Gå til innhold

Lorithariel

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lorithariel

  1. han ville gjort en mye bedre jobb en Biden, men det er ikke poenget her. Pallehysa det du skriver er ikke stråman selv? woke tullet er et problem i statene. det har ikke kommet til Norge i samme omfang enda og takk og lov  for det, men det er et problem faktisk at når du har meninger som ikke følger the cult of woke som en god del av de høyrøstede Transdebattantene er så er du alt piss du kan tenke deg under solen, men når folk kommer (ikke alle) med argumenter for sitt syn så skal de ties slik du holder på med her. har du et godt mot argument for det jeg har skrevet eller er det viktigere å skrive om meg istedenfor saken?

  2. Pallehysa skrev:
    Cuneax skrev (4 timer siden):

    "Hun har flere ganger uttalt seg nedsettende om transpersoner, og flere har reagert på dette."

    For noe pisspreik. Folk kan lese selv hva hun skrev: https://www.glamour.com/story/a-complete-breakdown-of-the-jk-rowling-transgender-comments-controversy

    HVA er så nedsettende med å stadfeste fakta? Hvor er verden på vei hvis man ikke kan si helt åpenbare ting uten å bli utsatt for heksejakter og svartmaling som her?

    Til tross for at hun er kvinne, har J.K. Rowling noe mange moderne fløtepusmenn mangler: BALLER. Hun tør å stå opp mot woke-tullet som ødelegger all kultur og "journalistikk".

    "Stå opp mot woke tullet" må være den mest ballelause setningen eg kan lese på nett om dagen. Ytre høgrevridd idioti, som er født ut av ignoranse rundt temaet..  Nesten som ein kompansering. Minner litt om Trump som står og bjeffer så høgt han kan. Men vi begge veit at han har små fløtepushender, er sminket og er veldig opptatt av håret sitt. Der han står i sin "spanked duck" positur.

    Woke-tullet er real. om du mener at en skal begynne i barnehagen å snakke om trans/homofile. (det diskuterer dem å gjøre i UK) så har du et problem. barne "transitioning" som skjer i USA og UK er et problem hvor ungene har større rett enn foreldrene til å bestemme et så ekstremt inngrep. (burde ikke være lov før 18 år for å sikkre at det er en reell transition). og slutt med tullet å påstå at det er "far right" å mene at en burde stoppe tullskapen det medfører. og nei det er ikke snakk om ignoranse. det er ignorant det du prøver på her å påstå at det er "ytre høgrevridd idioti".
    • Liker 5
  3. om du har problemer så tidilig i spillet så blir det bare verre faktisk. og dialogen blir ikke mindre men snarere mere. dette er et spill med mye Lore og historier slik at det kan virke mye til tider, det er ikke et action rpg om du behndler det slike vil du ha problemer. å auto lvle companions er ikke det beste valget fordi du vil ha synergier slik at du har buffs (noe du vil trenge selv på Normal) etterhvert fordi monster stats er ekstremt forhøyet fra TTRPG.

     

    • Liker 1
  4. Jeg har enda til gode å faktisk høre et argument annet enn pisspreik om en eller annen innbilt SJW-mob som kontrollerer hele spillbransjen. Noe mer patetisk sludder har jeg faktisk ikke hørt siden jeg havnet inn på en Flat Earth-kanal.

     

    Det som har skjedd i spillbransjen de siste årene handler ikke om noe SJW som presser spillbransjen til å gjøre noe den ikke ønsker. Det handler først om bevisstgjøring av bransjen, Det handler om at det er flere kvinner som jobber i bransjen og det handler om at de som jobber i bransjen har blitt eldre og modnere og interessert i å lage spill som inneholder litt mer substans enn det de gjorde da de var tenåringer.

     

    Også handler det om å ta hensyn til litt flere enn unge hvite gutter. Og da ikke bare fra et moralsk standpunkt, men også et økonomisk et.

     

    Grunnen til at mange tar den moralske høye veien er hvor utrolig idiotisk det tar seg ut når gamere får raserianfall over et spill som tar hensyn til en litt større gruppe.

     

    problemet er at om du lager spill du har lyst til uten å ta dette hensynet så får du en SJW hat mob etter deg. det har gjort at mange selskaper spesielt aaa UNNGÅR slike ting fordi de er REDD for reaksjoner. dette skiftet har gjort at mange har mistet interessen eller ignorer det nye fordi at spillbransjen har hørt på en liten gruppe av et hylekor.

     

    ok la oss begynne med litt informasjon og kunnskap siden du ikke har det. 

    begynner med et spill MTG for 10 årsiden så kunne man lage character med "revealing clothes" for kvinner og menn i dag så er det kun muskløse halvnakne menn som er akseptabelt på kort design.

    du får også bans viss du er imot valg selskapet har gjort over lite eller ingenting, mens juksere (tatt på cam) dommere som driver med ting som er på kanten av barneporno lovene kommer unna med ingenting, mens en liten spillbutikk i NewYork mistet licensen sin fordi 1 person lastet opp et bilde av et "meme flag" på en Facebookside.

     

    neste punkt 

    Bayonetta serien.

    spillselskapet fikk så mye hets og hat fra Feminister og SJW fordi hovedkarakteren brukte håret sitt som klær og det så Sexy ut.

     

    Star Wars.

    dette er ikke spill relatert, men KONTEKST relatert.

    det som har skjedd i denne siste triologien er å ødelegge et univers med å skrive DÅRLIGE karakter hvor eneste krav er at du skal ha en svart mann og mary sue kvinne i hovedrollene. ingen karakterbygging å finne håpløse side ting som ikke bygger karakterene på noe som helst måte. som toppet seg med floppen Han Solo a Star wars story hvor du hadde en blokopi av SJW i en robot.

     

    Marvel comics (ikke filmene)

    her har dem forandret alt til det abslutte motsatte BARE fordi det skulle være slik. med null forståelse fra karakterene de bygger på med elendige plots som "alienating" fan basen og etterpå går ut og klager over fanbasen fordi de svikter dem når de har produsert søppel.

     

    det å bruke kvinner eller minioriteter har ikke vært problemet, men når den eneste grunnen på hvordan de lager produktet er fordi at det skal være kvinner kan du forstå HVORFOR folk føler seg utenfor og ikke vil ha produktet?.

    • Liker 1
  5. Aha. Ja da er det jo selvsagt helt i orden at de også trakasserer Sarkeesien. Hun må jo ikke føle seg utenfor det gode selskap. Tenker du seriøst at det er et argument at andre også får kritikk?

     

    En annen ting er at det er et hva av forskjell på den typen kritikk en fyr på Youtube får kontra det berget av søppel du blir utsatt for om du er en kvinne som prøver å ha en mening.

     

     

    Om du faktisk tror på det tullet har jeg et tårn å selge deg. Det står i Paris og du kan få det veldig billig.

     

     

    Ja for kontekst er et morsomt dyr, ikke sant? Det kan jo umulig ha noe å si.

     

    ja kontekst er et morsomt dyr fordi om rollene hadde vert snudd så hadde INGEN brydd seg. det er denne "double standard" som Sarkeisan bruker for å fremme "victim hood". jeg så alle videoene som ble lagt ut for den hendelsen mere enn det du har gjort virker det som. igjen at du kan forsvare en mobber sier alt om deg som person. det angrepet hun gjorde på boogie i det andre panelet burde ha fått henne kastet ut og ALDRI fått lov til å komme tilbake.

     

    • Liker 1
  6. Ja det var vel derfor Vidcon 2017 unnskylde seg overfor Sarkeesian. Fordi hun er en mobber? Nei, jeg tror nok ikke det du. Det er en grov fordreining av hva dette handler om. Det er ikke Sarkeesian som er mobberen i det forholdet.

    nå er jo founders av Vidcon SJW idioter som lar deres EGET regelverk ikke gjelde for alle. du svarer heller ikke på hva hun gjorde mot Boggie, men det er å forvente. den unskyldningen som de (ledelsen) kom med er i betraktning å forsvare en bølle.

    • Liker 1
  7.  

    hvor kan jeg raportere et makkverk av artikkel til Gamer.no ? mer utenforstående artikkellforfatter må en lete lenge til.

    Anita Sarkisan som det referes til her er en SVINDLER som bruker det faktum at hun kan være en bølle uten konsekvenser.

    når det gjelder BFV ingen bryr seg i multiplayer at folk kan være kvinner, men når Singleplayer delen og promoteringen er av en kvinne som har utstyr som er på kanten av historien i 1940 gjøre ting så blir det feil for mange at folk ikke kan forstå det, men synes det er greit at dem sitt eget syn skal være riktig og alle andre skal ties ihjel.

    ja jeg mener artikkelen er et makkverk.

    Anita Sarkeesian er en av de meget innflytelsesrik mediepersonene og på ingen måte en svindler.

     

    Jeg tviler faktisk på at de mest høylytte syterne kjøper BFV på grunn av enspillerdelen. Om de virkelig ikke tåler det så bør de faktisk enkelt og greit innse at spillet ikke er laget for dem. De er da tydeligvis ikke en del av målgruppen lenger.

     

    Så kan de holde kjeft og spille noe annet fremfor å oppføre seg som sytet drittunger som er med på å sementere en oppfatning at folk som spiller er umodne og usikre gutter som hyler og skriker når verden ikke gjør som de sier. Denslags burde vi lagt bak oss etter GG-fadesen som heldigvis led en stille død selv om noen åpenbart ikke har fått med seg det memoet.

    Anita Sarkeisian er en bølle. hun valgte å bryte reglene på VIDCON 2017 og kalle folk i salen for Garbage human.

    hun angrep en panelist fordi han fikk siste ordet med hans valg for sin kanal om HARRASEMENT.

    og ja når du påstår at du trenger over 1mill USD for å lage et makkverk av 5 programmer og bruker 5 år på det da er det noe VELIDG GALT. men du ser ikke det. når du kaller folk sytete så er det fordi du liker de forandringene som har skjedd good for you., men gold del folk er uenig i deg. så ja du tydligvis liker ikke menn, men det igjen er ikke merkelig så ha en god dag videre

    • Liker 5
  8. hvor kan jeg raportere et makkverk av artikkel til Gamer.no ? mer utenforstående artikkellforfatter må en lete lenge til.

    Anita Sarkisan som det referes til her er en SVINDLER som bruker det faktum at hun kan være en bølle uten konsekvenser.

    når det gjelder BFV ingen bryr seg i multiplayer at folk kan være kvinner, men når Singleplayer delen og promoteringen er av en kvinne som har utstyr som er på kanten av historien i 1940 gjøre ting så blir det feil for mange at folk ikke kan forstå det, men synes det er greit at dem sitt eget syn skal være riktig og alle andre skal ties ihjel.

    ja jeg mener artikkelen er et makkverk.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...