Gå til innhold

inearthed

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inearthed

  1. Tilbakebetalingsprosenten på alle casinospill, da spesielt slike automater er latterlig lav. Du er garantert å tape penger i lengden på slike spill. De fleste solskinnshistorier er også bare falske pr-stunt. Og nei, dette hadde ikke skjedd om du spilte med ekte penger. Automaten er programert til å la deg tape i lengden. Jeg rister litt på hodet av folk som er så lettlurte og spiller bort pengene sine på spill man er garantert å tape på. Vil du bli rik så er ikke dette veien å gå.

    • Liker 1
  2. Du er innlysende desperat. Hun synes du er irriterende og vil ikke ha noe med deg å gjøre. Før du lærer deg hvordan du skal opptre foran jenter så kommer du aldri til å få deg noe, med mindre du kommer over noen som er like desperat og / eller på ditt nivå hva angår utseende. Det er en grunn til at hun ikke svarer. Ta hintet, slett nummeret og glem henne.

    • Liker 4
  3. Silikon er ulekkert, omtrent i samme gate som en oppblåsbar dukke. Det er ekstremt turn off både visuelt og personlighetsmessig. Vær som du er, det kommer du langt med!

     

    Jeg er ingen stor fan av silikon, men dette er jo direkte feil. Å ta silikon trenger ikke å bety å få seg pamela anderson pupper. Finnes mange som har fine, normale pupper laget av silikon.

    • Liker 3
  4. Pupper har ingen verdens ting å si. Kanskje for enkelte av de som bare vil ha seg ett ligg, men som kjærstemateriale spiller det ingen verdens rolle om du har store eller små pupper. Det er også veldig mange som foretrekker flatbrystet foran store pupper på byen så om det ikke plager deg personlig ville ikke jeg gjort noe som helst. :)

  5. Nippel og jente på 19 år i samme setning får blodet til å bruse i buksa.. on topic så tok jeg selv piercing i nippel da jeg var 17. Gjorde det når jeg var på ferie i Spania og smerten er veldig overdreven.. det er vondt men ikke noe du kommer til å slite med å holde tårene tilbake for å si det sånn, med mindre du har ekstremt lav smerteterskel :)

  6. Nå ble jeg overraska. Hva mener du med at han er typisk kjekkas og boler? Jeg boler selv, og så langt har det bare vært en negativ ting når det kommer til jenter da de som oftest ikke liker det da mange forbinder det å være boler med det å også være voldtektsmann på grunn av det forvrengte bildet media har matet de. Er det å være boler en positiv der du bor altså? :confused:

  7.  

    Vanskelig å si hva du mener er en "normal, ung person", men du være ganske kraftig og/eller ha mye aktivitet for å trenge 3k, og er absolutt ikke å beregne som "normalt". Jekk ned 500-1000 kalorier så er du nærmere mål. De fleste kalkulatorer/studier er enige, f. eks denne.

    Nei, absolutt ikke. Er du normal / rundt 80kg og er i 20-års alderen samt har ett ok aktivitetsnivå er ett vedlikehold på 3000 kcal helt vanlig. 2000 kcal stemmer nok bedre for en gjennomsnittslig dame, skinny gutter eller gamle menn.

     

     

     

    Og hvis du vil kan du jo også dele informasjon om høyde, vekt, alder (ca), kjønn og aktivitetsnivå for å forklare 4k, men du skal ikke trenge å dele slik informasjon.

    Jeg er 113kg over 175cm i god form, så ikke noe godt eksempel akkurat - men poenget står fortsatt. 3000 er en helt vanlig, ganske gjennomsnittslig forbrenning nå til dags hos en som er i tjueåra.

  8.  

    Kan du spise 3000 kcal pr døgn uten å legge på deg har du enten en relativt aktiv hverdag eller høy forbrenning/dårlig opptak.

    En forbrenning på 3000 kcal for en normal, ung person er helt vanlig. Jeg går ned i vekt på alt under 4000 kcal.

     

     

     

    Forøvrig er det oftere en ulempe snarere enn en fordel for vekta å spise få måltider, da det lett kan stimulere forbrenningen negativt. Spesielt store måltider på kvelden.

    Dette er direkte feil. Fremvis kilder skal du komme med så bastante påstander.

  9. Hun bor ikke ett fylke utenfor akkurat.. hun bor i Gran canaria. Jeg tror ikke det er lurt å ta det for gitt at det er helt utenkelig for henne å inngå noe forhold. Jeg tror de aller fleste jenter er oppnåelige om man har tolmodigheten. En kompis av meg forelsket seg i en jente siste året på ungdomskolen, hun var overhodet ikke interessert, men han ga seg ikke - og i 3 klasse på vidergående ble de sammen.

    • Liker 1
  10. Uenig med de over. Hun har vel ikke direkte sagt til deg at det aldri kan bli noe? Det var vel også en grunn til at hun ble så lei seg da du blokka henne på sosiale medier etc. Hadde tatt meg en skikkelig prat med henne og snakke ut om alt slik at du får sagt hva du føler og at du ikke klarer å bare være venn med henne da du er hodestups forelsket i jenta.

  11. Få deg litt bein i nesa. Du virker som en emosjonelt ustabil person med en mental alder på langt under 19. Om foreldrene dine mishandler deg så skaffer du hjelp. Om de ikke mishandler deg, og er relativt vanlige foreldre så sier du det som det er, og låner penger av de til å betale så får du heller betale de tilbake senere.

  12.  

    Nå har vel også de tyngre litt større muskler under fettet, enn hva folk som veier mindre har.

    Så hvis du bare trener og beveger deg litt, så tror jeg kiloene raser av fort.

    I de fleste tilfeller, nei. Det virker logisk, da de har mer å bære på enn andre, men når kostholdet består av bare dritt vil de heller ikke legge på seg særlig med muskelmasse. Når man er sykelig overvektig er det dog mye lettere og mye mindre som skal til før man går ned i vekt pga den høye forbrenningen alle kiloene medbringer.. i dette tilfellet har hun nok en forbrenning på rundt 3000 kcal. Legg til 1 treningsøkt om dagen og vi er fort oppe i 3500 kcal. Å få i seg mindre kcal enn 3500 i løpet av en dag er nok ikke en tung jobb, selv for en jente som sikkert er veldig glad i mat. Kcal må senkes etterhvert, men å gå ned 10-20kg tar ikke lange tiden når man er såpass overvektig.

    • Liker 2
  13.  

    Eksen la på seg mange kilo på få måneder etter vi traff hverandre. Jeg forble slank, høy og kjekk. Jævla forbrenning:p

    Posten din taler bare uvitenhet. Forbrenning avgjøres bare av to ting med mindre man har nivåer av T3/T4 langt utenfor normalen eller går på medisiner som påvirker forbrenningen. Aktivitetsnivå og kroppsvekt. Er du tynn så har ikke du høy forbrenning. Du er bare en pingle til å spise, og forblir derfor tynn.

    • Liker 3
  14. Vet ikke hva du sikter til vidor, men om den er ute av ledd så ser man jo det. Mest sannsynlig bare tid som vil hjelpe. Om du ikke merker noen bedring etter en uke (gitt at du tar det helt med ro) så hadde jeg tatt kontakt med lege for å la han se på den. Du er ikke bra igjen etter en uke, men du vil merke forbedringer.

×
×
  • Opprett ny...