Gå til innhold

konlar

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av konlar

  1.  

    Har masse lag spikes/stuttering med i5 2500K og EVGA 780 Classified. Selv med nyeste Nvidia driverne... GPU Usage går hele tiden opp og ned holder seg ikke på 99%

    Kjører vel ikke på pirat-versjonen? If you do, sjekk at du ikke har fått bitcoin-mining viruset. Det ser du på task manager hvor explorer.exe tar 50% av cpu kraften ved idling.

     

    Etter 337.88 driveren ble spillet vesentlig mer stabilt og fikk generelt mye høyere gjennomsnittlig fps hos meg på mitt gtx 680. Spillet spiser vram, så ultra textures vil by på stuttering fra tid til annen hvis du bare har 3GB vram.

    Spiser forsåvidt også RAM, så man bør ha 8GB der.

     

    Fikset nettopp stutteringen, er en innstilling på skjerm menyen hvor du kan velge kvalitet på teksturer, satt den på høy som viser at det skal bruke 2GB istedenfor ultra som bruker 3gb, fikset alt nå :)

  2.  

    Har masse lag spikes/stuttering med i5 2500K og EVGA 780 Classified. Selv med nyeste Nvidia driverne... GPU Usage går hele tiden opp og ned holder seg ikke på 99%

    Dette du forklarer virker som cpu flaskehals, eller noe annen faenskap i windowsinstallasjonen, f.eks malware.

     

    Dog rart at det kan være cpu flaskehals, da mange tester viser at det ikkje krever uendelig cpu. Kanskje fir mye AA slik at du bruker all vram?

     

    Off topic? :p

    Tviler det er CPU'en, så benchmark og i5 var like god som i7 i spillet. Selv på medium innstillinger skjer det samme problemet. Tror ikke dette er off topic da vi diskuterer driverne til Watch Dogs og selve spillet :)

  3.  

     

    Vanskelig å finne skikkelige lag å plukke når man ikke har noen sponsorer da :)

    Er litt kjedelig at det ikke kommer frem på hjemmesiden vår enda siden vi enda jobber med profileringen av sponsorene der, men vi har stående prestasjons-avtaler med flere sponsorer. feks. SteelSeries og Økonor.

     

    Dette betyr at lagene vi har vil kunne få sponsing basert på resultater. Det kjipe med disse er at for å få resultater må man satse og mange vil gjerne ha sponsing FØR de orker å satse.

     

    Mvh

    Kim-Erik Aanes

    Team GamersLeague

    Ahh ok, men det smarteste da er å evt. plukke opp lag som allerede er etablert og har spillt sammen en stund og har noen resultater. Det finnes nok av Norske spillere, men de fleste da spiller vel under en organisasjon fra før av. Eller så må dere ut å se etter nye talenter, er helt sikkert en del som også vil satse :) Kan ikke bare å sitte å vente til noen dukker opp, du må ut for å finne dem :)

  4. Har hatt noe av det mest elendige nettet fra Get. Mest ustabile og trege nettet jeg har prøvd. Også får man ikke noe i nærheten av det man betaler for. Selv etter en tekniker hadde vært på besøk å prøvd å se om han kunne gjøre noe, så har det forsatt vært ustabilt og ikke vært i nærheten av de hastighetene man betaler for.

     

    Hjelper lite om det blir raskere, når de uansett ikke kan levere et stabilt nett som ikke blir tregt eller slutter å funke i det hele tatt. Uansett om det blir raskere, vil man ikke merke det siden det er uansett ikke i nærheten av det man betaler for...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...