Gå til innhold

Turbokanina

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Turbokanina

  1. Hei på dere

     

    Jeg skal kjøpe videokamera til foreldrene mine. Jeg lurer utrolig på hv jeg skal gjøre. De har hverken foto eller vidokamere, derfor hadde jeg tenkt å kjøpe et kombikamera. Nå har jeg blitt litt usikker på hva jeg skal gjøre. Bør jeg kjøpe separate kamerar?

    Jeg har ca 6000-7000kr og bruke på dette og det hadde vært fint å få noen gode råd.

    Jeg har sett på noen modeller fra Sony og Cannon men jeg er ikke helt sikker

  2. Hei!

     

    Hadde jeg vært deg hadde jeg gått for s7000. Har ikke prøvd noen av de modellene du nevner, men min erfaring er at hp er best på programvare mens Fuji er best på andre ting.

    Har selv s5000 er kjempefornøyd, men skulle gjerne oppgradert til s7000 vist jeg hadde hatt penger til det

     

    Kanina har meninger

  3. Hei!

     

    Hadde om dette på skolen i fjord og pugget det til eksamen.

    I bilder skaper du et mer spennende bildet vist du legger ett eller flere av elemntene innenfor et eller flere av de gyldene punktene.

     

    Alt som er skrevet er i all hovedsak riktig, men tenk også litt på leseretning i bildene dine. Tenk på hva du ønsker at skal bli sett først og på hvilken stemining du ønsker. Prøv og speile et bilde av en trapp så skjønner du hva jeg mener.

     

    Men tilbake til det gyldene snitt. Har du flere ellementer i bildet kan det være lurt å legge et eller gjerne alle innenfor det gyldene snitt på den måten ser det litt ryddigere ut.

     

    Teorien om det gyldene snitt kom en man foresten frem til for mange hundre år siden: Han gikk rung med en stokk og spurte folk hvor de ville ha delt den. Han oppdaget da at de fleste ville delt den omtrent på det samme stedet. Dette ble det gyldene snitt med forholde 3:5

     

     

    ***************************************

    En Andreklassing på media sprer kunskapen

  4. hei

     

    Har hatt mortorola og nokia, har nå siemens c55og hr brukt SE T68i en del, men får SE z600 i morra:) Gleder meg vilt

     

    Av de telefonene jeg har brukt til nå er det min c55 jeg er mest fornøyd med. Den tålt til å med en tur inn i vaskemaskina:) (jeg vet jeg er et rørehue)

     

    Har store forventniner til min nye SE telefon

     

    Pluss med c55:

    +liten og lett

    +god dekning

    +hurtigtaster

    +god å skrive sms på

    +polyoniske ringetoner

     

    Minus med c55

    -ikke fargeskjerm

    -ikke kamera

    -treg på spill

    -treg på telefonliste når man skal sende sms

    -kan ikke mota bildemeldinger

     

    Og bare for å være sikker. Siemens suger ikke!! Jeg er mye mer fornøyd med den enn jeg var med 3310 min

  5. jeg er helt enig i at nokia ikke kan lage kvalitets telefoner. jeg jobber i en butikk og selger telefoner, og har fått beskjed om å informere alle som vil kjøpe nokia at det er en ganske stor sansynlighet for at den må på reperasjon en eller flere ganger. de fleste nokia telefoner er lette og bruke og passer til nybegynnere.

    Har hatt en nokia telefon og måtte skifte bateri 3 ganger på 1 1/2 år. Ikke akkurat kvalitet!

    Skal aldrig mer ha nokia det er sikkert, men å si at de suger er litt ille. de er gode på noen få ting

     

    :laugh:

  6. Ser at t 630 blir anvefalt, men er ikker helt sikker. Vil vel egentlig ha en kamskjell telefon. Skjermen bir fort stygg på andre telefoner. Når jeg ser på min c 55 som jeg har hatt i et år ser man godt at den er veldig ripete, noe kamskjellskjermer ikke blir

     

    Når man snakker om funksjoner er jo triband kjekt med tanke på reise (e700 har ikke dette) bluetooth vet jeg ikke helt om jeg trenger, men virker ok å ha til handsfree i bil og liknende.

     

    Jeg elsker å ta bilder, men siden jeg vanligvis tar bilder med 3-6mp blir mobilkamera dårlig uansett. Hører at det ikke er så stor forskjell

     

    Størelsen på z600 er egentlig ikke noe problem for meg, synes ikke den er så stor og har ikke noe imot designet. Er det veldig stor forskjell på størelsen? Har kun sett bilder av e700

     

    Er det ir på e700?

     

    Bør jeg velge en helt annen telefon?

     

    Hvordan er tastene på e700?

     

    Hilsen forvirret :ermm:

  7. Hei

     

    Kan noen fortelle meg hvilken telefon jeg skal velge?

    Jeg har sett en del på SE z600 og Samsung e700, men blir ikke helt sikker. Hva med Panasonic x70

    Bør jeg kanskje heller vente på nye modeller?

     

    Plis hjelp meg. aner ikke hva jeg skal gjøre :ermm:

  8. Tror du kommer til å angre på å kjøpe et kamera uten optisk zoom

    Tenk også litt på i hvilken størelse du ønsker å printe bildene dine, og om du kommer til å beskjere bildene mye før du printer.

     

    Alt kommer egentlig helt ann på krav, men jeg hadde valgt opptisk zoom fremfor 3mp. Men ikke sats på hp, da får du bra programvare men et elendig kamera (ivertfall vist du velger et uten optisk zoom)

     

    :p

    Men det er du som må ta valgene om hva du egentlig trenger, det er ikke lett å få både i pose å sekk.

    Lykke til med jule ønskene og GOD JUL!

  9. Jeg fikk mitt s 5000 på onsdag og har tatt ca 150 bilder med det og er kjempefornøyd. Har ikke fått prøvd alle manuelle innstillinger på det siden det er mitt første digital kamere, men det er et stort fremmskritt fra de vi har her på medialinja. Har ikke fått forstørra bildene ennå pga mangel på pc, så jeg har ikke fått sett helt hvordan kvaliteten er men de ser bra ut på lcd skjermen

     

    Storfornøyd s 5000 eier

  10. Jeg skal kjøpe meg et digitalkamera snart og lurer på hva jeg skal kjøpe. Har ikke så mye peiling må men går på medielinja så regner med at jeg lærer mye mer snart.

     

    Har sett på Fuji s5000 men det er så mange forskjellige meninger om dette kameraet. På dette kamera er det jo bare litt over 3 Mp, men er denne CCD funksjonen noe tess? Bruker en god del store bilder i utskrift på skolen. Har også sett litt på s 3000 men er lit redd for å kjøpe dette siden testene av forjengerene er så dårlige.

     

    Er det noe annet jeg heller burde kjøpe? Kunne tenke meg et kamera med mulighet til mange manuelle innstilinger og minst 3mp. Utsende teller jo også litt. er det lurt og vente til f. eks. rundt juletider med å kjøpe et kamera?

     

    Jeg trenger litt veiledning så noen pliis hjelp meg

×
×
  • Opprett ny...