Gå til innhold

Tom__

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tom__

  1.  

    Takk til dere som har brukt linken, 300kr spart for både du og meg :) 

    Siden eldre linker slutter å virke kommer det her en ny en :) Strømavtale med 0kr i påslag og månedsavgift, valgfritt å velge full tilgang i app til 39kr måneden. Appen gir uansett knall oversikt over forbruk og strømpris, samt et fullstendig anslag over foreløpig regning inneværende måned. Linken gir både du og meg 300kr i vervepremie!

    Hei! Jeg har Vibb som strømleverandør. De tjener ikke penger på strømforbruket mitt og jeg får full kontroll i appen ️ Bytt til Vibb via linken, så får du 300 kr rabatt på strømregningen 💸 https://verving.vibb.no/id/99d8ef35-4311-4fab-b189-61c8a4328b8f

  2.  

    Siden eldre linker slutter å virke kommer det her en ny en :) Strømavtale med 0kr i påslag og månedsavgift, valgfritt å velge full tilgang i app til 39kr måneden. Appen gir uansett knall oversikt over forbruk og strømpris, samt et fullstendig anslag over foreløpig regning inneværende måned. Linken gir både du og meg 300kr i vervepremie!

    Hei! Jeg har Vibb som strømleverandør. De tjener ikke penger på strømforbruket mitt og jeg får full kontroll i appen ️ Bytt til Vibb via linken, så får du 300 kr rabatt på strømregningen 💸 https://verving.vibb.no/id/99d8ef35-4311-4fab-b189-61c8a4328b8f

  3. Hatt vibb noen måneder nå og kan virkelig anbefales! 0kr i påslag og månedsavgift + gjennomfakturering (for de fleste nettleverandører)! Betaler likevel 39kr/mnd for full tilgang til appen, som er helt super. Knall god oversikt over forbruk, strømpris og kommende strømregning.

    Hei! Jeg har Vibb som strømleverandør. De tjener ikke penger på strømforbruket mitt og jeg får full kontroll i appen ️ Bytt til Vibb via linken, så får du 300 kr rabatt på strømregningen 💸 https://verving.vibb.no/id/99d8ef35-4311-4fab-b189-61c8a4328b8f

     

  4. Lami skrev (2 timer siden):

    Hvor mye har du gått inn med?

    jeg har fordelt 10k hver på 4 aksjer. Er dette dum Strategi? Må tåle og tape penger Og

    Å ha en godt fordelt portefølje og å ikke ha mer enn 20-30% prosent av aksjekapitalen i en aksje anses som det smarteste ja :)

    Om det er en dum strategi kommer jo helt an på hvilke aksjer du kjøper ? Har du kjøpt fire random aksjer kan det gå alle veier... Finnes nok av eksempler på aksjer jeg personlig ikke kommer til å røre grunnet enorm risk faktor i negativ retning!

    Hvor mye jeg sitter inne med snakker jeg ikke om på et forum, blir litt som å spørre hvor mye man har i banken det.. ;)

  5. Lami skrev (2 minutter siden):

    Kjøpte denne uken ja.

     

     

    Lurer på noe. La oss si jeg kjøper meg inn for 10k i en aksje og verdien øker til 15k.
    Er det lurt å selge ut gevinsten på 5k? For å så ha sikret det? Eller?

    Personlig tror jeg biotech øker igjen, men det finnes INGEN fasit på hva som skjer med en aksje.

    Til syvende og sist er det for oss "amatører", men også proffene umulig å forutse fremtiden!!

     

    Hvorvidt du tar ut gevinst eller ikke kommer ann på din egen strategi og hva du tror skjer med aksjen i fremtiden.

    Selv sitter jeg nå med f.eks 105% økning i xxl askjen, men tror denne vil fortsette økning og velger derfor å sitte lengre med den. Dette er en RISIKO som jeg velger å ta, kan jo i teorien tape hele avkastningen hvis den skulle synke!

    • Liker 1
  6. Lami skrev (16 minutter siden):

    Ligger i -15% på biotec. Tanker? Selge seg ut, sitte stille i båten?

    den går bare nedover ... hvor lang kan den gå.

    Har du kjøpt denne uken?

     

    De aksjene jeg fokuserer mest på for tiden:

    - XXL: (snitter på 8kr etter emisjonen), har selv troa på kurs nærmere 30kr mot Q2 rapporten  (evt utover året..) Har troa på et solid salgskvartall i disse tider!

    - MSEIS: Gikk inn på 1,2 denne uka, har troa på mangedobling ved eventuelle nye kontrakter.

    - Gått litt inn i BergenBio og Nanovector. Bergenbio har jeg nok mest troa på, da Nano viser seg å være et evighetsprosjekt..

    - FIVERPG: synes jeg også er spennende selv om den ligger på ca 3kr, vil nok tro denne kan øke brutalt mye hvis Tintin slår bra til!

     

    Dere er fri til å mene det dere vill, anbefaller ingen å kjøpe noe som helst før litt undersøkelse!

     

    Edit: Farma aksjer som Biotech, Nano, BergenBio OSV kan nok sies å være litt mer risky, da resultater på forskningen disse firmaene gjør har alt å si for aksjekursen og videre vekst...

  7.  

    Hei, da kom jeg opp i Norsk Muntlig (10.trinn). Jeg fikk vite faget idag og får vite temaet i morgen. Jeg lurer på om noen kunne hjulpet meg med noen definisjoner:

     

    Oppbrudd og Ansvar (ferdig)

    Løgn og Sannhet (ferdig)

    Virkelighet og Fantasi (ferdig)

    Kjærlighet og Kjønnsroller (Ferdig)

    Makt og Motmakt (Ferdig)

    Bare husk på, hvis du får spørsmål om når en skal bruke store forbokstaver, at korrekt svar er ikke "der det faller meg inn".

    Faktisk så finnes det regler for det.

     

    Om du tenker på der jeg skrev (ferdig) og (Ferdig) så skrev jeg de 3 siste litt senere og da gikk det litt fort i svingene ;) egentlig kunne alle vært med liten  f isteden for to med stor F, men slik ble det altså ikke... ;) Beklager så mye for feilen... ;)

  8. jeg har definert alle emnene nå! :) vi får ikke temaet før imorgen vi... :/ Jeg holder på nå med å analysere tekster som kniv, liket, karens jul, karen osv :) yatzy derimot sliter jeg litt med, med tanke på at vi bare har det utdraget....

     

    Tenker at jeg leser mye i basis boken ikveld :) (øve til fagsamtalen)

    Lykke til! :)

  9. Hei, da kom jeg opp i Norsk Muntlig (10.trinn). Jeg fikk vite faget idag og får vite temaet i morgen. Jeg lurer på om noen kunne hjulpet meg med noen definisjoner:

     

    Oppbrudd og Ansvar (ferdig)

    Løgn og Sannhet (ferdig)

    Virkelighet og Fantasi (ferdig)

    Kjærlighet og Kjønnsroller (Ferdig)

    Makt og Motmakt (Ferdig)

     

    Om du har noen tips til hva jeg kan lese på og gjøre så er det bare å skrive det :)

     

    jeg skal ha foredrag i 10 min om et av disse emnene, så skal jeg ha en fag samtale i ca 20min :)

    Takk på forhånd.. :)

  10.  

     

    Nå sliter jeg som sakt i en annen tråd med psu så kan ikke stå på om natta :p

    Kan prøve litt mens jeg er på skolen da :D

    Ser den, men ny kjøler så whiner kortet (Pga core 15), da hjelper det ikke med en stille kjøler^!^

     

    Sn1ken har helt rett, trenger ikke noe dedikert, men om du har lyst så gjør som meg, kjøp noe dedikert om du har en ekstra 1000lapp og se på brukten, jeg hadde litt lyst på noe dedikert til folding og kjøpte meg et 780Ti. Ville foldet med 770 når du er på skolen, men snakk med foreldrene dine først, jeg bruker pc`en til oppvarming, ikke ovn lengre :)

    Ny kjøler?

     

    Får prøve i morgen :)

  11.  

     

    Sendte de en lyttefil der man hørte en skikke400013239lig HØY coil whine, men de pastod det var normalt? :p er snakk om en psu til 1200kr :/

    Skulla handla på komplett vettu, De har dedikert den beste kunderservicen jeg har opplevd, Har ikke handlet noe på Di enda :)

    Bestilte i vår :/ Da skulle Dustin være det beste?

    Men er ikke noe imponert av servicen nei :/

×
×
  • Opprett ny...