Gå til innhold

saltpastill

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saltpastill

  1. Hugo_Hardnuts skrev (På 11.10.2020 den 13.48):

    Nei, jeg sjekket priser og erfaringer jeg fant på nettet, men oppsøkte kun en klinikk for forundersøkelse. Kan ikke helt se hva man vinner på å ha forundersøkelse hos flere. Eneste må være hvis man opplever at ting blir dyrere enn annonsert.

    Kan ellers bare varmt anbefale operasjon, særlig hvis man har en litt aktiv livsstil og ikke liker briller, og har hatt stabilt syn over tid. Jeg opererte for 6 år siden, og har ikke angret en dag. Selve inngrepet innebærer noe ubehag, og dagene umiddelbart etter operasjonene (man tar ett øye av gangen) var også noe ubehagelige, og det er litt pes før synet klarner igjen. Har også merket litt til tørrere øyne, gjerne om morgenen eller hvis jeg gamer. Men alt i alt er det definitivt verdt det. 

    Om man tar ett eller to av gangen varierer vel, jeg tok selv to og syns det var like greit.

  2. Bolzano skrev (13 timer siden):

    Du skriver ikke noe om hvor gammel du er. Hvis du er under 30 år vil jeg fraråde laseroperasjon fordi synet kan endre seg etter laseroperasjon. Jeg har brukt engangslinser i mange år og de fungerer PERFEKT. Vel, nesten perfekt fordi jeg er en gammel mann og derfor må jeg bruke lesebriller når jeg har linsene på og skal lese. Men det trenger ikke du hvis du er ung. Du er praktisk talt like nærsynt på begge øyne og derfor vil det ikke være noen katastrofe om du surrer med hva som er høyre og venstre linse. Jeg har sovnet med linsene på et par ganger, men ikke ingen problemer. Har aldri opplevd glorier rundt gatelys og billys om kvelden.  Så vidt jeg vet kan laseoperasjon korrigere for skjeve hornhinner. Kanskje det kan være noe for deg? Du bør også google litt om risikoen som knytter seg til laseroperasjon.

    Så lenge synet har vært stabilt i over 2 år eller noe sånt så er det vel ikke så nøye om man er under 30 eller ikke.

    Det vil jo variere veldig hvordan øyet, hornhinnen osv ser ut, noe som varierer veldig fra person til person.

    Tok operasjon når jeg var 22/23, kjempefornøyd

  3. bshagen skrev (På 3.6.2020 den 14.29):

    Så flott, gratulerer! Du tok da altså PRK, som er litt annerledes enn min LASIK, så hvordan syns du det var etter operasjonen, mtp ubehag, synsfeil osv? :)

    Var litt vondt samme dag, men ble jo bedre etterhvert som tiden gikk.

    Var også mye snø ute når jeg tok, så ble veldig lyst, men det gikk fint med solbriller.

    Har litt sånn "rusk følelse"

    Var inne på 3mnds kontroll her om dagen, har så godt som 0 i styrke nå.

    • Liker 1
  4. Skjermen min driver å stiller seg tilbake til 60hz hver gang.

    Mer spesifikt så går den automatisk tilbake til 1080p, 1920 x 1080(Maskinvaretilpasset) under Ultra HD, HD, SD. Og her er 60hz maks.

     

    Jeg prøver å endre til 1920x1080 under PC, hvor jeg kan sette til 144hz, men den går automatisk tilbake etter et par sekunder.

     

    Noen som har en ide til hvordan jeg kan fikse dette?

×
×
  • Opprett ny...