Gå til innhold

solac

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av solac

  1. Tusen takk for svar :) Jeg er litt usikker på hvor vi bør bo? Ønsker jo litt sentralt, slik at vi lett kan komme oss frem og tilbake til hotellet, ønsker shopping, musicals og London Eye.... Vi tar fly til og fra Gatwick. Hm...synes det er vanskelig å bestemme oss for hvor vi bør bo.... Enig at jeg kan legge litt flere lapper på for å få det sentralt. Kanskje jeg kan skru opp hotellprisene til max kr 1500 pr natt? :) Tips? 

  2. Hei,

     

    Jeg og min jente på 10 år planlegger en tur til London i november. Vi skal være der i 3 netter. Vi har aldri vært der før, så jeg håper noen kanskje kan gi oss noen gode råd og tips om hoteller som er bra og som har grei beliggenhet i fht transport til serverdigheter. 

    Pris: ca 1000 kr natta for begge. :)

  3. Hei.

    Jeg kjøpte dessverre sofa i feil størrelse på Fagmøbler i dag :( Sofaen ble kjøpt i Harstad. Da jeg kom hjem etter 14 mil, så finner jeg ut at sofaen var alt for liten i størrelse!! Vi har heldigvis fagmøbler i nærheten av bygda hvor jeg bor, men det er ikke Fagmøbler i harstad..... Er det noen som vet om jeg har rett på å få byttet en sofa som er tatt ut av emballasjen - og derpå en annen butikk (men samme kjede...)? Jeg er meeeget villig til å bytte i en annen sofa eller et annet møbel.....

     

    Håper noen kan gi meg et svar på dette....:)

×
×
  • Opprett ny...