Jump to content

MrCuzNT

Medlemmer
 • Content Count

  682
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

About MrCuzNT

 • Birthday September 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5655 profile views
 1. Føler at mange ikke har satt seg riktig inn i Star Citizen og hva de prøver å gjøre. Det er nok mange som ikke har prøvd det heller, og hopper på den gode gamle "bandwagon". Når spillet egentlig skulle lanseres, var det splittet fanbase av spillet. Noen ville ha spillet som det er, og noen andre ville ha den mest ambisiøse MMO noen sinne. CIG valgte da og utsette lanseringsdato og fortsette å jobbe på det. For de ville ikke gjøre som mange gjør å lansere et uferdig spill og legge til mer innhold senere. Spillet kan sees på som et av "early access" spillene på steam. Det første de begynte å jobbe med var blant annet å ha en server som skal ha tusenvis av folk på. Og dette skal være uten loading skjermer. Denne teknologien krever årevis med jobbing for å få gjort og er nesten utenkelig, selv med dagens standarder. Og dette er bare en av de mange barrierende aldri krysset som de skal gjøre. Teknologien som brukes i star citizen er allerede banebrytende og langt mer avansert enn noe på markedet nå. Det er derfor også de har flere hundre som jobber på det. Derfor synes jeg det er trist å se folk klage på hvor lang tid spillet er når det de prøver å gjøre ikke bare vil bygge opp Star Citizen, men også ha teknologi som kan brukes i flere spill i fremtiden. Spillet er også spillbart nå og har allerede masse innhold du kan bryne deg på.
 2. Ganske enig at spillet har potensial. Største problemet jeg har er at det er veldig repetetive missions uten noe særlig til story. Dette er en alpha da så det vil nok endre seg. Forhåpentlig vis blir endgame også bra.
 3. Samme med meg. Det er nok headettet
 4. Noen som har fått hodetelefonene ennå?
 5. Jeg har også problemer med svak wifi, og fingeravtrykkscanneren er ikke like responsiv som andre telefoner jeg har prøvd. På grunn av at telefonen er 21:9 er det også mye black bars, men dette er noe jeg forventet. Ellers er jeg fornøyd
 6. Heldig! Funker fortsatt ikke på meg da 😕
 7. Når jeg bladde ned på den kampanje siden kunne jeg fylle ut navn, adresse osv. Så sto det at dette kom på 2000 sek. Greia er at jeg ikke lå inn kortet mitt, og fikk ordrebekreftelse. Betyr dette at når den blir sendt hit, må det betales med postoppkrav? Det er tydelig at denne siden ble laget i full fart, og jeg trodde virkelig ikke at dette kom til å funke...
 8. Enig i den. Jeg har hatt Telia lenge, og har stort sett vært fornøyd. Men dette er noen av de verste tilfellene av missleding jeg har vært borte i.
 9. Noen som har fått svar fra ingrammicro/Sony ennå? Bør jeg bare kontakte ingrammicro med en gang?
 10. Har du snakket med dem? Fikk du et keyboard?
 11. Det stemmer. Jeg synes de bør lage en anmeldelse eller kanskje bare en liten artikkel om analoge taster. Flere bør vite om det, for det for det kan virkelig endre PC markedet.
 12. Kan dere anmelde et Wooting tastatur? Det er er et selvskap fra Nederland som lager tastaturer med analoge taster akkurat som en gamepad. Jeg tror Cooler Master lagde et tastatur med bare noen noen analoge taster, men tror de er litt utdaterte i forhold til den nye typen.
 13. Rema 1000 Rødvin eller hvitvin?
 14. "God byggekvalitet"? Jeg har hatt tastaturet i snart et halvt år og jeg har aldri hatt så mange problemer med et tastatur. Og jeg er veldig forsiktig med tingene mine. Flere taster faller av alt for lett og forskjellige taster stopper plutselig å fungere så du må trykke inn tasten mange ganger for at det skal fungere igjen. Styr unna!
×
×
 • Create New...