Gå til innhold

Fangevokteren

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fangevokteren

  1. Har hatt Google wifi siden det ble lansert i USA. Kjøpte en 3pakk og installerte i heimen, ca 270m2 enebolig.

    Har hatt mye forskjellig oppigjennom, det jeg har vært happy med før er linksys sine "blårutere" med

    dd-wrt men disse er for trege etter dagens standard.
    Har kjørt endel med andre routere i relativt høy prisklasse men med dårlig resultat.

     

    Ja det finnes definitivt raskere produkter der ute men for meg med 100/100 fiber og relativt høy trafikk med en gammel nerd og 2 gutter på 14 og 16år i huset fungerer Google wifi veldig bra. Enkel å sette opp, stabil og rask nok til "normal" bruk.

    Har litt dårlig dekning i garasjen så det blir nok en eller 2 noder til etterhvert.

    Skjønner godt at altibox går inn på denne løsningen da det er et stabilt og velprøvd produkt som brukerne klarer å håndtere selv.

    • Liker 1
  2. Bortsett fra en liten flørt med en Samsung i 2012 (ikke akkurat en suksess) har jeg vært trofast mot eplene mine siden jeg fikk min første 3g i 2008. de siste åra har desverre eplene blitt bare surere og surere. Gleden over ny telefon forsvinner i irritasjonen over høy pris og mangel på den aller siste teknologien. Det hjelper heller ikke at eplene får redusert ytelse etter ett års tid i drift og at man i utgangspunktet forsøkte å holde dette hemmelig for brukerne.

    Når min velbrukte 7plus rundet 2 år og var moden for utskifting nå i slutten av oktober sto valget mellom å dra til med en Xs max til over 12' eller en Mate 20pro til over 9'

    Det ble et enkelt valg å skrote eple denne gangen, blir bare mer og mer fornøyd for hver dag i bruk så får vi se om det går over.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...