Gå til innhold

Marie Helena

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marie Helena

  1. TS her. Jeg ville bare fortelle om det. Fordi at min gamle strenge lærer likte ikke at jeg satt med lue på inne. Hun napte bare lua av.

     

    Anonymous poster hash: 0645a...8ff

    Du bør absolutt slutte med å sitte med alt dette på deg inne. Du må hugse på at når du er nitten år, så er du en stor gutt som er på veg til voksenlivet. Visst du vil at vi kvinner skal like deg, så må lua av. Og sægebukse er ut.

    • Liker 2
  2. Jeg drømte en gang at jeg var på en konsert også benytte to kvinner å krangle. De kranglet om hvem som spilte best. Og hun ene vart så sint at hun knuste harpen. Den datt ned rett på pianoet. Så den drømmen var artig.

     

    Flere som har hatt komiske drømmer eller opplevd komiske ting?

  3.  

    Nå har jeg vært ganske lenge på internett, og har aldri opplevd at noen har blitt fysiske igjennom datamaskinen. Du har kanskje sett deg blind på denne?

     

    Kven sa noko om å bli fysiske? Ho MÅ lære seg at folk kan vere usamd med ho, og ho BØR vere klar over at folk kan vere frekke med ho, og ikkje sutre på denne måten.

     

    Enig, når hun først at har skreve et innlegg her på forumet så må hun tåle at folk sier henne i mot.

  4.  

    Jeg har ikke vinger, men jeg er en kvinne med ekstrem mye varme og godhet :). Jeg er ekstremt opptatt av dyras rettigheter. Jeg har selv to hunder også har jeg mann og barn :)

     

     

    Har du ikke vinger? .. ble litt skuffet nå - hadde liksom sett for meg at du virkelig er en engel. Ekstremt mye varme, ekstremt glad i dyr, og har forøvrig to hunder, mann og to barn .. Jeg for min del bruker å starte med barna og mannen, nei jeg mener så klart "kvinnen" (er jo ikke et fruktfat, neida, eller er jeg det .. hmhmmm) .. Får finne ut av det i morgen.

     

    Hils mannen fra meg, og lev vel og vær lykkelig

     

    :)

     

    Takk for det :). Jeg skal hilse til mannen min. Jeg sitter pent pøntet med kjole på meg og et smykke rundt halsen. Mens jeg vugger min et måneders gamle datter i armen. :)

  5.  

    Jeg er trettitre år og jeg føler meg som en pen gudinne når jeg står på kjøkkenet og lager mat. :)

     

    Du må ha et ganske stort kjøkken, i hvert fall mye større enn mitt .. Jeg hadde aldri klart å fått plass til både meg og ett sett vinger, og så lage mat i tillegg - hadde nok sulta i hjel, tenker jeg

     

    Hva er det lengste du har fløyet noen gang, og blir du ikke litt kald når du kommer opp i "jetstrømmen"?

     

    Jeg har ikke vinger, men jeg er en kvinne med ekstrem mye varme og godhet :). Jeg er ekstremt opptatt av dyras rettigheter. Jeg har selv to hunder også har jeg mann og barn :)

×
×
  • Opprett ny...