Gå til innhold

Moddi Waldemar-Lima

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moddi Waldemar-Lima

  1. Det er løyner! Telia har hvert raskere i flere år nå! Selv om telenor kommwr med sine løyn propaganda for å lure til seg nye kunder! Å Telia har mye bedre dekning! Det hjelper ikke med bra hastighet om dekning er for dårlig! Å telenor behandling av kunder & tidligere kunder er ikke bra!

     

    Er glad for at jeg ikke har brukt de på lenge! Alle som bruker telenor får bare problemer som ikke Telia har!

  2. Gleder meg til den dagen jeg får kjøpt meg ny iPhone slik at jeg kan bruke Apple pay! Det skal bli bra å kunne bruke den til å ta imot penger fra mine websites & blogs! Fordelen med Apple pay er at den muligheten er tilgjengelig i mange flere land en visps noen ganger vil kun brukes i!

     

    De banker som ikke gir mulighet til å bruke Apple pay vil miste mange kunder! Dersom ikke den banken jeg bruker tar seg i sammn å tilbyr Apple pay, da blir det snart bank bytte!

  3. Jeg for telefon fra utlandet & andre ukjente nummer daglig! Selv om mitt mobiltelefon nummer ikke er tilgjengelig i noen av nummer opplysninger! Å det ble ikke bedre når jeg skiftet mobiltelefon nummer for noen år siden!

     

    Håper at det blir slutt på telefon fra telefon selger også som jeg også har reservert meg for, som ikke hjelper!

     

    Jeg vil kun ha telefon fra personer fra personer som jeg kjenner! Vil ha mulighet for slippe å få telefon fra andre en de som jeg har laget telefon nummer til i telefonen!

  4. Ice + chilli og tv2 (samt andre virtuelle operatører som ikke er eid av monopolistene) i ett tredje mobilnett som er bygget for kapasitet ville vært fantastisk.

    Tv2 ser vel også at de må investere i infrastruktur uansett.

    Det burde også være mulig å samarbeide med andre store aktører for å bygge kjernenettet mellom basestasjonene nå som datasentere dukker opp med jevne mellomrom.

     

    Mye bedre å bruke noen som ikke eier sitt nett, men som bruker Telia! ICE har for dårlig dekning & for sakte nett! Det samme gjelder også telenor (også kalt for svindel & bedrag)

  5. Bra at Vipps går med underskudd håper at de går konkurs, slik at Apple pay, Google pay, Samsung pay, Amazon pay, å andre internasjonale aktører kan overta! Slik sær norske tjenester som Vipps er ikke bra! Å håper at når Vipps går konkurs at MobilePay kommer tilbake til Norge!

     

    MobilePay var mye bedre en Vipps! Vipps mangeler flere muligheter som MobilePay hadde som også Apple pay & de andre internasjonale aktørene har!

     

    Ha en velsignet sommer!

     

    Med vennlig hilsen

    Teknologi Nerd & Geek iModdi (Internet Moddi)

  6. Jeg er overbevist om at RiksTV snart blir lagt ned! Å alle de frikveser som er ledig til en hvertid vil bli brukt til WIFI eller Bluetooth, NFC, Mobile Internet, mobile samtaler eller annen type teknologi som kan brukes til computers & mobile Internet! Å det som er negativt med GSM & 3G & 4G & 5G i forhold til fiber, annen teknologi som vi har i våre hjem for Internet har mye bedre teknologi & ikke har begrensning i bruken som mobile Internet har!

     

    Om 5G skal være noe mening i å oppdatere til så må 5G ha alle muligheter som fiber, dersom en aldri betaler for samtaler, SMS, mobile data, da er det bra! Å MMS kan legges ned, fordi det aldri har hvert bra nok slik som Facebook Messenger, viber, WhatsApp, å andre slike løsninger er!

     

    Selv er jeg ikke fornøyd med at de fleste Messenger, Messages, Chat løsninger, må en oppgi mobil telefon nummer for å bruke, som er upraktisk! Bedre med løsninger som ikke brukes, e-mail, mobiltelefon nummer, bedre å bruke username!

     

    Mer om det tema senere!

     

    Ha en fortsatt velsignet sommer!

     

    Med vennlig hilsen

    Teknologi Nerd & Geek iModdi (Internet Moddi)

  7. Der jeg bor er det Get som har monopol, mens forrige leilighet var det Altibox som hadde monopol! Begge leilighetene er forskjellige deler av Mjøndalen!

     

    Om jeg kunne velge ville jeg ha valg Fiber fra Altibox på Internet & TV fra Get! Der jeg bor nå har Get kun koaks!

     

    Altibox har raskere Internet en Get, mens Get har bedre TV løsning med å kunne velge de kanaler en ønsker, å Get har mer lagringplass på PVR, en det Altibox hadde!

     

    Med vennlig hilsen

    Teknologi Nerd & Geek Internet Moddi

  8. Ingen hele informasjon eller annen informasjon om meg skal med der!

     

    Selv har jeg sluttet å bruke lege for over 10 år siden, å meldt meg ut av fastlege ordningen for flere år siden!

     

    Jeg kommer aldri i mitt liv benytte meg av helsevesenet!

     

    Derfor forlager jeg at alt som min tideligere lege har skrevet om meg skal bli slettet!

     

    Det er nok de som staten har om meg hos Folkeregistert & Skatteetaten & NAV & Posten!

     

    Med vennlig hilsen

    Teknologi Nerd & Geek Internet Moddi

  9. Det ville ha hvert best om det ble forbudt å bruke utenlandske bedrifter å gjør enkelt jobber i Norge! Da ville alt ha hvert bedre! Å at alle som gjorde jobben var norske & da ville vi ha få bort alt det dårlige som en del utenlandske bedrifter & arbeidere gjør!

     

    Det å flere tema kommer på moddi.blog i 2018!

     

    Med vennlig hilsen

    Teknologi Nerd & Geek Moddi

    • Liker 1
  10. Dårlig med mange feil her! Prisene er ikke alt & det er mye som ikke er med her som gjør at ingen av de som kommer mest ut her er bra nok!

     

    Det er kun Telia sitt nett som har bra nok dekning! Å Telia har noen tjenester som kun de har! Som gjør det uaktuelt å være kunder hos andre!

     

    Å kundeservice er ikke med her! Der Telia er de eneste som har bra nok kundeservice!

     

    Mens som alle vet har telenor inkludert alle selskap eiet av telenor ingen kundeservice å behandler sine kunder & tideligere kunder dårlig! Har du hvert kunde hos telenor, da aksepterer de ikke at du ikke vil være kunde der lenger!

     

    Kommer til å dele mer om de andre spennende tema på moddi.blog & imoddi.blog fra å med 2018!

     

    Med vennlig hilsen

    Teknologi Nerd & Geek Internet Moddi

  11.  

    Tallene er for desktop, så da har det lite å si at android er linux.

     

    Joda, men det sier ikke artikkelen fra digi.no noe om. De har dessuten litt uheldige formulering som "Hvis tallene skulle ha vist seg å være korrekte ville det si at rundt 200 millioner mennesker hadde gått over til Linux i løpet av september. "

    Det gjør den, fordi en mobiltelefon & en PC er ikke det samme!

    • Liker 1
  12. Det er heldigvis lenge siden jeg sluttet å høre på radio!

     

    Den dagen jeg får meg lappen & bil blir de nye bil uten radio!

     

    Da blir det bruk av Apple Music & Spotify som jeg har brukt i flere år når jeg benytter meg av kollektivt!

     

    Kommer aldri til å ha dab/dab+ i egen bil den dagen jeg får lappen & bil!

     

    Mye bedre med Music streaming & Podcasts! Der jeg selv bestemmer hva jeg skal høre på å ikke dårlig radio!

     

    Kommer heller aldri til å høre på netradio fra mobiltelefon eller laptop! Alt av radio kanaler var for dårlig kvalitet sist jeg hørte på radio! Mye bedre med TV når jeg er hjemme, på TV finnes TV Visjon Norge, Kanal 10 Norge, God TV, TV 2 Nyhetskanalen & flere bra webtv kanaler & løsning for filmer!

     

    Derfor var det slutt å høre på radio i 2005 for meg! Om det skal bli noe radio å høre en gang i fremtiden, da finnes ingen norske som er bra nok, da det bli utenlandske netradio! Har ikke savnet radio etter at det ble slutt å høre på det i 2005! Kommer nok aldri til å savne å høre på det!

     

    Det er alltid forferdig å sitte på med personer som skal ha på sin radio, når jeg sitter på med de! Kan ikke fordra slikt! Den tiden frem til 2005, var kun høring på radio når jeg var alene, å i nesten 5 år uten TV, å da ble radio erstatning for TV, som jeg aldri gjør igjen! Når en skal høre på radio skal det alltid gjøres når en er alene, å når en ser på TV er alltid beste å gjøre det også alene!

     

    Med vennligst hilsen

    Internet Moddi

  13.  

    ...snip

     

     

    Mye korrekt, de minst innvandringsvennlige partiene er SP, AP og FrP. Merkverdig med FrP, da de egentlig ser seg som liberalistiske, men det er de vel i realiteten svært langt i fra. Venstre er klart et av de mest innvandringsvennlige partiene - og vil i realiteten ha langt mer liberale regler enn det stortingsforliket om asyl- og flyktningepolitikken gav.

     

    For de to andre er det i det grunnleggende verdisyn klare ønsker om begrensinger på innvandring, AP pga det å verne om arbeidsplasser og faglige rettigheter og SP av mer "nasjonalistiske" hensyn. Dog har AP også deler av "solidaritetssynet" til SV, Rødt og MGD - og kommer derfor i et mellomskikt.

     

    I realiteten har hverken Rødt, SV eller MDG noe verdigrunnlag knyttet til fri flyt av arbeidskraft, dvs de kan godt tenke seg å redusere arbeidsinnvandringen. Men de har et verdigrunnlag knyttet til solidaritet som gjør at de vil ha en mindre restriktiv asyl- og flyktningepolitikk. De mener vi har et utvidet ansvar.

     

    Det er også sterk logisk sammenheng her, partier som ønsker sterk innvandringkrontroll - bygger i stor grad argumentasjonen for denne på de samme argumenter som for økt overvåkning, nemlig terror, kriminalitet, fremmedfrykt, kontroll osv.

     

    En realitet er også at full innvandringskontroll og et ikke overvåkningsssamfunn i realiteten er inkompatibelt. Innvandringskontroll krever at vi vet hvem vi kan slippe inn, vi kan nemlig ikke stenge 100 % - da får vi andre problemer. Screening krever overvåkning. Så man må da faktisk velge hva man mener er viktigst.

    Partiet De Kristne har den beste politikken på det områdene som dere beskriver her! Gå til www.dekristne.no for å få mer informasjon om hvorfor stemme på Partiet De Kristne!

     

    Med vennlig hilsen

    Reformator Internet Moddi

×
×
  • Opprett ny...