Gå til innhold

kalkulatoren

Medlemmer
  • Innlegg

    339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kalkulatoren

  1. Lurer på hvordan det funger i praksis? For det spørs vel om disse bussene har mobil innebygd? Eller man må ringe ruter ved problemer? Teknisk feil etc på egen mobil hvis dørene ikke virker eller noe annet?

     

    Tror ikke man kan se film\spille musikk på de bussene. Vanlig busser har høytaller anlegg. Men tror vel ruter vil vel droppe det?

    Usikkert om det blir belte eller ikke. Da oslo har forskjellig system på det på de røde og grønne bussene.

    Ville gjerne prøvd dette i dag, men tror det kun er lukket testing antakelig?

     

    Noen som har anelse hvor stor ruter appen vil bli 500 MB?

    For hvis den skal gjøre samme som uber ha google maps der man kan se hvor lang unna slike busser er må vel de gjøre noe smart? Da slik appen er i dag funger den kun å bestille billett.

     

    Er selv skeptisk til nsb\ruter app med tanke på batterilevetid og om appen er trygg, har man rootet mobil er det lett å få tak i noe falsk app.

    Litt usikkert om det blir trådløs i bussen som andre busser\tog?

    Strømuttak er ofte mangelvare også.

     

    Uten sjåføren får en sikkert plass til en kino med høytaleranlegg i bussen - så kan de reisende se de nyeste kinofilmene på veien hjem.

     

    Hvis ruter appen blir 4000MB så kan appen inneholde alle aktuelle filmer også så trenger en ikke trådløst internett i bussen.

     

    Så kan de med rootet mobil betale mindre for bussturen ettersom Ruter ikke trenger å betale for filmen som vises?

     

    Antar at det finnes en nødhammer en kan bruke for å knuse døren hvis den ikke åpner seg, men de reisende kan jo bare se en film til mens de venter på at strømmen i bussen skal ta slutt.

  2. Det verktøyet for MS-Sqlserver jeg har vært mest fornøyd med er Sql Examiner.

     

    Ser at de også har støtte for Mysql, men jeg har ikke hatt anledning til å teste det

    .

    Bruker det på den måten at jeg sammenligner skjema og lager et skript som deretter kjøres på databasene som skal oppgraderes. En må uansett se litt gjennom hvilke endringer som er blitt gjort.

     

    Husk backup

  3. Men fikk nettopp bekreftelsen... Estimated delivering time 22. sept -.- Mens på hjemme siden stod det 1-3 dager! Når er det du får din Mac?

     

    På apple.no så betyr 1-3 dager antall dager før pakken blir sendt. Av og til så blir den sendt med "kamelkaravane" fra Kina til Nederland og det tar litt tid.

     

    Trøsten er at du som oftest får pakken noen dager før estimated delivery.

  4. Vi beklager sterkt at datoen har blitt forflyttet, grunnen til dette var at vi fikk solgt mange fler enn det vi hadde beregnet.

     

    Jeg tror de feilberegnet litt når de gjorde den 20% på alle laptoper - må ha glemt at en ikke skal ha sånne tilbud på Apple produkter, særlig når det akkurat har kommet en ny MacBook Air på markedet.

     

    På elgiganten.se kan en se nåværende leveringsdatoer - er samme hovedlager de sendes fra mener jeg - på elkjop.no fjernet de jo hele muligheten til å bestille produktet.

     

    http://www.elgiganten.se/search?remove_All=true&WFSimpleSearch_NameOrID=macbook+air

  5. Det sto nå trossalt 22.9 ved bestillingstidspunkt, gjorde i allefall for meg, så ser ingen grunn til å klage enda.

     

    Det stod 5.9 på den modellen jeg bestilte, så jeg visste det ville ta litt tid. Meningen var ikke å avspore tråden, bare å informere om at 20% tilbudet til Elkjøp ikke var så fantastisk som det hørtes ut som.

     

    Kommentaren var først og fremst ment som en trøst til trådstarteren :D

  6. Prøvd å blåse ren viften? legger seg mye støv der.

    De er slike av natur. Også andre HP modeller (vi har en nyere media laptop) er håpløse når det gjelder varme og støy. Nesten som man er redd for å la strømforsyninga ligger ubevoktet..

     

    Min ble i hvert fall betydelig bedre etter at jeg skrudde opp den og blåste ut støvet som hadde lagt seg i viften i løpet av årene. Faktisk bedret det seg såpass mye at jeg turde å gjøre et par ekstra oppgraderinger i tillegg.

     

    Så etter en ny strømforsyning, nytt batteri, SSD disk og reinnstallasjon av operativsystem begynner jeg å blir rimelig fornøyd med pcen igjen :new_woot:

  7. Så hovedproblemet her er at du ønsker å benytte Tollpost Mypack for å levere en pakke til butikken din.

     

    Men MPX tilbyr ikke Tollpost Mypack - det de dermed har er pallfrakt som er et produkt hovedsakelig for store tunge ting. Denne kan entes bli levert hjem eller hentes på Tollpost terminaler.

     

    Ja jeg er enig i at Tollpost Mypack er et godt og kjapt produkt og det har jeg skrevet tidligere. Det hadde vært fint hvis også MPX tilbød det - ettersom MPX og Komplett er det samme konsern så burde det ikke være noe i veien for det.

     

    Det krever jo at MPX legger inn dialogen for valg av Mypack utleveringsted i bestillingsprosessen sin.

  8. Men hvordan skal man betale da? blir kun oppkrav? :(

     

    Ja, så da ender du opp som meg som bare finner en ting jeg vil ha og som da blir dyrere enn hvis jeg hadde kjøpt den i en annen butikk. Så da avbestiller jeg og tenker at jeg må vente å kjøpe til neste gang.

     

    Lurer på om en løsning er å bestille 2 ganger en med kredittkort og en med kontant og så kan en avbestille den av ordrene en ikke trenger, men det er jo litt risikabelt hvis de faktisk sender den en betalte med kredittkort i mellomtiden.

     

    Kom på at den risken kan en jo fjerne ved å bestille noe som ikke er på lager i kredittkortbestillingen. Blir muligens komplisert og ødelegger all lagerstyring, men hva gjør en ikke for å spare noen kroner.

  9. Det som er mer interessant enn betingelsene er hvordan Amentio håndhever fraktbetingelsene. Jeg antar at de ikke er tjent med at kunder ikke får varer fordi de blir levert midt på dagen.

     

    I første posten så skrev du ingenting om at du hadde personlig erfaring med problemstillingen. Hva sa Amentio når du kontaktet de og forklarte situasjonen? Det bør jo selv for Amentio oppfattes som urimelig at en må holde seg hjemme flere uker i tilfelle det kommer en pakke på døren.

  10. Husleien i et borettslag dekker gjerne også vedlikehold av bygningen utenom det som er innvendig i din leilighet. Dette kan være skifting av vinduer, vedlikehold/maling av fasade og rør frem til leil.

     

    Fellesgjelden på eldre borettslag er ofte et resultat av utført vedlikehold som betales ned ved hjelp av husleien og ikke direkte da de ble utført.

     

    Så lenge fellesgjelden ikke er så høy at det er risiko for konkurs så er det ikke veldig stor forskjell på et borettslag og selveierseksjoner. Fellesutgifter finnes jo også i selveiende leiligheter.

×
×
  • Opprett ny...