Gå til innhold

Vatox

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vatox

  1. Hei, vi er en klasse på elektro VG1 som har fått en oppgave om å lage forslag til et multimediarom.
    Vi har bare en uke på oss med en økt på skolen. Noen som vil komme med tips?

    • Oppgave

      Du skal lage forslag til multimediarom. Der skal du sette sammen et forslag til utstyr, prissette utstyret, lage koblingsanvisning og bruksanvisning. Kunden du skal levere til vil "Et helt rått hjemmekinoanlegg" i sin kjeller, der har kunden et kvadratisk rom på omlag 25 kvadratmeter til rådighet.Takhøyden er 250 cm.

      Lag løsningen og lever her på It's innen fristen. Løsningen skal minst bestå av bildefremvisningsutstyr og lydanlegg. Kunden har satt en ramme på følgende: Det skal være fire sitteplasser i "stresslesstoler" og jeg har kr. 200.000,- til rådighet.Du kan anta at 30% av kostnadene vil ligge på monteringen.

  2.  

    Jeg har lyst til å bytte land til Norge, men er litt usikker siden jeg kjøper spill på den amerikanske markedsplassen. Er litt dumt om jeg bytter også blir jeg tvunget til å være på den norske.

     

    Tror ikke du blir låst. Jeg byttet mellom England og USA fram og tilbake i Marketplace, og det gikk greit. Fikk tilgang til spillene mine alikevel. Dog - gjør alt sånt på eget ansvar. :D

     

    Har gjort det samme mange ganger selv, har ganske dårlig nettverk her jeg bor så sliter litt med forbindelsen på utenlandske servere som er for langt unna. Kjøper spill på den amerikanske og spiller på den britiske.

  3. Noen tips til en HDMI-switcher jeg kan kjøpe med optisk lyd utgang?

    Er litt problematisk når jeg må bytte HDMI-kabel og den optiske kabelen til mitt headset hver gang jeg skal bytte mellom 360 og One, gjør det ofte flere ganger daglig.

  4. Hvor er det billigst å få bestilt GTA V fra?

    Jeg har kjøpt de fleste Xbox One spilla på konsollen på grunn av prisen, men jeg har ganske dårlig download speed så jeg får som regel ikke spilt spilla dagen de kommer. GTA V er favoritt spillet mitt og jeg ønsker å få tilgang til å spille det så fort som mulig.

  5.  

    Når GTA V som mest sannsynlig kommer på Xbox One kommer sier jeg hade til 360 og kaller den for Netflix 360.

    Jeg har så mange Netflix enheter nå, inkludert TV'en at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne :p Er Netflix på 360 bedre enn One altså?

     

    Netflix fungerer nok omtrent like bra på begge maskinene, men jeg foretrekker å spille på en monitor og se film på en tv skjerm.

×
×
  • Opprett ny...