Gå til innhold

hihans

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hihans

  1. Hei! Skulle sette opp bridge på modemrouter inteno X5668B for å bruke Asus router i stedet. Det virket ikke, og resatte inteno-modem for å sette innstillinger tilbake til default... og nå er det overhodet ikke nett å få. (Kobla vekk asus routeren selvsagt)

     

    Forskjellige feilmeldinger fra dns til avbrutt kobling. Har vært inne og sjekka i setup men finner ikke utav det.

     

    Er det innstillinger fra bredbåndsleverandør (agder breiband nå stayon) som må settes opp i tillegg? Tok ikke factory reset men vanlig reset med knapp på inteno modemrouter boksen.

     

    Kundestøtte stayon er stengt i helgene og finner ikke innstillinger på nett heller

     

     

    Mvh frustrert

    Hilde Hansen Smeland

  2. Bare en liten sidenotis utenfor artikkelens egentlige budskap, ikke for å lage kvalm eller noe. :-)

    Hvorfor ikke ha et eget spotify abb til poden? Jeg husker den gang jeg var ung og fikk penger til å kjøpe et album i uka. Hundreogtjue-hundreogsytti spenn kosta det. Eller 99 kroner om de var på tilbud på Free Record Shop i Karl-Johans gate. Nå snakker jeg med foreldre på samme alder som meg som synes det er for dyrt å ha eget musikk-abb til 99 kroner måneden til poden. Alle endrer synspunkt når de blir minnet på hvor lite penger det egentlig dreier seg om i forhold til da vi var unge.

     

    Gi kidsa musikk!!

     

    Enig i det. Egne kontoer skal begge ungene få / få lov å tjene seg opp til, men de må bli litt større først. 6 og 8-åringen tjener langt fra 100 kr uka i lommepenger så er litt tidlig å spytte inn såpass med penger bare fordi de skal høre på Gangnam style eller Minecraft-sanger (sukk) ørten ganger iløpet av en kveld :-) Men det skal bli DEILIG å få kontoen for seg selv i framtida... med mine relevante sanger istedenfor barnesanger og annet ræl til forslag for ny musikk "jeg liker" :-)

     

    Ønsker meg igrunn familie-abonnement på spotify med flere brukerkontoer.

  3. Jepp, gjort det lenge. Men er i grunnen noe gris når skjermen slår seg av, og man må touche bortpå for å se hva oppskriften var igjen med fingrene fulle av deig. Å printe ut direkte fra mobil/nettbrett er da genialt + at oppskrifta lett kan legges i skuffen hvis det vellykka. Husker jo aldri hvilken oppskrift man ellers brukte "på den kaka som var så god som ble bakt forrige bursdag for ca et år siden..." :-)

×
×
  • Opprett ny...