Gå til innhold

MooseKiller

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MooseKiller

  1. Hei.

     

    Har tenkt å kjøpe meg ny pc, men har liten til ingen kjennskap til hva jeg bør velge. Har funnet to forskjellige pakker på komplett som er godt innenfor budsjettet jeg har tenkt meg (under 15.000). Hvilken en av disse ville dere anbefalt? og som dere ser så har jeg litt å gå på mtp. budsjett så dere kan også gjerne komme med anbefalinger til konfigureringer. Som dere sikkert forstår ønsker jeg å kjøpe en ferdig bygd pc da jeg ikke kan noe om pc bygging selv:)

     

    Valg 1: 

    Komplett Gamer Premium i140 

     

    Valg 2:

    Komplett Gamer a60

     

     

    På forhånd takk.

  2. Herregud så skada denne matchmakingen er da. Bare fordi jeg har vunnet de 3 første så møter jeg plutselig folk som er MYE bedre enn meg. Hvorfor det store hoppet? Kanskje vente med å matche folk med så mye bedre til en kommer opp på 6-7 wins kanskje?

     

    Edit: Og seriøst, hvem spiller 2!! Mindcontrol da?

    Nå husker jeg hvorfor jeg sluttet å spille arena. Kunne like gjerne spilt mot Zoo med en random gimmickdeck. Resultatet ville antageligvis vært bedre i matchene mot Zoo. :p

    Du blir matchet mot folk med samme antall wins som deg. Men du kan jo i teori møte et deck som går 12 wins allerede i runde 1..

  3. Merkelig, etter en lengre pause har jeg spilt litt igjen den siste uken, har greit spilt meg opp fra lvl 20 ish til 5 med hovedsaklig controll warrior og ramp druid. Litt flere zoo decks fra 7-8 og oppover, men synes det er mer varierende motstand nå enn jeg noen gang har opplevd tidligere. Og takk gud for at miracle rouge er mindre populært, mye bedre å spille mot aggro rougen som er mere populær nå..

  4.  

    i følge den linken så tror de at totalprisen blir 90 dollar, DET er jeg enig i at er for dyrt, men tror også det bare er en dårlig oversettelse elns. Hadde sett bilde tidligere så leste ikke mer på teksten når denne ble linka her, men der jeg leste det tolka de det til at det var 9 oljedollars pr. ving, noe som er en fair pris.

     

    Det må du gjerne tro, men det er fint om du isåfall informerer på forhånd at du snakker om en annen pris enn den som står i lenken.

     

    36 dollar er også for dyrt for en liten expansion, det er mer enn hva jeg betaler for de aller fleste fullutgaver av spill.

     

    AtW

     

     

    Min feil at jeg tok det for god fisk at prisene de oversatte til i den linken var det samme som jeg leste i en annen oversettelse, så forstår du reagerer om du trodde jeg var Ok med 90 dollar for pakken.

    36 Derimot er en helt fin pris. Tviler på at så mange kjøper alle vings uansett, de fleste har vel gull nok til å hamstre inn de fleste vings.

  5. i følge den linken så tror de at totalprisen blir 90 dollar, DET er jeg enig i at er for dyrt, men tror også det bare er en dårlig oversettelse elns. Hadde sett bilde tidligere så leste ikke mer på teksten når denne ble linka her, men der jeg leste det tolka de det til at det var 9 oljedollars pr. ving, noe som er en fair pris.

  6.  

    Synes prisene er helt greie. Om du skal kjøpe et annet spill vil det også koste deg penger. Det at du faktisk har muligheten til å få alt gratis er jo bare knall. om du ønsker at Blizzard skal investere tid og penger på et spill for deg, må du også investere litt i Blizzard, her kan du faktisk skippe å invistere penger om du ønsker.

     

    Og igjen, om du faktisk investere tid i spillet så vil du etter en liten stund begynne å gå i grei pluss i arena rundene, hvilket igjen gjør goldprisene mer "spiselig". Er du en hobbyspiller som spiller 2 games pr dag/uke kan du ikke forlange å få alt "gratis" fra Blizzard eller.

     

    Moose

     

    Du synes prisene som er skissert for expansionen tidligere her er "helt greie"? Det også inkludert dollarprisene?

     

    AtW

     

     

    Om det ikke finnes en form for "discount" for å ha fullført evnt unlocked forige ving så blir dollarprisene stive, men som jeg forstår det så er det 9 dollar pr ving, noe som er en ok pris imo. 36 dollar totalt er helt ok.

  7. Synes prisene er helt greie. Om du skal kjøpe et annet spill vil det også koste deg penger. Det at du faktisk har muligheten til å få alt gratis er jo bare knall. om du ønsker at Blizzard skal investere tid og penger på et spill for deg, må du også investere litt i Blizzard, her kan du faktisk skippe å invistere penger om du ønsker.

     

    Og igjen, om du faktisk investere tid i spillet så vil du etter en liten stund begynne å gå i grei pluss i arena rundene, hvilket igjen gjør goldprisene mer "spiselig". Er du en hobbyspiller som spiller 2 games pr dag/uke kan du ikke forlange å få alt "gratis" fra Blizzard eller.

     

    Moose

  8. Dette blir tatt litt på sparket siden jeg ikke er helt sikker på rarity på de forskjellige korta, men dette decket er hvertfall brukbart. Kjemp om board controll, de fleste av disse minions kan/bør gi deg valutta når du trader. du har også en del spells som gir deg god burst selv om han sitter på en del hp. PS: har garranter glemt en del kort i farta;)

     

    2x mana wyrm

    2x arcane misles

    2x frostbolt

    2x Fireball

    1x pyroblast

    1x flamestrike

    2x polymorph

     

    2x water elementals (kan byttes med yeti)

    bloodmage thalnos

    2x amani berserker

    1x ooze

    2x harvest golems

    2x senjin

    2x azure drakes

    2x defender of argus

    1x faceless manipulator

    carine bloodhoof

    2x sunwalker

  9. Priest hero power er vell en av de sterkere i arena etter min mening, etter mage og rouge sine selvf. Problemet med priest etter min mening er at deres class-cards er alt for situasjonsavhengige. Ofte ender du opp med å brenne inne med dem. Enda værre blir det i arena der du ikke kan garrantere å få de comboene som imo er et must for at mange av priest korta skal være brukbare..

  10. Vell, du glemmer det at om du vil bruke rag til å drepe minions etter at han er silenced så tar han selv også skade, ofte gjør det at du lettere kan drepe han, eller at han bytter mot f.eks en giant istedet for at han dreper din giant gratis og fremdeles er i live. veldig situasjonsbassert, men blir for lett å si det å silence en rag er noe av det dummeste man kan gjøre:)

  11.  

     

    Irriterer med grenseløst av at folk skylder på at de ikke har legendary kort når de taper i constructed.

     

    ...

     

    Her fikk jeg skrevet mye svada, men det blir ganske enkelt for dumt å klage på at man taper fordi det kommer 5-6 legendary kort fra motstanderen. Du taper da mest sannsynlig fordi du ikke har lagt nok press tidligere i spillet.

    Jeg ser poenget ditt, og er forsåvidt enig i at noen legendaries i decken betyr auto win mot en som ikke har noen, men det må sies at det raskt kan gjøre ting svært mye lettere...

     

    En Ragnaros og en Cairne m.fam. er ikke greie å ha med å gjøre. Jeg tror imidlertid ikke at selve problemet er at det er vanskelig å få tatt ut, uten hard removal.

    Problemet er at du selv ikke har noe som kan tvinge frem en lignende respons fra motstander.

    Hvilket common kort kan få frem en respons av den skala som kreves mot Ragnaros, eller Sylvanas?

    Cairne kan vel til en viss grad sammenlignes med Harvest Golem, men ikke til samme grad.

     

    Det jeg prøver å si, er ihvertfall at selv om Yetis og Orges ikke er til å kimse av, er de ikke gamechangere på samme måte som de mest brukte legendary kortene.

     

     

    Hva med ting som Venture Co Merch, eller Stormwind Champion, det er ofte kort man bør gjøre noe med kjapt, og jeg vil si at windfury harpy kan være like kjip å ha på bordet mot deg som sylvanis, selv om førstnevnte ikke er like bra som sådan.

     

    AtW

     

     

    Om du bygger et tempo deck om det er aggro eller midrange så blir ofte motstander brennende inne med sine hard removals, hvilket du tjener på. Alternativt så bruker de sine hard removals på dine "billigere" creatures som også er en ok trade for deg. som AtW også poengterer så finnes det en del vanlige kort som krever og bli håndtert asap.

    Når det er sagt så vil jeg si meg enig i at carine og sylvanas som er litt "billigere" legandary kort er meget gode, men de kan begge countres med silence om du ikke har hard removal.

    Du nevner også rag som helt klart er en gamechanger, men han er veldig RNG bassert. Spiller du et mer tempobassert deck så er også de fleste kampene mer eller mindre avgjort før runde 8.

     

    Jeg har god forståelse for at legendary kortene ofte er "bedre" enn mange andre kort hver for seg, mitt poeng er at du lett kan bygge et deck som er på samme nivå uten dem, de krever bare en annen strategi:)

     

    @Hansoen Hvorfor i huleste er det dummeste du kan gjøre å silence rag? I noen situasjoner er det helt klart dumt, men om du f.eks sitter med taunts og lav helse vil jeg mye eller ha en silenced rag. Det finnes veldig mange situasjoner hvor en silenced rag er en god deal.

  12. Irriterer med grenseløst av at folk skylder på at de ikke har legendary kort når de taper i constructed.

     

    Er en god del legendary kort som gir deg flere strategimuligheter, ingen tvil der. Men det er ikke noe problem å lage decks uten legendaries og fremdeles hevde deg godt. Men om du ønsker å gå opp i ladder er kanskje ikke controll decks riktig måte om du har få/ingen legendaries. Finnes utallige midrange decks som fint kan gå hele ladderen uten legendaries. Ikke at jeg klarer det, men jeg kommer jo ikke legendary uansett deck atm så:-p

     

    Her fikk jeg skrevet mye svada, men det blir ganske enkelt for dumt å klage på at man taper fordi det kommer 5-6 legendary kort fra motstanderen. Du taper da mest sannsynlig fordi du ikke har lagt nok press tidligere i spillet.

    • Liker 1
  13.  

    Det er jo litt av gleden med spillet. Alle decks har plusser og minuser. Et godt controlldeck MÅ ha tilstrekkelig removal eller mulighet til å kjøpte seg tid. Den feilen jeg ser mange gjøre i lavere divisjoner er at de kjører decks som er sånn passe kort for kort, men er helt uten synergi, de har altså ingen gode styrker som de kan spille på.

    Ellers så kopierer de bare andres deck som de ikke kan å spille, utfallet blir ofte det samme.

     

    Grunnen til at aggro er populært, spesielt i lavere divisjoner, er at det er så mye lettere å spille. Om du ikke ønsker å spille aggro selv vil jeg anbefale å spille midrange druid/shaman til du er kommet ut av mølja der alle spiller rush decks.

     

    Det er vel ingen som er negativ til at deck har pluss og minus, men formatet gjør i mine øyne hva slags start-hånd man har litt for viktig.

     

    AtW

     

     

    Starthånd er viktig i alle kortspill, så du har helt rett der:) Men om du har "nok" earlygame kort så bør du i de fleste tilfeller få ok kort med mulligans. Om du i mange kamper på rad taper pga starthånden din så bør du nok legge til flere "startkort".

    Men du kan desverre ikke unngå at du noen ganger kommer bakpå pga starhånden, men ingen ting føles bedre enn når du klarer å snu de kampene du er bakpå til en seier;-)

  14. Det er jo litt av gleden med spillet. Alle decks har plusser og minuser. Et godt controlldeck MÅ ha tilstrekkelig removal eller mulighet til å kjøpte seg tid. Den feilen jeg ser mange gjøre i lavere divisjoner er at de kjører decks som er sånn passe kort for kort, men er helt uten synergi, de har altså ingen gode styrker som de kan spille på.

    Ellers så kopierer de bare andres deck som de ikke kan å spille, utfallet blir ofte det samme.

     

    Grunnen til at aggro er populært, spesielt i lavere divisjoner, er at det er så mye lettere å spille. Om du ikke ønsker å spille aggro selv vil jeg anbefale å spille midrange druid/shaman til du er kommet ut av mølja der alle spiller rush decks.

  15. Runde 1: mythic9 vant med druid vs warrior

    Runde 2: Jeg vant druid mirror

    Runde 3: mythic9 vant med paladin vs druid

    Runde 4: mythic9 cant paladin mirror

     

    Runde 1 og 2 var VELDIG jevne. I runde en hadde jeg han nede i 1 HP, fikk 2 runder på å trekke et dmg card, men neida;-) Runde 3 husker jeg ikke helt hvordan var, men tror jeg hang litt etter hele vegen? runde 4 fikk mythic ut giant+double twilight drake etter at vi begge hadde en rolig start. Jeg forsøkte å henge med i håp om å få equality, men tapte hurtig når det ikke kom, irriterende når jeg hadde 2 x pyro og 2x consecration på hånda. Kan se om jeg får lagt ut decksa mine når jeg kommer hjem.

×
×
  • Opprett ny...