Gå til innhold

Predator

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Predator

  1. Er det noen som vet hvordan man redigerer lydprofiler på diamanten?

    Jeg skulle gjerne ha endra den automatiske lyd profilen fra "vibrer under møte" til "stille under møte". Finner ikke noe steder der jeg kan forandre dette.

     

    På forhånd, takk for alle svar!

  2. Hei!

    Jeg skal selge en gammel maskin og lurer på hvor mye jeg kan ta for den.

     

    Maskinen er stasjonær og består av:

    Amd Athlon xp 2500+@3200+ (Alpha Pal 8045 cpu kjøler)

    1 GB ram twinmos pc 3200 DDR(512+256+256)

    Abit NF7 v2.0 hovedort (passiv kjøling på northbridge)

    Geforce 6800LE skjermkort (Ny kjøler fra artic cooling)

    Seagate barracuda 120GB harddisk

    NEC 3520a dvd brenner

    Artic cooling silentium T2 miditower

     

    Hvor mye tror dere jeg kan få solgt denne for? 1000kr?

  3. Ser ut som om jeg kan få tak i filene mine med GetDataBack i allefall da. Selv om jeg desverre ikke får kopiert filene med demo versjonen. Så får vel skaffe meg fullversjonen og redde noen viktige filer. Fant ikke ut noen måte som kan gjenopprette hele partisjonen.

     

    Prøvde et program som heter testdisk også, det skal kunne gjenopprette partisjoner, men fikk feilmelding om at harddisken min var for liten til at den kunne foreta en gjenoppretting. Harddisken min er på 250Gb og partisjonen var på 200 Gb...

  4. Kjenner ikke Vista, men Diskbehandling.

    Se om partisjonen er der, men at den bare mangler navnet D:

     

    Ellers har PM 8 en boot-disk-dos-light utgave.

    Ligger under Tools mappen på cden - om jeg ikke husker feil.

    Prøv denne.

    8085259[/snapback]

     

    Hei og takk for svar. Har vært i diskbehandling, men partisjonen ligger ikke der! Den ledige plassen ligger der, men ikke som noen partisjon. Kan lage en ny partisjon der, men da får jeg jo ikke tilbake alt som var lagret på partisjonen i utgangspunktet

  5. Hei!

    Jeg prøvde akkurat å legge inn Partition Magic 8.0 i windows Vista. Installasjonen gikk greit, men da jeg skulle starte Partition Magic fikk jeg bare error og feilmeldinger. Jeg kom altså aldri inn i progremmet. Jaja da funker ikke partition magic i vista tenkte jeg og uninstallerte programmet. Da fikk jeg plutselig bluescreen og maskinen begynte å dumpe fysisk minne. Maskinen restarta seg og da den starta opp i vista igjen så var plutselig hele partisjonen D: borte! Virker som om den rett og slett har blitt sletta.

     

    Noen som har noen tips til hvordan jeg kan få den tilbake, uten å slette alt innholdet? Har alt av dokumenter, bilder og alt mulig der... Har prøvd systemgjennoppretting, men det fungerer ikke.

     

    Håper noen kan hjelpe meg med å få tilabake D:

  6. Det er sannsynligvis helst at MSN-nettverket er ustabilt, fremfor at noen har brutt seg inn på maskinen din (noe som for øvrig heter cracket maskinen din).

    Beklager at ejg blandet uttrykkene craket og hacket. Men er det ikke rart at min msn messenger skal være så utrolig ustabil konstant i 3 dager på rad? Når jeg kjenenr flere andre som sitter på samme nettverk her som ikke har noen problemer i det hele tatt?

  7. Heisann.

     

    Jeg har hatt store problemer med msn i mange dager nå. Det virker som om msn min er ekstremt ustabil. Jeg snakker med andre, men mange av meldingene som blir sendt komemr aldri frem. Dette begynner å bli veldig irriterende. Er det samme problemet med messenger 6.2, 7.0 beta og windows messenger. Jeg har nyeste oppdateringer fra windows. Kjører norton antivirus 2005, scanna med Ad-aware 6.0, men eneste brannmur er den som er innebygget i wondows. Etter mye ergelse har ejg faktisk formatert også og lagt inn alt clean på nytt, men fortsatt samme problemet. Andre som sitter på msn på samme nettverk som meg har ikek dette problemet. Så er det noen som sitter å hacker meg eller noe? Elelr noen andre forslag?

     

    På forhånd takk for alle svar

  8. Siden du ikke er sikker om du flytter på riktig "Jumper" ville jeg prøvd og ta ut batteriet på hovedkorte. Da får du værtfall resatt biosen, men husk la det være ut en liten stund før du setter det inn igjen...

     

    /Cyrus

    Prøvde å ta ut batteriet en liten stund i sta, men satt det da raskt inn igjen. Prøver å ha det lengere ute nå.... ligger 15 min foreløbig. Får vente en stund til for å være sikker

  9. Du har satt jumperen tilbake i riktig posisjon da? Husker jeg glemte det en gang, og gikk i taket flere ganger før jeg innså hva jeg hadde gjort. :)

    Ja den er satt tilbake i riktig posisjon. Men er ikke helt sikker på at det er riktig jumper.... for maskinen starter opp da også selv om jeg har stilt på jumperen. Skal den det da? Kan noen bekrefte at det er riktig jumper?

     

    Ikke noe kyndige databutikker i nærheten her gitt... Koster jo ikke så mye for et nytt NF7 kortnå da, men ergelig alikevel.

  10. Spør meg ikke hvordan ejg klarte det, men jeg var inne i bios og gjorde noen forandirnger. Trykka på save and exit setup. Da kommer skjermbilde: "Do notpower of while bios is saving your settings" Og hva klarte jeg å gjøre? Joda akkurat da var jeg i ferd med å flippe over power knappen og pc`n skrudde seg av... Prøvde å starteden igjen, alle disker og vifter og sånn starter opp som normalt, men ikke noe bilde på skjermen eller liv i tastaturer (num lock lyser ikke). Hovedkortet er et abit nf7 v 2.0 Har ikke manualen til hovedkortet her, men prøvdejumperen nede ved siden av batteriet ccmos. flytta på den for tror det er den som resetterbios. Men ingen forrandirng. Har også prøvd å ta ut batteriet, men ingen forandring.

     

    Klarte jeg å ødeleggehovedkortet mitt nå? eller har noen noen tips til meg?

     

    Takk for alle svar...

  11. Etter at mitt radeon 9600Pro tok kvelden kjøpte jeg meg et nytt skjermkort. Geforce 6800LE. Jeg byttet skjermkort i maskinen. Formaterte harddisken og la inn windows på nytt. Alt gikk fint. Kom inn i windows og la in drivere for nvidia chipset. Skulle så koble til internett for å laste ned drivere til skjermkortet. Men hva skjer. Joda maskinen finner ikke noe nettverkskort. Jeg går på enhetsbehandling. Står ikke noe om nettverkskort der i det hele tatt. Ikke som installert enhet eller som enhet uten driver. Og jeg har Abit NF7 V.20 som hovedkort. Altså integrert nettverkskort!! Lyd drivere, usb tilkoblinger og alt sånn er installert ogvirker fint. Men nettverkskortet er lissom helt borte. Jeg har satt i nettverkskabelen bak på pc`n også og det lyser grønt som vanlig. Lyset slukker hvis jeg tar ut kabelen.... Og har desverre ikek noe annet pci nettverkskort jeg kan prøve med her.... Har formatert og lagt in alt på nytt mange ganger før.... HVa i all verden kan være galt? HVOR tok nettverkskortet mitt veien? Prøvd å formatere og legge inn på nytt 2 ganger nå også

  12. Har Abit NF7 V2.0... Dette kortet har optisk utgang for lyd... prøvde dette med min 1m lange optiske kabel og det fungerte glimrende i forhold til audiokabler... Men pc`n min står et stykke unna reciveren. Noen som vet hvor man kan kjøpe optisk kabel med TOS link plugger på ca 10 meter??? Blir litt vel dyrt å kjøpe 3 kabler på 3 meter og skjøte...

     

     

    Edit: Fant billige 5 m kabler på clas ohlson... Bare å skjøte 2 sånne;)

  13. Fikk flasha uten noen problemer!!! Brukte biosen som eXploid hadde funnet. Men er det noen måte å se om man har fått XT på? Står bare Radeon 9600 Series... Og når jeg bruker rage 3d tweak og trykker på standard settings går den tilbake til 400/300 mhz... Flasha forresten et sapphire 9600 Pro fireblade.

×
×
  • Opprett ny...