Gå til innhold

kev

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kev

  1. Litt off topic, men har problemer med å få til GPS'en. Har ikke så god peiling på dette, men får bare min posisjon innenfor et område på 4000m på GoogleMaps. Går jeg inn på GPS posisjon under GPS-innstillinger, får jeg bare "søker etter GPS-satellitter" helt til den ikke finner noe. Har du et råd til meg Kev? :)

     

    Jeg har ingen problemer med å få kontakt med GPS-satelittene når jeg er utendørs. Kanskje står i en trang bygård der signalene ikke når frem?

  2. Interessant mobil, men savner wifi og os. Er ikke windows 6.1 som noen spurte om tidligere i tråden. Bare standtard samsung touchwiz.

     

    Den ser veldig bra ut, men jeg har noen spørsmål:

    Kan du styre musikken uten å bruke touchskjermen, f.eks. mens den ligger i lomma?

    Kan du legge til egne smileys når du skriver meldinger? Hvis ikke, hvilke smileys er det fra før?

    Får du følelsen av at den blir den veldig lang når du skyver den opp?

     

    Nei, etter det jeg vet får man kun styrt musikken via skjermen, enten via applikasjonen eller en musikk-widget som ligger på "skrivebordet".

     

    Smileys i meldingene har jeg liten greie på, beklager. Men når jeg blar gjennom listen med spesielle tegn, er 3 av 9 sider tilegnet smileys i tegn-format.. : ) ; ( osv. Hvorvidt de blir grafiske tegn aner jeg ikke.

     

    Den er ikke særlig lang når den er skøvet opp, men den er "tung i toppen" som jeg nevnte tidligere..

  3. Hvordan er det å trykke på tastene ? Skrive melding med disse f eks.? Går det å skrive meldinger kun ved å trykke på skjermen ? Og en sist ting, Upload noen bilder tatt med kameraet :D

     

    De fysiske tastene er gode. Telefonen blir litt tung i toppen når det tastaturet brukes (spesielt etter noen øl), så jeg foretrekker tastene på skjermen. Disse kommer opp når telefonen skyves sammen, og dekker omtrent 3/4 av skjermen.

     

    Ellers er det verdt å nevne at "C" (korrekturtasten?) og taster for T9, store/små bokstaver etc er nederst på skjermen og ikke fysiske taster.

  4. Ser at det er kun pixmania som har denne på lager for øyeblikket. er det en engelsk versjon eller norsk?

    nå som du har brukt tlf en stund. hvordan er inntrykket av telefonen så langt?

     

    Den kom med fransk språk valgt, men etter noen kjappe trykk i menyene er den nå på norsk. Manualen var også på fransk, men den ligger tilgjengelig i PDF-format på samsung.co.uk

     

    Etter mange dagers heftig bruk må jeg si meg veldig fornøyd. Batteritiden begynner å bli bra (den er av erfaring alltid litt ustabil den første tiden), og jeg trenger bare lade den annenhver kveld, og da bruker jeg den mye i arbeidstiden.

     

    Har den WIFI? Jeg har lest om at det er ikke noe WIFI på den, og synes det er litt merkelig fordi det er WIFI på nesten alle andre telefoner. Synes den telefon ser veldig solid og god byggekvalitet ut.. :p

     

    Nei, den har ikke WIFI, og det er jo litt synd. Men med HSDPA og fri-bruk abonnement har jeg egentlig ikke bruk for det.

  5. Fikk øynene litt opp for denne, jeg og :) har den ikke AMOLED skjerm, som Cowon S9? Da ville jeg vært fornøyd, da jeg ikke synes annet enn det duger nå til dags :p

     

    Hvordan er det å skrive meldinger? Kan du beskrive systemet?

     

     

    Det er OLED-skjerm ja.. meget fin og lyssterk.

     

    Å skrive meldinger er kjapt, spesielt etter jeg har lagt et snarveisikon for det på "skrivebordet" (i mangel på et bedre ord). Et klikk så er man kan man begynne å skrive. Når jeg legger til kontakter kan jeg velge mellom siste brukte (lister opp både siste brukte meldingskontakter og anropskontakter) eller å bla/søke gjennom kontaktlisten. Kjapt og enkelt.

     

    Man kan også trykke venstre knapp på selve mobilen og få liste over alle siste brukte kontakter (meldings- og anrops-kontakter). Derfra kan man ringe opp eller sende melding til vedkommende med et kjapt fingertrykk på rett ikon.

  6. 2 ting jeg er usikker på:

     

    Mener du ikke 640x480 (VGA) på videoppløsningen?

     

    Og... Har den Windows 6.1 ? Detter Opera mobile ut på enkelte sider hos deg? Har Omnia og sliter med den feilen.

     

    Det står 720x480 på videoinnstillingene. Jeg har overført en video til PC for å sjekke, og den spiller av i 720x480 i Quicktime. Jeg får dog ikke lagret til Divx slik som noen nettsteder har påstått. Mulig det er brukerfeil eller tidlig firmware.

     

    Har ikke opplevd at Opera Mobile har falt ut noe steder, og jeg har testet den en del. Jeg bruker den daglig til slike gjøremål ettersom det er en del av jobben min.

     

    Forøvrig er den medfølgende browseren (NetFront Browser v3.5) ganske grei.. den lar deg surfe i fullskjerm uten menyer (kun et ikon nederst til høyre). Surfingen er enkel og lett ved at man dobbeltklikker med fingeren på linker og scrollbar.

  7. Jeg skal se hva jeg kan få gjort med videoer.

     

    Ja den har en volumknapp. Menyene er kjappe nok.. kanskje 0.5 sekunds responstid?

     

    Jeg kan også nevne at skjermen er grei (dvs man ser hva som skjer) selv når sola skinner rett på den. Den er bedre enn de fleste andre skjermer jeg har prøvd den siste tiden.

  8. Har nå hatt telefonen siden mandag, etter å ha bestilt den på Pixmania. Jeg ramser nedenfor opp elementer jeg er lite og godt fornøyd med etter noen få dagers bruk:

     

    - Jeg savner styrestikka. Mobilen er utstyrt med vanlig mobiltaster i tillegg til skjermen. Tasten der hvor styrestikka normalt er, er det plassert en tast med "Back"-funksjon. Jeg trengte litt tilvenning, men jeg kjenner jeg ikke hadde vært imot en styrestikke SELV om mobilen er touch-styrt.

     

    - Skulle ønske man kunne få mer valgmuligheter ang widgetsene, f.eks viser værwidgeten været for Oslo, mens jeg bor i Trondheim og jeg får ikke til å forandre det.

     

    - Synd at man må bruke Samsungs overgang for å få brukt annet hodesett enn de som følger med.

     

    - Den føles solid og grei i hånden. Størrelsen (spesielt tykkelsen) er liten, men skjermen føles likevel stor ved bruk. Jeg har alltid vært obs på tykkelsen på mobiler jeg har hatt fordi jeg har de i bukselummen og går sjelden med vide bukser.

     

    - Skjermen er veldig lyssterk og klar, innsynsvinkelen er veldig bra. Fargene nærmest spretter opp av skjermen. Å se film på denne (divx/xvid) er en meget god opplevelse.

     

    - Lyden er veldig klar og fin i samtaler, men noen ganger litt for skarp. Lyden ved film/musikk er bra, selv ved høy avspilling.

     

    - Trykkfølsomheten trengte litt tilvenning etter å ha brukt iPhone i over ett år. Men etter å ha vent meg til det er den ikke dårligere enn iPhone, bare annerledes. Å scrolle gjennom lister, bildegallerier og på web er ingen problem og går strykende lett.

     

    - Kameraet er veldig bra. Jeg har skrudd ned størrelsen på bildene ned til 5mp og jeg føler jeg trygt kan bruke denne som erstatning på turer hvor jeg ikke har lyst å ta med komptaktkamera -- sannsynligvis legger jeg fra meg kompaktkameraet oftere nå.

     

    - Den kan filme i 720x480 og kvaliteten er det absolutt ingenting å utsette på, ser fint og klart ut både på telefonen og PC-skjermen. Man kan også filme med 120 bilder i sekundet, noe som er ganske moro (da er den dog låst til 320x240).

     

    - Musikkavspilleren fungerer tilfredsstillende. Jeg bruker den egentlig bare til å spille av hele album, og har ikke prøvd særlig annet. Men til det fungerer den like god som f.eks iPhone. Lydkvaliteten har jeg heller ingenting å utsette på.

     

    - Radiofunksjonen har jeg bare vært innom, men den fungerer fint i Trondheim. Den krever at du har hodetelefonene plugget i.

     

    - Jeg har problemed med å kommunisere med min iMac via bluetooth.. noen ganger får jeg ikke sendt eller mottatt filer. Det er mulig det er kompabilitetsproblemer med min bluetooth-modul spesifikt.. har ikke prøvd en annen PC/annet OS ennå. USB fungerer fint.

     

    Alt i alt er dette enda en av Samsungs telefoner jeg er svært fornøyd med. Anbefales om du ikke trenger en smartphone..

     

    Om noen har spørsmål, fyr løs..

  9. Blir evt. Rock Band pakken stoppet i tollen? Siden den er såpass stor.

    "

    Min ble ikke det. VGP.ca skrev verdi 20$ på toll-lappen, så den gled gjennom. Jeg hadde ikke bedt de om det, men pytt pytt.

     

    Men ang Guitar Hero kontroller på PS3, så har Harmonix utviklet en patch som fikser det. Men de får ikke lov til å release den av Activision. Det er noe penge-tull visstnok..

  10. Frakten fra Canada med DHL er rundt 250 canadiske dollar. Jeg tror frakten fra USA er billigere.

     

    Jeg må nevne at mikrofonen har ca 0.5 sekunds lag som jeg ikke får fjernet. Noen påstår at dette oppstår på noen hifi- og tv-systemer, mens andre mener det er software-relatert. "Strumeren" (?) på gitaren er også veldig vanskelig å bruke om man skal slå mange kjappe noter etter hverandre, ettersom den ikke spretter opp fort nok igjen.

     

    Men det er fortsatt veldig, veldig moro!

  11. Bare sånn at jeg får bekrefta min mistanke.. er spill på PS3 sonefri? Dvs, at jeg kan spille spill kjøpt fra VGP.ca på min norske PS3?

     

    I så fall er Rock Band bundle på vei asap!

     

    Edit:

    Evt ikke.. shipping ser ut til å komme på $239.99CDN - det er vel utenom de 199.99 de skal ha for spillpakken antar jeg..

  12. Har en Samsung U700 og plages veldig mye av at de i den andre enden av en telefonsamtale ikke hører meg. Jeg må prate en god del høyere enn jeg gjør i en samtale ansikt-til-ansikt og selv da har noen problemer.

     

    Om jeg slår på "hviskemodus" så hører de meg _litt_ bedre, men dette må jeg gjøre manuelt under hver samtale, noe som er teit.

     

    Er det noen andre med Samsung U700 her som har samme problem, eller kan det være en feil med min telefon?

  13. Er kameraet noe bra? Er det slark i slidern? Er menyene raske? Hvordan er tastene? Når du kobler den til PC dukker den da opp som en egen drive eller *må* man ha programvare? Hvordan er lysstyrken på skjermen? Er det blits?

    9127944[/snapback]

     

    Kameraet er bedre enn D900, det ser jeg allerede etter lite testing. Prøvde også å ta bilder i dunkel kveldslys ute, og bildene ble overraskende bra med lite noise.

     

    Slideren føles ikke bunnsolid, men mye slark er det ikke. Vil likestille den med d900

     

    Menyene er veldig responsiv og kjappe.. ingenting å utsette på det.

     

    Koblet den nettopp til Vista med USB-kabelen som fulgte med, og den dukker opp som eget ikon i disk-oversikter uten at jeg måtte legge til noe drivere/programvare. Fungerer fint å dra filer rett over. Musikkspilleren skal ha full kompabilitet med Windows Media Player i følge manualen.

     

    Lysstyrken på skjermen er veldig god i vanlig lys, god i dagslys, men i direkte sollys blir den vanskelig å lese.

     

    Blitsen på kameraet er ikke helt som på vanlig lommekamera, men det lyste opp samboeren som stod 1m fra kameralinsen i et veldig mørkt rom.

     

    En annen ting er at jeg bruker et kingston 1gb microsd-kort som hadde _mye_ problemer i min D900, men fungerer smertefritt på U700.

  14. Da var telefonen hentet fra postkontor, pakket opp og prøvd litt. Første inntrykket som slo meg var at den er blank! Når jeg tok litt i den fikk jeg fort litt plastikkfølelse (den består for det meste av plastikk), men følelsen ga seg etter hvert. Jeg har ikke tid til å skrive en test av telefonen, men kan svare på noen spm om det er noen.

  15. Jeg har et case hvor jeg skal hente info fra 2 eksterne sider. Problemet er at jeg ønsker å skjule informasjon som blir sendt fra min server til de 2 eksterne sidene. Her er casen:

     

    Min server

    http://min.tld/

    åpner siden

    http://ekstern.tld/?brukernavn=**&passord=**&page=side.php&var=foo

    og blir derfra redirecta til

    http://min.tld/side.php?var=foo&transaksjonsid=1234

    (side.php og var=foo sendes til eksern server som lager redirect av det).. da igjen skal jeg hente informasjon fra siden

    http://ekstern.tld/?brukernavn=**&passord=**&transaksjonsid=1234&status=ok

    Denne siden vil vise var2:foo2 som ren tekst. Det er ikke noen redirect tilbake til min server der, med andre ord. Men jeg skal likevel bare hente infoen var2:foo2 og vise det på min egen server.

     

    Den siste delen er ganske enkelt løst ved å bruke file_get_contents(url).. men den første sliter jeg. Jeg ønsker som sagt å skjule at siden hentes, men likevel få informasjon fra redirect-url som kommer fra ekstern.tld ved oppslag.

     

    Jeg har ingen mulighet til å endre noe på den eksterne serveren, og transaksjonsid er annerledes for hvert oppslag.

     

    Ganske tungvint forklart sikkert.. men bare spørr :)

  16. Jeg har to laptopper (henholdsvis en som kjører mac os x og en som kjører windows xp), og et USB-tvkort. Tanken er å sette den ene laptoppen med tvkort ved et kabeltv-uttak, for så å se TV-bildene på den andre laptoppen via trådløst nettverk (54mbps).

     

    Er det noen som har ideer og tips om programvare for å hindre mest mulig kvalitetstap? En slags remote desktop/vnc-klient som er kjapp nok til å vise bilder hadde jo vært det mest geniale, men jeg er usikker på det finnes noe som er kjapt nok.

  17. Forresten, er det noen som har fått til å bruke D900 som fjernkontroll?

     

    Det hadde vert veldig tøft!

     

     

    Hvilke andre program er det dere bruker på D900'en deres?

    7398711[/snapback]

     

     

    Salling Clicker - bruk din D900 til å fjernstyre PCen (powerpoint, windows media player, itunes osv). Søk i forumet etter D900 for å finne en beta-versjon du kan laste ned for å bruke på D900 inntil ny fullversjon er ute. URL: http://www.salling.com

     

    Anbefales å kjøpe, VEL verdt pengene! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...