Gå til innhold

sneglevirus

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sneglevirus

  1. Har selv hatt Asus G750jh (gtx 780m, 16bg ram, i7 4700hq 2.4ghz, SSD osv) i noen måneder nå, og jeg kan anbefale den på det varmeste! Kjøpte den med samme tanken i hodet, at den skulle holde i flere år og ligge på lik linje med ps4.

    Et par ting som stikker seg veldig ut med denne hittil er kvalitetsfølelsen på hele laptopen, den er skrudd sammen på en måte som føles solid med høy kvalitet all over, i motsetning til enkelte andre desktop erstattere (slik som multicom sine plastdupeditter med mye kraft, men også mye knirk/støy for pengene)

     

    Den har et genialt kjølesystem som er MYE bedre enn noe annet jeg har sett tidligere, som også er grunnen til at denne modellen kjører jevnt over gtx 780m/770m på en god del lavere temp enn resten av konkurrentene klarer. Den kjører også veldig stillegående takket være det gode kjølesystemet, men dette har du sikkert allerede lest mye om i reviews. Derfor er det mange som OC'er sine nvidiakort lett med 10-15% økning i ytelse uten noe særlig økning i celsius under load. Kan selv allerede nå kjøre mitt 780m med mer ytelse enn det kommende 880m kortet klarer 100% stabilt og med kun 3 celcius økning under load pga dette :) når det er sagt er dette ikke nødvending enda, da det enda ikke er et eneste spill jeg har testet som ikke har kjørt smooth på max settings under default clock på kortet. Men muligheten for å ha et mobilt skjermkort (780m OC'ed) som yter kraftigere enn gtx 760 desktop om nødvendig, er ikke feil :)

     

    Eneste man må huske på med denne maskinen er at den er et beist på godt og vondt, den er svært kraftig med høy kvalitetsfølelse og meget bra kjøling, men dette fører derfor også til at den er stor og tung. Det er en desktop erstatter mer enn "laptop", men en vanvittig god en!

     

    Anbefaler at du investerer i SSD HD i tillegg til vanlig HD, slik at ikke en treig HD blir flaskehals på en ellers lynrask maskin. Dette er relativt lett å gjøre selv hvis du ønsker å spare litt penger.

  2. Er selv enig at ebonheart hadde en starting zone som kunne være litt kjedelig til tider, hvertfall i forhold til hvordan spillet ble bedre og bedre desto høyere level jeg ble i etterkant. Det positive her er at spillere som er ebonheart kan senere spille seg gjennom sonene til de to andre alliansene med alle fiendene skalert opp til endgame level.

    Jeg må si jeg elsker character building i spillet, med mye å velge mellom uten at alt blir "cookie cutter" og likt for alle. 5 skills + 1 ultimate x2 (10 + 2 abilities totalt) i combat med weaponswap er også noe jeg virkelig liker, da dette tvinger oss til å velge hva som er viktigst. Og igjen, unngår at alle blir like.

     

    Har enda ikke fått testet cyrodiil pga mye pågang, men etter å ha sett en lengre gameplay video fra betaen som nylig ble lagt ut på youtube (2-3 timer siden) så må jeg si at PvP ser utrolig fett ut! Utvilsomt en av de sterkeste delene til ESO som jeg har sett hittil. Kort oppsummert: Enginen er usedvanlig bra, stort map med masse folk, og det er mye folk på skjermen samtidig i 60 fps på høy grafikk mens de fyrer løs mot et castle.

  3. Var opprinnelig veldig skeptisk til dette spillet, og tenkte umiddelbart "flopp" når de lanserte det. Men må si jeg ble positivt overrasket, spesielt desto lengre ut i spillet jeg har kommet. Kan forstå enkelte som synes starting zone er litt slow, men hittil har det bare blitt bedre og bedre. Har spilt mange mmo's, men ingen har klart å fenge meg like mye på craftingen så tidlig med unntak av lineage 2. Spillet er hvertfall preordered nå. Jeg synes det er veldig bra grafikk med vakre omgivelser fulle av liv (i motsetning til SWTOR) og de har gjort en imponerende jobb med optimization av engine.

     

    Føler mye av hatet fra presse/youtube bloggere slik som han over, er blitt overdrevet mye negativt pga kostnadene i monthly fees og imperial preorder edition greia. Skjønner poenget til de som velger å "straffe" de for dette med å være negative, men som han i videoen over selv sa; hvis det var et f2p spill, så syntes han *plutselig* det ville være det beste der ute. I mine øyne vil jeg heller betale en hundrings i mnd (en pils på byen) enn å deale med alt av microtransactions i f2p, samt dårligere expansions osv. Det lyser også veldig godt opp hos enkelte kritikere at de kun har spilt til level 5-6 uten å ha sett stort mer enn starting zone. Jeg har hvertfall gått fra å være skeptisk til positiv, selv om det er ting som alltid kan forbedres.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...