesmessig.

    Hva har det med saken å gjøre? Må jo være lov å reagere på det de har valgt i det budsjettet? Så ikke at Tek tok opp de tingene jeg hadde reagert på, så derfor kommenterte jeg det.

     

    Ryzen/Intel er smak og preferanse, forskjellen er minimal og prisdiffen forklarer det. Intel er bedre generelt i pur performance, AMD bryr seg om brukerne og mye lettere å starte å bygge med siden oppgraderinger ikke er noe problem.

     

    Utover det så synes jeg det er å cheape ut å bruke stock cooler i det budsjettet, spesielt på en Ryzen som blir ganske varm. Pluss at de har valgt 2666 mHz RAM, i stedet for 3200 mHz som ikke legger på mye på prisen, i noen tilfeller samme pris. Men for Ryzen så vil det øke betydelig på performance.

  2.  

    Det som irriterer meg mest er at Tek.no som jeg ville tru ønsker teknologiske fremskritt, skriver en artikkel ment å skade noen som faktisk prøver å innføre fri data til Norge. Noe så mange andre land allerede har og de fleste teknologiinteresserte jeg kjenner ønsker å få til Norge. Bare på grunn av at en Telenor ansatt ønsker at Telenor sine overpriset mobil abonnement skal overleve. Skulle likt å spurt de ansatte i Tek.no om de ikke har lyst på fri data i Norge? Og dersom de ikke ønsker det, hva er grunnen?

    Er ikke sikkert norge er klar for "fri data" enda, kanskje det må gå gradvis..

    "FRI" data

  3. Altså. Chili skriver i sine vilkår at det kan sperres hvis kunde:

    - Benytter Tjenestene på en måte som belaster kapasiteten i mobilnettet utover en normal bruk.

    Og:

    - Har et overforbruk av tjenestene som ikke tilsvarer normalt forbruk av tjenestene.

     

    Nå mener jeg at Chili holder på med feilaktig markedsføring da de går hardt ut med FRI bruk av alt og sier ingenting om det i selve kjøpsprosessen annet enn i deres vilkårsdokument (som de regner med ingen leser, noe de har rett i).

     

    Kilde: https://chilimobil.no/media/1049/generelle-abonnementsvilka-r.pdf

×
×
  • Opprett ny...