Gå til innhold

ocl44

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ocl44

  1. I set-up menyen (skiftenøkkel ikon)

     

    File No. Sequence

     

    This ensures your file numbers keep counting up. Set this ON.

     

    If you leave it at default you'll start from DSC_0001 every time you reformat. Over time you'll have hundreds of photos on your computer all called DSC_0001. It will drive you crazy if you ever try to use two of them in the same document and it will be too late to do anything about it.

     

    Set it to ON, which should be the default but isn't.

    http://www.kenrockwell.com/nikon/d40/users...menus-setup.htm

     

    Meg det er noe galt med siden jeg ikke får dette til? :p

  2. Er helt ny innen speilrefleks, men har bestemt meg for å kjøpe kamerea nå. Synes det er morro med bilder! Blir i første omgang å kjøpe et kit. Ønsker selvfølgelig mest mulig kamera for pengene. Vet ikke hvorfor, men jeg liker Canon, sikkert fordi jeg har et ixus fra før av:) så canon er ikke et must!

     

    Hva skal jeg kjøpe? Jo mere jeg leser om de forskjellige kameraene jo mere usikker blir jeg!

    Har sett litt på Nikon D60kit til 4695,- på elkjøp. Er dette et bra valg?

     

    Tenker jeg begynner med et kit, for så å kjøpe nytt objektiv senere. Vil jo helst ha et kamera der jeg kan bruke skjermen som søker, men har lest litt rund og sett at det ikke funker like bra på speilrefleks som på et slikt kamerea jeg har i dag

     

    Vil helst ha SD minnekort, da jeg har det fra før og kan putte det rett i pc`en for å hente ut bildene uten å begynne med kabler og slikt

     

    Prismessig vil jeg legge meg på 4-6000 helst under 5000

     

    Hva anbefaler ekspertene her?

  3. Så Taisol CGK760 er verdt pengene? Kanskje jeg heller skal kjøpe den istedefor Silverado vifta? Har en AMD Athlon 1.33Ghz Hvis man setter på en kraftigere 80x80 eller 92x92 vifte med fanadapter vil den vel kjøle enda bedre.... Den har en meget overkommelig pris.

×
×
  • Opprett ny...