Gå til innhold

ps4lolololo

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ps4lolololo

  1.  

    Hei, min z5 Premium døde i dag. Skjermen begynte å blinke/flimre å nå lyser den bare svart. Ingen farger. Det virker som om lcd gikk i stykker. Må jeg kjøpe ny skjerm for å fikse den? Fingeravtrykksensoren reagerer og mobilen piper når for eksempel alarmen er stilt inn. Men skjermen og toutchen er svart. Selve baklyset lyser fortsatt. 

    Det hele skjedde mens jeg bladde gjennom facebook på morgenen. 

    Noen som har tips?

    Har du prøvd forced restart? at du trykker inn den lille knappen inne i luka til venstre?

     

    Høres rart ut, og leit at du allerede har skiftet bakglasset mtp garantien :( 

     

    Anbefaler forøvrig å bruke panzerglass som f.eks Dragon Trail eller Gorilla både bak og fremme! Har reddet min Z5P et par ganger!

     

    Jepp, har prøvd det meste. Ble en ny Iphone 6s plus istedet. Noen som har mening om hva den gamle er verd om jeg selger den slik den er?

  2. Hei, min z5 Premium døde i dag. Skjermen begynte å blinke/flimre å nå lyser den bare svart. Ingen farger. Det virker som om lcd gikk i stykker. Må jeg kjøpe ny skjerm for å fikse den? Fingeravtrykksensoren reagerer og mobilen piper når for eksempel alarmen er stilt inn. Men skjermen og toutchen er svart. Selve baklyset lyser fortsatt. 

    Det hele skjedde mens jeg bladde gjennom facebook på morgenen. 

    Noen som har tips?

  3.  

    Ifølge apple er iPhoner klare for dette. https://support.apple.com/no-no/HT203078

     

    Les artikkelen du linker til. Norge er ikke på listen selv om VoLTE er lansert. Apple må pushe en oppdatering for at det skal fungere. 

    Står at operatøren i Norge ikke støtter det. Så kan godt være at det kun trengs en oppdatering ja, men poenget mitt var at iPhone 6 og nyere er klare for det nå.

×
×
  • Opprett ny...