Gå til innhold

Heklo1

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heklo1

  1. Min mistanke er her at selger har sovnet og glemt ordren din. Og når du åpnet en disput så enten "våknet" vedkommende og vil sende varen så snart disputen er løst.

     

    Mistenker egentlig selv dette. Ser at firmaet er et enkeltpersonforetak, og ganske få ansatte. Tviler egentlig på at det er svindel, men likevel veldig uprofesjonelt. Mener likevel at disputen egentlig ikke er løst før jeg har fått varen. Men tror jeg bare trekker tilbake disputen, og ser hva som skjer.

  2. Bestilte for over en måned siden noen batterier fra batterigiganten.no. Etter to-tre uker var statusen på bestillingen fremdeles under behandling. Jeg prøvde å kontakte de flere ganger uten å få noe svar.

     

    Etter det hadde gått en måned siden bestilling så jeg meg lei, og åpnet en dispute gjennom Paypal (betalte med paypal). 30 minutter etterpå fikk jeg mail om at varen var nå klar og skulle egentlig sendes i dag, men siden jeg åpnet en dispute så ble den ikke sendt likevel.

     

    I alt synes jeg dette virker veldig useriøst, og har nå fått beskjed om at de ikke kan sende ut varen før disputen er trukket tilbake. Jeg fikk ingen forklaring på hvorfor bestillingen ikke hadde blitt behandlet før nå, eller hvorfor de ikke hadde svart på mine tidligere mail.

     

    Problemet er at hvis jeg trekker tilbake disputen nå, så sier jeg til Paypal at alt har ordnet seg, og jeg får ikke mulighet til å gjenåpne disputen om dette skulle være svindel.

     

    Hvordan bør jeg gå fram her?

×
×
  • Opprett ny...