Gå til innhold

3ises

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3ises

  1. Nå liker ikke jeg United noe særlig, men det skal da være lov å bruke penger man selv har tjent?

    Ja, man kan klage på at de bruker enorme summer, at de har "urettferdige" sponsoravtaler, at de hadde flaks som hadde sin storhetstid da pengegaloppen startet for fullt i fotballen. Mye man kan si om United, men synes det blir helt feil å klage på at dem bruker penger de selv har tjent inn. Man kan klage så mye man vil på at fotballen blir ødelagt, men det er ikke United sin feil.

  2.  

    Å gi Arteta ny kontrakt svekker oss

     

    Arteta er fortsatt god nok til å gjøre en jobb for oss, og har gjort en feilfri jobb i det siste. Det er som oftest i storkampene han ikke greier å henge med, men han er mer en god nok til å hvertfall være på benken for oss. Så forklar meg hvorfor det da ville svekket oss å gi han ny kontrakt på 1 år?

     

    Fordi det mest sannsynlig betyr at Wenger beholder Arteta som førstevalg. Det er helt krise. Jeg sier ja takk til Arteta som andrevalg, men ikke noe mer. Er helt sinnsykt at vi ikke har handlet inn en ny DM, helt latterlig at vi må håpe på at Diaby skal bli skadefri. Som du selv sier, faller Arteta totalt i gjennom i storkampene, men det er ikke alene hans feil. Arteta er ikke god nok for Arsenal som førstevalg.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=0UEpN99vbS8

    Haha, Lord Bendtner.

  3. Håper virkelig ikke Wenger fornyer kontrakten til Arteta. Han har tapt seg mye de siste sesongene, og det vil være svært, svært skuffende om Wenger ikke henter inn en ny DM. For all del, han kan fungere fint som en squad player, men i så fall gir det lite mening at han har fått kapteinsbindet. Det betyr bare at vi får Arteta i startelleveren i enda en sesong, det takler jeg rett og slett ikke.

  4. Driter i kampen i dag. Fokuserer heller på å hylle legenden Wenger. For en mann! Håper alle andre goonere gjør det samme, og alle kritikerne venter til i morgen med å kritisere han. Denne dagen er viet til han, og det har han fortjent, uansett hvordan det gikk i dag.

     

    Hyll, hyll Wenger! Nå skal jeg fappe til Wenger-videoer resten av kvelden!

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...