Gå til innhold

Heltgreitype

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heltgreitype

  1. Jeg har selv en PC med en kablet kobling som har ca 3Mbit ned.. Samt har jeg en trådløs kobling via en annen ISP som har ca 5Mbit..

     

    Jeg får ikke brukt begge koblingene samtidig til vanlig surfing og streaming.. Men derimot fungerer de samstemt når jeg bruker uTorrent eller andre tilsvarende P2P koblinger. :)

    Hvordan får du koblet deg til både trådløst og med kabel samtidig? :)

  2. Test skjermen på en annen pc / video spiller. Fungerer den der så er det pc hardwaren som er problemet.

    Og ikke minst, husk å teste med forskjellige tilkoblinger.

     

    Jeg skriver jo at jeg vet det er maskinen som er problemet. Skriver også at jeg bruker 2 forskjellige maskiner, og at det fungerer på den ene. Ikke bare blinker skjermen under oppstart, men maskinen skrur seg av etter 5 sekunder med denne blinkingen. Noen ganger kommer også denne skjermen etter noen timer med PC'en på. Da blir den treg og begynner å henge seg, så blinker det, så skrur den seg av. 

  3. Hei! :)

     

    Her om dagen bestilte jeg meg viftestyring til PCen. Koblet det opp å startet maskinen. Maskinen startet som vanlig, men etterhvert ble ting tregere og programmer begynte å henge seg. Så tok jeg restart og da skjedde dette under oppstart; https://m.youtube.com/watch?v=a5lmg5PCx5w

     

    Jeg tok da bort viftestyringen og koblet ting tilbake til hvordan det var, men dette skjer fortsatt. Så aner ikke om viftestyring egentlig har noe med saken å gjøre. Nå får jeg denne blinkende skjermen annenhver gang jeg starter maskinen og etter noen timer med PCen på.

     

    Den blinkende skjermen ser ut som slik snø vi fikk på TVen i gamledager.

     

    Noen som vet hva det kan være?

     

    Specs;

    msi x99s

    Intel i7 5820K

    MSI geforce 970

    Corsair rm850w

    Corsair H60

    Cruicial ddr4 ballistix 2400mHz 16gb

  4. Hei!

     

    Jeg har akkurat fått meg kamera og begynt å ta bilder.

    I den forbindelse lurer jeg på om dere har lyst til å fortelle meg om en fotograf som inspirerer dere?

    Eller et enkelt bilde dere syns er fabelaktig!

     

    Jeg har ikke vært i gamet lenge, men jeg har virkelig fått sansen for en fyr kalt JoeyL. (mulig han er superkjent og alle vet hvem det er) :huh:

     

     

    http://www.joeyl.com/favor-galleries/quick-selection/post-329630-0-71629500-1422923112_thumb.jpg

     

     

  5. Nå kjenner jeg ikke Pentax-kameraer, men på Canon kan du som nevnt av andre over velge Long Exposure Noise Reduction (LENR). Da tar kameraet en "svart" eksponering tilsvarende lukkertiden du hadde på bildet for å finne hot pixels og trekke fra disse. Jeg har god erfaring med dette på min 70D (bare husk at du dobler tiden det tar å ta et bilde hvis dette er kritisk - eller irriterende...), dog har jeg hørt andre mene at det kan øke noise i noen tilfeller. LENR er vel en av de få kamera-innstillingene som påvirker RAW-filen direkte.

    Ja, fant ut at jeg har det samme og at den har stått på auto :)

  6. No problem:-)

     

    Var ikke klar over det selv før jeg skulle kjøpe sims til madamen å greide å kjøpe en haug med sims 2 dlc'er :-/ tok kontak med kundeservice på origin som sa ingen problem klart du ska få $ telbake osv. Jeg var nesten i sjokk.

     

    Det er jo greit nok, men jeg spør egentlig etter hva det norske lovverket sier og hvilke paragrafer jeg kan slenge i disken. =)

  7. Du er jo lite spesifikk i hva du skriver (dvs jeg tolket det som spillet ikke fungerer i det hele tatt ) og bildet sier heller ikke så veldig mye om man ikke eier samme spill , utenom at det søker etter spillere...

     

    Men er det sånn at det er mangel på andre spillere som eier spillet og som du kan spille sammen så er det ikke et problem som du kan gjøre så mye med , derimot problemer med servere osv er det jo soleklart at utgiveren må ta hånd om , men her igjen har de jo sikret seg gjennom EULA'en om du leser den...

     

    Er det sånn at du kjøper et produkt som er markedsført for å gi en opplevelse som det ikke leverer og maskinen din oppfyller kravene til å kjøre spillet så er det jo soleklart at du kan reklamere på det.

     

    Hvor vanskelig butikken kan være er opp til dem , noen er svært striks og nekter deg å reklamere på åpnende spill som krever at du registrer deg på nettet og henviser deg heller videre til utvikleren av spillet.

     

    Jeg vil dog anta at du er 100% sikker på at det er ingen problemer med din maskinvare før du går videre? Har du hørt fra andre Norske spillere som har samme problem som deg?

    For lite folk er det selvfølgelig ikke siden det er Halo. Og ja jeg er helt sikker på at andre har problemet. Med all den klagingen er jeg egentlig ganske sikker på at 100% har problemet. Og alle beklagelsene fra microsoft viser vel også det. Så at spillet ikke leverer det det skal er jo sikkert. Jeg regner med at elkjøp kan bli kranglete, men har de ikke egentlig plikt til å gi meg pengene tilbake?

     

    Hvis tv'n min slutter å virke innen 5 år så har de jo hvertfall plikt til å ta den i mot. De kan vel ikke be meg ta kontakt med samsung da?

  8. Har du tatt kontakt med teknisk støtte hos spillutgiveren (Microsoft)? Om du sliter med multiplayer men selve spillet fungerer som det skal er det trolig problemer med nettverket som gjør det.

     

    Hvorfor skal det ha med nettverket mitt å gjøre? Jeg skriver jo at det har blitt en merkelig trend og trenden er jo akkurat at multiplayerdelen av spill ikke fungerer ved lansering lenger. Det er ramaskrik over hele verden pga Halo, Far Cry sliter, GTA hadde problemer med både lansering på forrige gen konsoller og den nye. Assassins Creed har hatt problemer. Så det er nok heller motsatt av hva du sier, altså veldig lite sannsynlig at det er mitt nettverk da dette er problem som er stort over hele verden. Men spørsmålet er, når spillene ikke fungerer har man retten til å bruke reklamasjonsretten? Som med en feks støvsuger.

  9. Hei!

     

    Det skjer en merkelig trend i disse dager hvor de virkelige store titlene innenfor spillbransjen blir lansert og så virker de ikke.

     

    Jeg har kjøpt meg Halo for samme grunn som jeg alltid har kjøpt Halo, for å spille multiplayer og bli god til det.

    Når spillet da ikke virker snart 2 uker etter lansering er spørsmålet mitt naturlig nok, hvordan funker det å dra til feks Elkjøp å si "Hei, spillet mitt virker ikke" ? :hmm:

    post-329630-0-10789200-1416615673_thumb.png

  10.  

    Er det slik at man ikke lenger har shops til våpen og slikt, bare til consumables!?

     

    Det stemmer.

     

    Hvordan skal jeg nå kunne stole på deres anmeldelser når dere av en eller annen grunn har klart å gi supre karakterer til to utgivelser hvor spillet nesten ikke fungerer.. Halo fikk 10/10, det har jeg eid i 4 dager og fått lov til å spille i 1 minutt.. Hvordan dere da klarer å anmelde det i det hele tatt forstår jeg ikke..

×
×
  • Opprett ny...