Gå til innhold

Introvertgeek

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Introvertgeek

  1. Jeg liker å bruke makten i spill til å gjøre rettferdige ("gode") handlinger. Velger stort sett "slemt" der NPC-en fortjener det - har ingen problemer til å gjøre meg til dommer og bøddel for en virtuell sadist, for eksempel.

     

    Men - det er vanskelig for meg å være slem for å være slem i spill. Har for eksempel utrolig lyst til å spille igjennom klassehistorien til Sith Warrior i SWtoR på den mørke siden, men klarer rett og slett ikke :-P

  2. Jeg kjøpte Dying Light til fullpris, noe jeg sjeldent gjør. Håpet var en open-world jeg kunne boltre meg litt i. Mildt sagt.

     

    Nå, 63 timer /played, er jeg nesten halvveis i hovedhistorien, og koser meg glugg i hjel med å utforske, slåss, gjennomføre alle sidequestene eller bare løpe rundt omkring så fort jeg kan uten å bli spist. Dying Light er lett ett av de beste spillene jeg har spilt på veldig, veldig lenge.

     

    Hovedhistorien er forøvrig helt grei, dog savner jeg å kunne velge å ta noen avgjørelser i cutscenes. Men sidequestene føles uansett for meg som en såpass stor del av helheten at eventuelle mangler i hovedhistorien ikke merkes.

     

    Mekanikken er helt utmerket og grafikken er virkelig kjempelekker. Musikk, lyd og tale er også mer eller mindre top-notch, og bidrar godt til stemingen.

     

    To ting jeg gjerne skulle endret er spawnraten for zombier i et område, som er litt for rask for min smak, og muligens de fire spesialzombiene (bomber, spytter, tank og behemothen). I lag med skriker´n er de litt for mye "Left4Dead"-inspirert, synes jeg.

     

    Men når alt kommer til alt - Dying Light anbefales på det sterkeste for action-, sandkasse og/eller zombiefans. (NB: Har ikke prøvd co-op.) Utrolig gøy!

     

    Synes jeg.

    • Liker 1
  3. Omtrent 25 prosent inn i hovedstoryen nå, med 39 timer playtime. Lenge siden jeg har hatt så mye moro med et nytt spill! Openworld er virkelig utrolig gøy!

     

    Skulle jeg pirke på noe, vil det nok være at respawn-raten for zombiene er for høy for min smak. Har forsøkt å renske broa for å dirke politibiler, men det går dårlig... Har også unngått oppdrag om natten så mye som mulig, men nå kan jeg snart ikke utsette de mange sidequestene lenger :hm:

     

    Noen som kan anbefale andre openworlds (foruten Skyrim/Fallout/Just Cause og alt som krever Uplay/Origin)?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...